Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (37)
Filtruj recenzje
38 wyniki
Oceny podróżnych
18
17
2
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
18
17
2
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 38 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Spodziewając się podobnego standardu jak w innych hotelach marki Ibis doznałem pozytywnego szoku: przestronny pokój, wygodne łóżko (to akurat w ibisie jest ok) i rewelacyjne śniadania. To zapewne zasługa łączonego hotelu Ibis + Novotel, ale dzięki temu zyskujemy praktycznie 4 gwiazdki w cenie 3.
Główny minus to bardzo drogi parking (ale to niestety standard w Poznaniu). Wyposażenie łazienki w normie, ale bez rewelacji.
Chciałbym podziękować personelowi hotelu za odnalezienie i przekazanie przy najbliższej okazji pozostawionej w pokoju ładowarki do telefonu.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Patrryk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Panie Patryku,

Bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę :) Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pobytu! To prawda, że nasz Ibis jest wyjątkowy :) Mamy nadzieję, że staniemy się Pana ulubionym Hotelem w Centrum Poznania. Oczywiście przekaże informację dotyczącą ładowarki do odpowiednich działów. Tymczasem liczymy na to, że odwiedzi nas Pan ponownie już wkrótce :) Do zobaczenia i miłego dnia :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Dobra lokalizacja w centrum,a jednocześnie niedaleko dworca PKP.W pobliżu Stare Miasto i Browar.Przestronne pokoje,wygodne łóżka,funkcjonalna łazienka. Sniadania wystarczający wybór produktów,domowe ciasta.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, dorotab219
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Pani Doroto!

Bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę oraz miły komentarz :) Cieszymy się, że jest Pani zadowolona i mogliśmy być częścią Pani podróży!

Mamy nadzieję, że będzie Pani o nas pamiętała podczas planowania kolejnych wizyt w Poznaniu! Z przyjemnością Panią powitamy :) Do zobaczenia i miłego dnia :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel&Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych , Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Bardzo przyjemny hotel. Pokoje odnowione i stosunkowo duże. Czysta i funkcjonalna łazienka. Obsługa na najwyższym poziomie! Bardzo miłe i pomocne panie na recepcji jak i w restauracji. Śniadania pyszne! Wrócimy tutaj na pewno!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Wojtek Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Drogi Wojtek Z!

Bardzo dziękujemy za ta pozytywny komentarz oraz wysoką ocenę na TripAdvisor :) Pana opinia jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszej pracy! Cieszymy się z udanego pobytu i liczymy na ponowne Pana wizyty już wkrótce. Do zobaczenia w Ibis Poznań Centrum i miłego dnia :) !

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Wyświetl więcej recenzji