Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (36)
Filtruj recenzje
36 wyniki
Oceny podróżnych
16
17
2
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
16
17
2
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 36 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych , Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Bardzo przyjemny hotel. Pokoje odnowione i stosunkowo duże. Czysta i funkcjonalna łazienka. Obsługa na najwyższym poziomie! Bardzo miłe i pomocne panie na recepcji jak i w restauracji. Śniadania pyszne! Wrócimy tutaj na pewno!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Wojtek Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Drogi Wojtek Z!

Bardzo dziękujemy za ta pozytywny komentarz oraz wysoką ocenę na TripAdvisor :) Pana opinia jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszej pracy! Cieszymy się z udanego pobytu i liczymy na ponowne Pana wizyty już wkrótce. Do zobaczenia w Ibis Poznań Centrum i miłego dnia :) !

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Hotel znajduje się niemalże przy samym Starym Browarze. Jest po modernizacji, więc nowoczesny i funkcjonalny. Miła obsługa w recepcji, poza jedną panią narodowości innej niż polska. Zgłosiłam jej, źe lampki ledowe w łazience mrugają bez przerwy po włączeniu. Obiecała naprawienie. Niestety po powrocie z miasta po kilku godzinach nic się nie zmieniło.
Zalety: Duży pokój, dobrze zaciemniające zasłony, widok z okna, klimatyzacja, dużo lampek, bardzo dobre śniadanie, bliskość przystanków tramwajowych i Starego Browaru.
Wady: w pokoju były drzwi oddzielającego go od sąsiedniego pokoju, co spowodowało, że o 6.00 rano zostałam postawiona na nogi, bo ktoś w tym pokoju włączył sobie muzyczkę. Poza tym materac na łóżku przesuwał się na boki.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, izabelaarendt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych , Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Szanowna Pani,

Jesteśmy wdzięczni za wystawienie nam oceny oraz obszerny komentarz na Trip Advisor :)
Każda opinia jest dla nas bardzo ważna, a tak szczegółowa jest wyjątkowo cenna. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu.

Odnotujemy także wszystkie Pani uwagi i zapewniam, że zostaną one sprawdzone.

Niemniej jednak mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie już wkrótce podczas kolejnej podróży do Poznania :) Do zobaczenia w Ibis Poznań Centrum! Miłego dnia :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Pokoje nowocześnie urządzone, obsługa pomocna, śniadania bardzo dobre. Cena jedna z lepszych w Poznaniu.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Mogę polecić z czystym sumieniem. Wszędzie blisko. Jedyny minus według mnie to cena parkingu.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, PodroznikD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Ibis Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Drogi PodroznikD!

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę oraz tak miły komentarz. Cieszymy się z udanego pobytu i jesteśmy bardzo wdzięczni za polecenie naszych usług. Serdecznie zapraszamy ponownie podczas każdej kolejnej podróży do Poznania! :) Miłego dnia :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organziacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji