Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 22:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Fenomenalne miejsce

Moje ulubione miejsce w Łodzi. Nocą nabiera niesamiwtego wyglądu. Obiekt przeuroczo oświetlony. Ma... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 września 2020
Radzko
,
Bolesławiec, Polska
z urządzeń przenośnych
Chce się tam być godzinami

Centrum handlowe wyróżnia się na tle innych galerii w Polsce. Od wewnątrz galeria jak każda inna... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 sierpnia 2020
Weronika M
,
Puławy, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 169)
  
Recenzje (1 169)
Filtruj recenzje
1 169 wyniki
Oceny podróżnych
773
314
65
13
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
773
314
65
13
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
51 z 56 wśród 1 169 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Chciałbym kiedyś mieć cały dzień albo dwa, odwiedzić muzeum fabryki, pozwiedzać wszystko dokładnie z przewodnikiem.. kilka godzin, siłą rzeczy, bo małymi dziećmi, to zdecydowanie za mało. Ale i tak eksperymentarium robi robotę. Jako warszawiak zazdroszczę takiego miejsca jak manufaktura.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, R9943VOmarcins
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Bardzo dziękujemy za tak przemiłą recenzję, oczywiście zapraszamy ponownie na dłużej :) Na spacer z przewodnikiem można umówić się w Muzeum Fabryki :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre centrum komercji i rozrywki. Przychodzę tam zawsze jak jestem w Łodzi. Miejsce ma wiele uroku i jest ogromne.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za tę recenzję. Do zobaczenia częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Wspaniale miejsce w centrum dużego miasta.

Jestem tu bardzo często, nawet wieczorem przy świecących fontannach przychodzę na spacer z synkiem bo rano i wieczorem najlepiej czuć historie tego naszego łódzkiego cudu i piękno polskiego Luwru

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, aniaochocka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za tak miłą recenzję. Dodamy, że jeszcze warto zajrzeć do jednego z 3 muzeów, na ściankę wspinaczkową, kręgielnię, do teatru(!) lub np experymentarium :) Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Super miejsce , milo spedzony czas , chetnie wroce . Plaza , bary , restauracje , kina , galeria handlowa, wszystko w ciekawej aranżacji jak i z klimatem :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Odyssey39613270615
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za tak miłą recenzję. Dodamy, że jeszcze 3 muzea, ścianka wspinaczkowa, kręgielnia, teatr(!) i całe mnóstwo wspaniałych miejsc. Warto zajrzeć ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejscówka! Niby to galeria handlowa ale spokojnie można piknikować po kilka godzin. Pyszna kawka, lody i pączki.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, rumia24net
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękujemy, zgadzamy się, że można piknikować :) A wieczorem jeszcze kino, kręgle albo Arena Laser Games :) zapraszamy częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji