Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (64)
Filtruj recenzje
64 wyniki
Oceny podróżnych
58
4
1
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
58
4
1
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 64 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Zachwyciło nas wszystko. Począwszy od przemiłej obsługi po jakość pościeli.
Rewelacyjna lokalizacja. Rzut beretem od Piotrkowskiej i dosłownie krok od manufaktury. Obsługa miła i pomocna, a co więcej non stop uśmiechnięta. Śniadanie obłędne, na bufecie znajduje się wszystko o czym tylko rano sobie zamarzysz. Pokój swoim designem nas zachwycił. Prosty, ale inny niż wszędzie. Sprytnie zagospodarowana niewielka powierzchnia. Czyściutko, designersko, przytulnie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrzej_Hl, Kierownik, PURO Łódź CentrumOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Pani Aniu,

Bardzo dziękuję za tak wspaniałą opinię! To właśnie dzięki nim nie przestajemy się uśmiechać do naszych Gości! :)

Zapraszamy do nas częściej!

Pozdrawiam serdecznie,
Andrzej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

· Świetna lokalizacja ,Wygodne łóżko z czystą i pachnącą pościelą , widok z okna rewelacyjny . Nowoczesny design oraz bardzo wysoka jakość wykończenia obiektu. Znakomita obsługa, super taras na ostatnim piętrze. Bardzo dobre i urozmaicone śniadania przepyszny omlet . Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu oraz jakości obsługi . Zdecydowanie polecam wszystkim HOTEL PURO Łódź Centrum .

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, roosbud
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrzej_Hl, Kierownik, PURO Łódź CentrumOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękuję bardzo za super opinię i polecenie naszego Hotelu! :)

Do zobaczenia w PURO!

Pozdrawiam,
Andrzej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny Hotel w świetnym miejscu jak skończy sie remont drogi bedzie bajka.
Pokoj rewelacja a bar na dachu jest świetną opcją. Obsługa super, na śniadaniu brakuje mi tylko kucharza który robi jajecznice lub omlet

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, krzysztofcJ284WQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrzej_Hl, Kierownik, PURO Łódź CentrumOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Panie Krzysztofie,

Bardzo dziękuję za tę opinię! My również czekamy z niecierpliwością na zakończenie remontu ulicy Ogrodowej, które wg. wykonawcy zaplanowane jest na październik 2019.
Następnym razem proszę tylko powiedzieć obsłudze a kucharze przygotują dla Pana ulubiony omlet :)

Pozdrawiam serdecznie,
Andrzej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dobra lokalizacja, przemiła obsługa, wspaniała kuchnia, niesamowity klimat to właśnie hotel PURO w Łodzi. Kołdry i poduszki jak puch, mieliśmy wrażenie, że śpimy na chmurce. Jedyne co bym zmieniła, bardziej nastrojową saunę i pokój do masażu - za jasno i trochę laboratoryjnie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, izizia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Andrzej_Hl, Kierownik, PURO Łódź CentrumOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziękuję bardzo za tę wspaniałą reklamę naszego Hotelu :) W naszym PRISMA SPA zależało nam na pięknym widoku na Pałac Poznańskiego stąd duże przeszklone okna zarówno w Saunie, jak i w pokojach do masażu.

Do zobaczenia w PURO!

Pozdrawiam,
Andrzej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dużo podróżuję i w hotelach nocuję 2-3 razy w tygodniu. Dawno nie spałem w tak dobrym hotelu. Piękny design, czysto. Miła obsługa. A na takim sprzęcie nigdy dotąd nie ćwiczyłem. Niesamowity hotel. Położenie przy centrum handlowym Manufaktura to również ogromna zaleta!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, GrzegorzLeszczuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji