Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 22:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Fenomenalne miejsce

Moje ulubione miejsce w Łodzi. Nocą nabiera niesamiwtego wyglądu. Obiekt przeuroczo oświetlony. Ma... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 września 2020
Radzko
,
Bolesławiec, Polska
z urządzeń przenośnych
Chce się tam być godzinami

Centrum handlowe wyróżnia się na tle innych galerii w Polsce. Od wewnątrz galeria jak każda inna... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 sierpnia 2020
Weronika M
,
Puławy, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 169)
  
Recenzje (1 169)
Filtruj recenzje
1 169 wyniki
Oceny podróżnych
773
314
65
13
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
773
314
65
13
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
52 z 57 wśród 1 169 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre centrum komercji i rozrywki. Przychodzę tam zawsze jak jestem w Łodzi. Miejsce ma wiele uroku i jest ogromne.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za tę recenzję. Do zobaczenia częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Wspaniale miejsce w centrum dużego miasta.

Jestem tu bardzo często, nawet wieczorem przy świecących fontannach przychodzę na spacer z synkiem bo rano i wieczorem najlepiej czuć historie tego naszego łódzkiego cudu i piękno polskiego Luwru

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, aniaochocka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za tak miłą recenzję. Dodamy, że jeszcze warto zajrzeć do jednego z 3 muzeów, na ściankę wspinaczkową, kręgielnię, do teatru(!) lub np experymentarium :) Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Super miejsce , milo spedzony czas , chetnie wroce . Plaza , bary , restauracje , kina , galeria handlowa, wszystko w ciekawej aranżacji jak i z klimatem :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Odyssey39613270615
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za tak miłą recenzję. Dodamy, że jeszcze 3 muzea, ścianka wspinaczkowa, kręgielnia, teatr(!) i całe mnóstwo wspaniałych miejsc. Warto zajrzeć ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejscówka! Niby to galeria handlowa ale spokojnie można piknikować po kilka godzin. Pyszna kawka, lody i pączki.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, rumia24net
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękujemy, zgadzamy się, że można piknikować :) A wieczorem jeszcze kino, kręgle albo Arena Laser Games :) zapraszamy częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

W ostatni czwartek miło i przyjemnie, kolejne dni to już niestety dużo ludzi.
Na plazy bawił sie mój syn, jak zobaczyłem szkło w piasku po rozbitych kuflach to zaraz zabrałem i już wiecej sie nie bawił w tym piasku, a szkoda.
Czy ktoś sprawuje nadzór nad ta plażą?

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, trudzinski80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manufaktura_PR, Kierownik ds. PR, ManufakturaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dzień dobry,
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Teren plaży i jej okolic jest regularnie, codziennie sprzątany. Nie mieliśmy dotąd żadnych uwag na temat czystości na plaży, ale przyjrzymy się tematowi bliżej. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji