Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Poznań
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (16)
Filtruj recenzje
17 wyniki
Oceny podróżnych
8
8
0
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
8
8
0
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 17 recenzji
Zrecenzowano: 4 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hostel położony w świetnym miejscu Poznania- w centrum, a jednak bez zgiełku i hałasu. Świetne warunki i klimatyczny wystrój. Obsługa przemiła i niezwykle pomocna, a właściciel- po prostu dusza- człowiek. Ze wszech miar polecam!

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, alinapprudnik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oliwia c, Właściciel, Cinema Hostel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 27 września 2019

Dzień dobry pani Alino, bardzo nam miło że się Pani podobało, serdecznie dziękujemy i zapraszamy do nas raz jeszcze!
Pozdrawiamy
Cinema Hostel & Apartments

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 września 2018 z urządzeń przenośnych


Elegancki po remoncie apartament-Gangsterski dobrze wyposażony,nowoczesny i czysty.
Cicho,wszędzie blisko,duży parking.
Możliwość zabrania pupila.

Jedyny brak to żadnego wieszaka w łazience ale myślę,że poprostu zapomnieli zamontować

Nocowaliśmy tylko jedną noc a szkoda z chęcią wrócimy.

Pan właściciel fajny facet

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Joanna55555
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oliwia c, Owner, Cinema Hostel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 28 września 2019

Dzień dobry pani Joanno, dziękujemy za opinię! Bardzo nam miło, że się Pani podobało i z chęcią będziemy gościć Panią ponownie!
Pozdrawiamy
Cinema Hostel & Apartments

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Hostel w bardzo dobrej lokalizacji. Przy samym Rynku w Poznaniu. Pokoje malutkie ale ciche i komfortowe. Parking na terenie posesji dodatkowo płatny. Ogólnodostępna kuchnia z kawą i herbatą dla gości. Stosunek jakości do ceny w porządku.

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, MagdaGodun
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oliwia c, Właściciel, Cinema Hostel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 28 września 2019

Dzień dobry pani Magdo, cieszymy się, że się Pani podobało, bardzo dziękujemy za miłą opinię i zapraszamy serdecznie raz jeszcze do naszego obiektu!
Pozdrawiamy
Cinema Hostel & Apartments

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 grudnia 2017

No same plusy, co poradzić :0
Duży parking, ogrodzony
przestronne pokoje
podłogowe ogrzewanie
super wyposażenie w łazience
dużo wieszaków :))
fajna obsługa
rewelacyjna kuchnia dla gości
bardzo blisko centrum

Nam trafił się pokój na koncu korytarza więc mieliśmy święty spokój :)

Jedyny minusik byłby taki, że akurat dostaliśmy pokój który był w trakcie swej metamorfozy i ściany miał białe, także nie mogliśmy zasmakować tego, co jest największym wyróżnikiem tego miejsca, czyli nie było klimatu filmowego :) Ale też da się przeżyć :)

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, OlgaAleksandra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oliwia c, Owner, Cinema Hostel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 28 września 2019

Dzień dobry, bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona, serdecznie dziękujemy!
Jednocześnie informujemy, że pokój jest po metamorfozie, więc serdecznie zapraszamy do naszych pokoi i apartamentów!
Pozdrawiamy
Cinema Hostel & Apartments

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2017

Apartament czysty, cichy i dobrze wyposażony, wygodne łóżka. Uczucie jakby było się w e własnym mieszkaniu, parking za rozsądną cenę z zamykana bramą. Dobra lokalizacja, blisko na stary rynek czy do browaru.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, ElDobani
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oliwia c, Owner, Cinema Hostel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 28 września 2019

Dzień dobry, bardzo się cieszymy z miłej opinii, dziekujemy i serdecznie zapraszamy do nas raz jeszcze!
Pozdrawiamy
Cinema Hostel & Apartments

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji