Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Piekielnie dobre burgery”

Tequilarnia Bar & Grill
Nr 10 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 15 USD - 69 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zacznę od tego, że jest to miejsce w którym duch imprezy nie odpuszcza. Dobra muzyka! Burgery super, MEX odpowiednio ostry. Fryty zwalają z nóg :D Drinki z czaszek to kolejna pozycja must have. Jedynie kokosowy zbyt słodki na mój gust. Wnętrze przesiąka Meksykiem, pomysłowe, kolorowe i z pazurem. Miejsce które zdecydowanie trzeba koniecznie odwiedzić podczas pobytu w Poznaniu.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 385mariuszz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Tequilarnia Bar & GrillOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzje Mariusz. Cieszymy się, że doceniasz tak wiele elementów naszego lokalu. Takie opinie jak Twoja, to dla nas wielka inspiracja i powód do domu. Wracaj do nas czym prędzej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (232)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 232 recenzji

Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne tacosy, bardzo kreatywne drinki, przemiła obsługa i klimatyczne miejsce. Muzyka idealna do tanca!
Polecam bardzo!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, piciuur
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Tequilarnia Bar & GrillOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Bardzo się cieszymy, że dobrze się bawiliście! Mamy ogromną nadzieję, że niedługo do nas wrócicie! Dziękujemy za pozytywną opinię. VAMOS LOCOS!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Bardzo dobre, pyszne drinki polecone przez przesympatyczną i uśmiechnięta obsługę. Podczas następnej wizyty w Poznaniu ponownie odwiedzę to miejsce. Szczerze polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Wojtas7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Tequilarnia Bar & GrillOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzją i polecenie Wojtas. Mega widzieć tak zadowolonego Gościa. Już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Bardzo klimatyczne miejsce, ze smacznym jedzeniem, ciekawymi drinkami i przesympatyczną i kompetentną obsługą, która dodatkowo umila pobyt w restauracji.
Właśnie za takie lokalizacje doceniam Poznań szczególnie. Wrócę z pewnością jeszcze nie raz.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, slawekpodroznik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Tequilarnia Bar & GrillOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzję Sławku. Dobrze widzieć podróżnika zachwycanego naszą meksykańską przystanią. Świetnie, że tak Ci się podobało. Wracaj, czekamy i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smacze jedzenie oraz drinki w połączeniu z miłą obsługa powoduje że chce się tam wracać z rodziną i przyjaciółmi
Gorąco Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, maciejstefanczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Tequilarnia Bar & GrillOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię i polecenie Maciej. To dla nas ogromna inspiracja, że po wizycie u nas, z wielką chęcią wrócisz do nas ponownie. Czekamy na Ciebie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tequilarnia Bar & Grill — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Tequilarnia Bar & Grill? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem