Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Słabo i nieprofesjonalnie”
Karuzela Smaków — recenzja

Karuzela Smaków
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lokal na początku wydawał się w porządku. Pomimo długiego oczekiwania na obsługę nie zrezygnowaliśmy. Jedzenie było letnie, zaraz zrobiło się zimne, nie powalało smakiem i porcją jak za tak wysoką cenę. Podczas posiłku przewinęły się może cztery kelnerki, ale przy płaceniu musiałem wołać je z zaplecza, bo przez dłuższy czas się nie pojawiały. Przez ich długą nieobecność zrezygnowaliśmy z kolejnych zamówień. Klimat, wystrój jest, ale brak meritum, czyli dobrego jedzenia. Zdecydowanie nie polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, lorddeathboy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (134)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 134 recenzji

Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Byliśmy przejazdem w niedziele 11 sierpnia przez Piotrków Trybunalski , wybraliśmy Restaurację Karuzele Smaków aby zjeść obiad. Wybór trafiony. Obiad wspaniały, b.dobry, bardzo ładnie podany,smaczny, porcje duże,miła obsługa, bardzo ładny lokal klimatyzowany i wszystko w bardzo rozsądnej cenie, Na pewno jeszcze wrócimy jak będziemy przejeżdżać następnym razem. Polecam ,

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ryszard G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Organizowałam w tym lokalu komunię, niestety organizacja i całe przyjęcie wypadło słabo. Ustalenia z menadżerka nie zostały do końca zrealizowane. Miała być dekoracja stołu a skończyło się na zalanych steryna butelkach w które włożono krótkie świeczki , które skończyły się w połowie przyjęcia . W miniaturowych wazonikach znalazło się po jednym kwiatku. Byłam zażenowana kiedy wraz z gośćmi weszliśmy na salę. Obiad był letni podany chaotycznie i niesprawnie. Jedzenie smakowałoby lepiej gdyby było gorące. Cena bardzo wygórowana, została jeszcze podniesiona w marcu, kiedy zaliczka została już wpłacona. I jeszcze jedna sprawa w piątek przed uroczystością odwołano animatora, którego nam zapewniano!!! Organizowaliśmy sobie sami na biegu z innymi rodzicami. Nie polecam. Wspomnę jeszcze że moja uroczystość odbywała się na sali konferencyjnej , nie na sali głównej. Szkoda bo myślałam że organizuje uroczystość w fajnym lokalu a tu klapa. Pani menadżer przeprosiła, ale wielki niesmak pozostał.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Kasia U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel T, Specjalista ds. sprzedaży i marketingu, Karuzela SmakówOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019

Szanowna Pani Katarzyno, dziękujemy serdecznie za czas poświęcony na pozostawienie opinii dotyczącej naszej Restauracji. Jesteśmy zaskoczeni Pani zastrzeżeniami odnośnie przyjęcia komunijnego. Nawiązując do ustaleń dotyczących stołu- była Pani poinformowana, iż na stołach będą znajdować się bankietówki oraz dekoracja w postaci delikatnych kwiatów. Pozostałe dekoracje są w zakresie gości, o czym również została Pani poinformowana. Salę również widziała Pani dużo wcześniej i nie miała Pani zastrzeżeń, że przyjęcie będzie odbywać się właśnie tam. Jesteśmy również zdziwieni Pani sugestią odnośnie dań, gdzie osoby z innych przyjęć nie miały obiekcji co do serwowanych posiłków. Menu, które dostają Państwo wcześniej jest przekazywane w celu wstępnego zapoznania się z tym, jakie dania są dedykowane specjalnie na takie przyjęcia. Animator, który był zamówiony dla dzieci rozchorował się. Była to sytuacja losowa, na którą nie mieliśmy wpływu, a o której zostaliśmy poinformowani w tym samym czasie, co Państwo. Po rozmowie z naszymi pracownikami, chcielibyśmy również nadmienić, iż w dniu Komunii nie zgłaszała Pani żadnych zastrzeżeń do naszego personelu. Zmiana liczby gości dzień przed przyjęciem oraz zwrot pieniędzy za osoby, które nie dotarły niestety nie mogły zostać dokonane, ponieważ nasi kucharze składają zamówienie dla konkretnej ilości osób, co spowodowałoby straty dla naszej Restauracji, a co również ustalane było jeszcze na kilka dni przed przyjęciem.
By zatrzeć nieprzyjemne wspomnienia, zapraszamy Panią do Karuzeli Smaków do spróbowania dań z naszej karty bądź lunchy, które serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00-16:00.
Pozdrawiamy
Zespół Karuzeli Smaków

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 kwietnia 2019

Świetna obsługa, personel wyciągający wnioski. Świetny pomysł na cyklicznie organizowane kuchnie świata.

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Radomir82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Robiłam imprezę biznesową, bankiet dla 40 osób ze swojej firmy. Bardzo polecam miłą obsługę, bardzo dobre jedzenie i profesjonalne podejście. Po bankiecie mieliśmy gratis kręgle. Pozdrawiamy Panią Olę z działu marketingu! Dziekujemy ząb dopięcie wszystkiego na ostatni guzik:-) jeszcze wrocimy!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Zuzka_walk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Karuzela Smaków — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Piotrków Trybunalski, Łódzkie
Piotrków Trybunalski, Łódzkie
 
Piotrków Trybunalski, Łódzkie
Piotrków Trybunalski, Łódzkie
 
Piotrków Trybunalski, Łódzkie
Piotrków Trybunalski, Łódzkie
 

Byłeś(-aś) w Karuzela Smaków? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem