Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (509)
Filtruj recenzje
509 wyniki
Oceny podróżnych
254
172
52
23
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
254
172
52
23
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 509 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Bardzo słabe oświetlenie uniemożliwiające naukę po zajeciach, przeciętna kuchnia przystajaca do jadłodajni jak Marche express. Łóżka tuz obok siebie prawie jak w małżeńskim pokoju, co nie sprzyja komfortowe dwóch obcych sobie mężczyzn. Tramwaje nie pomagają w spaniu i do tego słaby serwis kawowy gdzie przy 30 st C na dworze permanentnie brakowało wody. Jedna gwiazdka z klimat a druga za lokalizację.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój 126.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Qba D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tobaco_Marketing, Kierownik sprzedaży, Hotel TobacoOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Drogi Gościu,
Dziękujemy za opinię. Pracujemy ciężko aby nieustannie podnosić poziom oferowanych usług. O ile nie mamy wpływu na wybór menu przez organizatora konferencji, o tyle postaramy się polepszyć oświetlenie w pokoju oraz obsługę przerw kawowych.
Pozdrawiamy
Jakub Rosły & TobacoTeam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

hotel w stylu loftowym, bardzo lodzki klimat. Piotrkowska w odleglosci spaceru, pokoje ladnie urzadzone, wysokie sufity, cegla. Check in ekspresowy, bardzo dobre i urozmaicone sniadania. Hotel zasluguje na 4 gwiazdki, ktorych nie ma chyba tylko dlatego ze powierzchnia pokoi jest niewielka.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Jotwuen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tobaco_Marketing, Kierownik sprzedaży, Hotel TobacoOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Drogi Gościu,
Taka wspaniała opinia z poniedziałku zrobiła nam cały tydzień :D
Pięknie dziękujemy i niezmiernie cieszymy się, że spełniliśmy wszystkie Twoje oczekiwania. Gwiazdki mamy trzy, ale zupełnie nie ogranicza nas to w oferowaniu coraz wyższych usług za rozsądną cenę.
Zapraszamy do nas ponownie!
Pozdrawiamy
Jakub Rosły & TobacoTeam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Bardzo miłe zaciszne miejsce w Łodzi. Blisko PKP Łódź Kaliska. Smaczne śniadania. Bardzo miła obsługa. Cicha okolica. NIedaleko do centrum Łodzi. Blisko park do biegania. Napewno skorzystam po raz kolejny będąc w Łodzi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Proszę o poprawę działania klimatyzacji (chyba trochę za skomplikowana obsługa)
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, j_kozlowski_firma
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tobaco_Marketing, Kierownik sprzedaży, Hotel TobacoOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Drogi Gościu,
Dziękujemy za maksymalną punktację i przemiła ocenę!
Zapraszamy do nas ponownie.
Pozdrawiamy
Jakub Rosły & TobacoTeam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Miałem okazję organizować w tym hotelu we wrześniu 2018 roku Road Show turystyczny w mojej poprzedniej firmie :-) Korzystaliśmy z noclegu, sali konferencyjnej oraz kolacji. Bardzo pozytywnie oceniam ten hotel. Sympatyczna obsługa, klimatyczne pokoje, można było na drugi dzień odpocząć nieco na leżakach przy hotelu :-) Spotkanie z partnerami bardzo udane, obsługa pomocna i uśmiechnięta oraz bardzo dobra kolacja. Pamiętam tylko, że chciałem skorzystać z siłowni i chyba nie do końca spełniła moje oczekiwania ale nie umniejsza to ogólnej, bardzo dobrej wartości hotelu. Polecam i do zobaczenia!

Wskazówka dotycząca pokoi: Jest siłownia, nie duża ale zawsze coś dla aktywnych :-)
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, banach222001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tobaco_Marketing, Kierownik sprzedaży, Hotel TobacoOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Drogi Gościu,
Dziękujemy za miłą ocenę oraz wysoką punktację. Cieszymy się, że pobyty w naszym Hotelu zapadają w pamięć i nawet po roku nasi Goście wspominają je.
Zapraszamy do nas ponownie!
Pozdrawiamy
Jakub Rosły & TobacoTeam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Hotel dobrze zlokalizowany, kilka przystanków od Piotrkowskiej, niestety rozczarował mnie pokój Comfort, myślałam że jest nieco przestronniejszy, przydałby się pokojom lifting, bo są już ślady pleśni w lazience. Byliśmy jedna noc i niestety nie było ciepłej wody awaria, miło by było otrzymać jakiś rabat w takiej sytuacji.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, calavi0lina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tobaco_Marketing, Kierownik sprzedaży, Hotel TobacoOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Szanowni Goście,
Dziękujemy za przesłanie opinii i wysoką punktację. Faktycznie wielkość pokoi w naszym Hotelu nie jest powiązana z kategorią pokoju. Wielkość i kształt pokoi uwarunkowany jest historycznym charakterem budynku. Drobne usterki staramy się naprawiać na bieżąco, stąd też uprzejmie przepraszam za niedopatrzenie z naszej strony w Państwa łazience. Wszystkim naszym Gościom, których dotknęły niedogodności z powodu braku ciepłej wody, oferujemy rekompensaty. Proszę Państwa o kontakt bezpośrednio z biurem sprzedaży w celu wyjaśnienia tej sytuacji.
Z poważaniem
Jakub Rosły
Dyrektor Sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji