Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Świetne miejsce, mające serce i duszę.

Będąc w Łodzi, po prostu trzeba tu przyjechać. Rewelacyjna rewitalizacja starego miejsca. Tu jest... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano wczoraj
Iwonazimtre
,
Jelenia Góra, Polska
z urządzeń przenośnych
Masz wolny dzień - spędz go w Manufakturze

Każdy i w każdym wieku znajdzie tu coś dla siebie. Kino,spotkanie z przyjaciółmi ,napicie się kawy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 dni temu
Alicja K
,
Łódź, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 108)
  
Recenzje (1 108)
Filtruj recenzje
1 108 wyniki
Oceny podróżnych
732
296
64
13
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
732
296
64
13
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 1 108 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Super zrewitalizowana obszar pofabryczne , z centrum handlowym, starym rynkiem na którym jest plaża , kinem i dużym wyborem restauracji .
Jestem pod wielkim wrażeniem

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, beatrycze1984
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa! Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie jedno z najpiękniejszych miejsc w Łodzi. Mnóstwo ciekawych restauracji, unikalna architektura i mistrzowska koncepcja zagospodarowania przestrzeni rekreacyjnej oraz turystycznej.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, patrykuwem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Bardzo dziękujemy za tak przemiłą recenzję, oczywiście zapraszamy ponownie na dłużej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Super centrum.tlum ludzi. Fajnie. Galeria handlowa super. Budynki ceglane super. Ale obsluga w barach i restauracjach to katastrofa. Pewnie nie we wszystkich za co z giry przepraszam osoby mile i ciezko pracujące . Jest triche do nadrobienia. Zajrzyjcie do muzeum. Pan poproszony puszcza w ruch maszyne tkacka. Muzeum obok wejscia do kina

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 382michalg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy za opinię, oczywiście jak Pan słusznie zauważył, wszędzie zdarzają się osoby oddane pracy w różnym stopniu :) Ale zdecydowanie nie brak tu prawdziwych pasjonatów gastronomii.
Muzeum Fabryki i oryginalne maszyny z czasów Poznańskiego (ponad stuletnie!) to z pewnością jedną z najważniejszych atrakcji Manufaktury, przypominająca o niezwykłej historii tego miejsca.
Bardzo dziękujemy za wizytę, zapraszamy częściej! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Chciałbym kiedyś mieć cały dzień albo dwa, odwiedzić muzeum fabryki, pozwiedzać wszystko dokładnie z przewodnikiem.. kilka godzin, siłą rzeczy, bo małymi dziećmi, to zdecydowanie za mało. Ale i tak eksperymentarium robi robotę. Jako warszawiak zazdroszczę takiego miejsca jak manufaktura.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, R9943VOmarcins
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Bardzo dziękujemy za tak przemiłą recenzję, oczywiście zapraszamy ponownie na dłużej :) Na spacer z przewodnikiem można umówić się w Muzeum Fabryki :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre centrum komercji i rozrywki. Przychodzę tam zawsze jak jestem w Łodzi. Miejsce ma wiele uroku i jest ogromne.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za tę recenzję. Do zobaczenia częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji