Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (112)
Filtruj recenzje
112 wyniki
Oceny podróżnych
74
31
6
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
74
31
6
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
54 z 59 wśród 112 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2014

Miła obsługa, czysty i przestronny pokój, ciekawy wystrój wnętrz, super lokalizacja, smaczne śniadania - słowem same plusy. Nawet muzyczka w windzie działa kojąco na zmysły :) Polecam szczerze pobyt w tym hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agata J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna_Plock, Manager, Hotel HERMANOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2015

Szanowna Pani Agato,
bardzo dziękujemy za miłą opinię i serdecznie zapraszamy do Hotelu HERMAN**** przy każdej kolejnej wizycie w Płocku.

Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie.

Pozdrawiam serdecznie.
Anna Błażejewska
Kierownik Marketingu i Sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2014

Musiałem się przebrać po podroży, na pogrzeb. Udostępniono nam pokój 3 godziny przed rozpoczęciem doby hotelowej.Umyliśmy się , przebrali i odświeżeni mogliśmy dzielnie pokonać stresy związane z pogrzebem.

Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jerzy B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna_Plock, Manager, Hotel HERMANOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2015

Szanowny Panie Jerzy,
bardzo dziękujemy za miłą opinię oraz chęć podzielenia się nią z innymi użytkownikami Tripadvisor.com.
Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze przyjemność Państwa gościć.

Serdecznie zapraszamy.
Anna Błażejewska
Kierownik Marketingu i Sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2014

Hotel spełnił nasze wszelkie oczekiwania, a stan faktyczny wyposażenia odpowiadał zdjęciom zamieszczonym na stronie hotelu.
Świetnie zaaranżowane i wykończone wnętrza, znakomita obsługa.. Blisko do najważniejszych zabytków w mieście.

Wskazówka dotycząca pokoi: Osoby ceniące sobie ciszę powinny wybrać pokój od strony ogrodu..
Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna_Plock, Manager, Hotel HERMANOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2015

Panie Krzysztofie,
bardzo dziękujemy za opinię i serdecznie zapraszamy przy każdej wizycie w Płocku!


Pozdrawiam
Anna Błażejewska
Kierownik Marketingu i Sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2014

Polecam ,przemiły personel, dobrze wykończone butikowe wnętrza, czysto i pachnąco,zdjęcia w internecie to nie reklama a rzeczywistość którą zastałem po przyjeździe ....a kuchnia zaspokoi najwybredniejsze podniebienia!!
Poezja smaku i obsługi :-)

Termin pobytu: maj 2014
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Zadowolon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna_Plock, Manager, Hotel HERMANOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2015

Drogi Gościu,
bardzo dziękujemy za tak miłą opinię oraz za czas poświęcony na podzielenie się nią z innymi użytkownikami TripAdvisor. Niezmiernie cieszy nas, gdy Goście zwracają uwagę na wszystkie detale, o które dbamy :)
Serdecznie zapraszamy do kolejnych wizyt w Hotelu HERMAN****


Pozdrawiam
Anna Błażejewska
Kierownik Marketingu i Sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2014

Hotel jest dobrze położony, łatwy i prosty dojazd. Bardzo ładne wnętrza, duże, jasne pokoje ładnie urządzone w stylu lekko secesyjnym. Dostępne wi-fi. Hotel dysponuje też wygodnym parkingiem dla gości, placem zabaw dla dzieci i ogródkiem ze stolikami od strony wewnętrznej. Profesjonalna i bardzo uprzejma obsługa recepcji. Dobra, kameralna restauracja, ładnie podane i bardzo smaczne jedzenie. Miła obsługa, która obsługiwała nas z uśmiechem nadal mimo, że godzina zamknięcia restauracji już dawno minęła. Zdecydowanie polecam.

Termin pobytu: marzec 2014
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Konstancja2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna_Plock, Kierownik sprzedaży, Hotel HERMANOdpowiedź udzielona 6 maja 2014

Szanowna Pani,
niezmiernie nam miło, że Pani firma wybrała właśnie Hotel HERMAN**** na Państwa pobyt.
Bardzo też dziękuję za czas poświęcony na podzielenie się opinią z innymi użytkownikami TripAdvisor.
Serdecznie zapraszamy do kolejnych wizyt w Hotelu HERMAN**** - szczególnie w okresie wiosenno-letnim :)
Zapraszamy do weryfikacji bieżących ofert pobytowych.

Mam nadzieję, że już wkrótce ponownie będziemy mogli Panią gościć.

Pozdrawiam
Anna Błażejewska
Kierownik Marketingu i Sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji