Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (235)
Filtruj recenzje
235 wyniki
Oceny podróżnych
51
111
53
14
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
51
111
53
14
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 235 recenzji
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Wszystko było OK..... Pokoje czyste, obsługa bardzo miła. Gorąco polecam noclegi w tym hotelu.
Śniadania mogłyby być bardziej rozbudowane - więcej dań. Jedyny minus to brak restauracji dla wieczornych posiłków.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Adventure11717687807
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CampanileLodz, Dyrektor generalny, Campanile LodzOdpowiedź udzielona 12 lipca 2019

Szanowny Gościu,
dziękuję za poświęcony czas na podzielenie się z nami opinią dotyczącą pobytu w naszym hotelu.
Bardzo mi miło czytać, że poleca nas Pan/Pani innym użytkownikom portalu Tripadvisor.
Dziękuję za miłe słowa zwłaszcza dotyczące obsługi.
Sercem hotelu jest przecież personel. To jedno z najważniejszych doświadczeń jakie pozostaje w pamięci.
Przepraszam za brak czynnej restauracji w okresie weekendowych. Jednakże nasza lokalizacja w centrum miasta rekompensuje tę niedogodność a nasz zespół recepcyjny z przyjemnością wskaże miejsce do którego warto zajrzeći dobrze zjeść.

Zyczę wszystkiego dobrego!
Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Po przyjeździe do hotelu dwa razy wracałam do recepcji ponieważ karta do otwierania drzwi nie działała. Z doświadczenia wiem ze ten rodzaj kluczy często się dezaktywuje co jest uciążliwe dla gości jak i recepcji. Za trzecim razem w końcu dostałam się do pokoju w którym było czysto i całkiem ładnie. Od razu poszłam pod prysznic a tam kolejne rozczarowanie... brak cieplej wody. Na szczęście na dworze upal i „letnia” woda nie była taka straszna. (Na drugi dzien rano woda była już gorąca) klimatyzacja...hmmm coś tam wieje ale ledwo ledwo...lampki przy łóżku nie działały albo ja nie potrafiłam ich włączyć. Nie ma żelazka w pokoju. Trzeba iść na 3 piętro do „prasowalni” gdzie czeka na nas przypalone żelazko. Slabo. Hotel ok i noe narzekalabym ale za taka cenę oczekuje się czegoś lepszego. Bardzo miła obsługa! Uśmiechnięci i życzliwi!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, atika0303
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CampanileLodz, Dyrektor generalny, Campanile LodzOdpowiedź udzielona 12 lipca 2019

Szanowna Pani,
dziękuję za pozostawiony komentarz.
Przepraszam za wszelkie niedogodności jakie napotkała Pani podczas pobytu.
Niestety awarie techniczne zdarzają się i często są poza możliwościami recepcji.
Zgłoszone przez Pania uwagi zostały niezwłocznie sprawdzone przez dział techniczny i poprawione.
Cieszę się, że mimo tych niedociągnięć z naszej strony, wskazuje Pani na wartość Pracowników Hotelu.
Przekażę im te miłe słowa.

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 czerwca 2019

Słabe sniadanie. Niewydolna klimatyzacja. Bardzo wysoka cena noclegu w porównaniu do jakości. Pokój mały z przykrym zapachem. Całość obiektu sprawia wrażenie do odświeżenia . Zdecydowanie nie polecam.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Scenic26945852424
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CampanileLodz, Dyrektor generalny, Campanile LodzOdpowiedź udzielona 12 lipca 2019

Szanowny Gościu,
dziękuję za poświęcony czas na udzielenie opinii.
Każda sugestia czy uwaga jest dla nas ważna, gdyż dzięki niej możemy podjąć szybsze działania mające na celu poprawę jakości świadczonych usług. Przepraszam za wszelkie niedogodności związane z pobytem.
Niezbędne naprawy zostały poczynione.
Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019

+ Ładne pokoje w dobrej lokalizacji.
+ Miła obsługa
- Dość drogi parking
- Czystość mogłaby być na wyższym poziomie(plamy na wykładzinie i narzucie na łóżko)
- Przez awarie systemu na fakturę czekałem dwa dni.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Journey62242699143
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CampanileLodz, Dyrektor generalny, Campanile LodzOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2019

Szanowny Panie,
dziękuję za poświęcony czas na podzielenie się z nami opinią dotyczącą pobytu.
Wszystkie uwagi i sugestie to dla nas klucz do poprawy jakości świadczonych uslug.
Najcenniejsze jest dla nas to na co mamy wpływ. Niestety czasem awarie powodują obniżenie jakości. Staramy się jednak aby jak najszybciej naprawić powstające braki.
Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Największą zaletą hotelu jest jego lokalizacja - blisko ulicy Piotrkowskiej i Muzeum Kinematografii. Pokój czysty, wystarczająco duży, łazienka z wanną (co bardzo sobie cenię). Co ważne - hotel przyjmuje zwierzęta. Niestety - za dopłatą (o czym dowiedziałem się dopiero na miejscu). Parking hotelowy też jest za dodatkową opłatą - o czym też nie wspomniano w opisie na booking.com. Wprawdzie można zostawić samochód przed hotelem, ale tam są parkometry miejskie - chyba że przyjeżdża się w piątek po 18:00 :)
Cena za pokój - jak na duże miasto - niewygórowana. Warto wykupić śniadanie - jest w formie bufetu i jest tam wszystko, by zadowolić każdego średniowymagającego gościa. Polecam też kanał Canal + Film w pokojowym telewizorze - z przyjemnością obejrzałem Deadpool 2 :) Bezpłatne wi-fi - ale to już chyba norma.
Największe rozczarowanie - brak restauracji hotelowej, choć wszędzie są jej plakaty i menu zachęcające do korzystania z niej. Niestety nie dowiedziałem się, dlaczego jest nieczynna...
Generalnie pobyt uważam za udany.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Wlodzimierz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CampanileLodz, Dyrektor generalny, Campanile LodzOdpowiedź udzielona 27 maja 2019

Szanowny Panie,
dziękuję za poświęcony czas na podzielenie się z nami opinią dotyczącą pobytu w naszym hotelu.
Cieszę się, że pobyt się udał a stało się tak między innymi dzięki nam.
Świetna lokalizacja w centrum miasta to jeden z naszych największych atutów. Wielu naszych Gości docenia również możliwość kąpieli w wannie.
Informacje o dodatkowych opłatach widnieją na stronie booking.com w zakładce Udogodnienia - Zwięrzeta i Parking. W zamian za opłatę za pobyt ze swoim pupilem otrzymuje Pan pakiet powitalny wraz z regulaminem pobytu.
Restauracja jest nieczynna w weekendy. Jednakże bliskość ulicy Piotrkowskiej jak i Galerii Łódzkiej sprzyja temu aby wieczorami wyjść i spędzić miło czas w niejednym lokalu. Nasze recepcjonistki z przyjemnością doardzą klimatyczne miejsce.

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji