Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (134)
Filtruj recenzje
134 wyniki
Oceny podróżnych
75
42
13
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
75
42
13
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 134 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko co potrzeba znajduje się na miejscu i to z doskonałym wyczuciem. Miły personel, panie wszystko wytłumaczyły, smaczne śniadanie z bogatym szwedzkim stołem, wygodne pokoje z klimatyzacją i herbatą, spa piwne z masażem i restauracja mieszczące się w budynku. Idealne zestawienie na rocznicę.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, lorddeathboy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureVestil, Dyrektor generalny, Mercure Piotrków Trybunalski VestilOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowny lorddeathboy,
bardzo dziękujemy za Pana opinię. Jest nam bardzo miło, że mogliśmy uczestniczyć w tak ważnym dniu jak rocznica. Życzymy Państwu wszystkiego dobrego. Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Bardzo miła obsługa, zarówno recepcja jak restauracja
dogodne położenie, darmowy parking, w pobliżu wiele restauracji i sklepów
na pewno ponownie skorzystamy z usług tego hotelu.
pozdrawiamy przemiła Panią z recepcji -
:) MKK

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, mkk602019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Hotel stanowi wspaniałą bazę wypadową na wycieczki po Piotrkowie i oklolicach. Obiekt jest bardzo dobrze przygotowany na przyjęcie gości
Bardzo miła obsługa, która zawsze reaguje na potrzeby gości . Mercure Piotrkow w należyty sposób wywiązuje się z realizacji przywilejów wynikajacych z uczestnictwa w programie lojalnosciowym le club accor. Pyszne śniadanie. Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Łukasz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureVestil, Dyrektor generalny, Mercure Piotrków Trybunalski VestilOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowny Panie Łukaszu,
bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii. Cieszymy się,że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania dotyczące pobytu oraz programu lojalnościowego. Pana opinia daje nam dużą satysfakcję i motywuje nas do dalszego rozwoju. Zapraszamy ponownie i do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2019

Kolejny udany pobyt. w Piotrkowie Trybunalskim.Przemiła obsługa a w szczególności Pani z serwisu sprzątającego.Wszędzie blisko , czysto , duży pokój , Dużo kanałów TV, czajnik , kawa, herbata , woda Polecam Najlepszy hotel w Piotrkowie Trybunalskim

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, tomaszk678
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureVestil, General Manager, Mercure Piotrków Trybunalski VestilOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019

Szanowny Panie Tomaszu,
bardzo dziękujemy za znalezienie czasu i wystawienie opinii dla naszego hotelu!
Każda pozytywna opinia motywuje nas do podnoszenia naszych kompetencji oraz poziomu naszych usług.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Wyświetl więcej recenzji