Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (865)
Filtruj recenzje
865 wyniki
Oceny podróżnych
581
229
39
8
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
581
229
39
8
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 865 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Wspaniały hotel, super pokój, dobra lokalizacja, bajerancki basen na 10 piętrze, śniadanko full wypas, siłownia otwarta 24h, frontem do klienta, spełniają prośby, np. włączyli mi rano saunę mimo że normalnie włączają o 16.00.
Polecam wszystkim, czuliśmy się wyjątkowo!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, ewelinakrolik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaWro, Kierownik ds. PR, DoubleTree by Hilton ŁódźOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Droga Pani Ewelino,

bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat DoubleTree by Hilton Łódź i ciepłe słowa o hotelu oraz naszej obsłudze. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić wyjątkowy pobyt. Zapraszamy ponownie!

Z pozdrowieniami,
Marta Wróblewska & DoubleTree by Hilton Łódź Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Super hotel w dogodnym położeniu. Pokoj piekny, czysciutki. Obsluga pomocna i uprzejma. Godny polecenia. Super basen i strefa relaksu. Śniadanie urozmaicone, bardzo smaczne. Dogodne godziny zameldowania i platnosci. Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, azelic877554
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaWro, Kierownik ds. PR, DoubleTree by Hilton ŁódźOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

dziękujemy za podzielenie się opinią na temat DoubleTree by Hilton Łódź i rekomendację. Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Cię ponownie wkrótce.

Z pozdrowieniami,
Marta Wróblewska & DoubleTree by Hilton Łódź Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Zawsze uważałem,że jest to najlepszy hotel w Łodzi i nie zmieniam zdania. Świetna obsługa, fantastyczna atmosfera, bardzo wysoki serwis świadczonych usług, bardzo dobre śniadania, fantastyczna komunikacja blisko centrum ...

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, Maciej Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaWro, Kierownik ds. PR, DoubleTree by Hilton ŁódźOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Drogi Panie Macieju,

bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w DoubleTree by Hilton Łódź i przyznanie nam najwyższej noty. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Dziękujemy za niezwykle miłe słowa na temat naszej obsługi i jakości usług. Zapraszamy do nas ponownie :)

Z pozdrowieniami,
Marta Wróblewska & DoubleTree by Hilton Łódź Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Profesjonalna obsługa ,wspaniałe śniadanie z możliwością zabrania kawy i drobnych przekąsek na wynos.Dobra lokalizacja blisko Centrum miasta a jednocześnie przy parku gdzie można pospacerować po śniadaniu.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, Jesunia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaWro, Kierownik ds. PR, DoubleTree by Hilton ŁódźOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

bardzo dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Przyznaną ocenę przyjmujemy z ogromną satysfakcją. Niezwykle miło nam czytać, że spełniliśmy oczekiwania. Dziękujemy za docenienie naszej obsługi oraz śniadań. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli gościć Cię ponownie.

Z pozdrowieniami,
Marta Wróblewska & DoubleTree by Hilton Łódź Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Bardzo polecam hotel, niesamowicie wygodne łóżko, sympatyczna, bardzo pomocna obsługa, duży parking, pyszne obfite śniadania. Fajny choć bardzo płyciutki basen. Wszędzie czyściutko, wygodnie, elegancko.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 291alicja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaWro, Kierownik ds. PR, DoubleTree by Hilton ŁódźOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Droga Pani Alicjo,

bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat DoubleTree by Hilton Łódź i rekomendację. Cieszymy się, że była Pani zadowolona z pobytu. Będzie nam miło móc gościć Panią ponownie.

Z pozdrowieniami,
Marta Wróblewska & DoubleTree by Hilton Łódź Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji