Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“W TV oglądamy mezzo a w TelAvivie jemy mezze.”
Tel Aviv Urban Food — recenzja

Tel Aviv Urban Food
Zamów online
Nr 30 wśród 562 Restauracje (Łódź)
Zakres cen: 3 USD - 10 USD
Opis: Tel Aviv Urban Food to najlepszy wegański street food rodem z Izraela. Serwujemy doskonałe hummusy, falafele, wegańskie burgery i urozmaicone lunche. Nie używamy składników pochodzenia zwierzęcego. Unikamy cukru i glutenu. Nie unikamy dobrego wina. | Wszystko w 100% vegan i w 100% na luzie.
Informacje o restauracji
Opis: Tel Aviv Urban Food to najlepszy wegański street food rodem z Izraela. Serwujemy doskonałe hummusy, falafele, wegańskie burgery i urozmaicone lunche. Nie używamy składników pochodzenia zwierzęcego. Unikamy cukru i glutenu. Nie unikamy dobrego wina. | Wszystko w 100% vegan i w 100% na luzie.
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu

Mezze, czyli coś na szybko. Mało czasu mieliśmy a ochota na orientalne delicje najszła.
Wybraliśmy mizrahi, czyli falafele, humus w licznym towarzystwie. Smakowało, ale nie do końca dostaliśmy to co zamówiliśmy - zamiast marynowanej rzodkwi dostaliśmy porcję pity. To że była pita to OK, bo na dwie osoby to ciut mało chlebka w porcji - taka sugestia by dawać z automatu ciut więcej pity. Ale ogólna refleksja pochlebna.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Wojciech W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Hej, dzięki za opinię! Cieszymy się, że smakowało :) Brak marynowanej rzodkwi to pewnie wynik weekendowego zamieszania :/ Z własnych doświadczeń wiemy, że pity zawsze jest za mało ale jeszcze na pewno przemyślimy jej ilość. Do zobaczenia, mamy nadzieję już nie długo

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (102)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 102 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W trasie.... głodny... ochota na coś spoza standardu - TelAviv godny polecenia. Przemiła obsługa poleciła „Szakszukę”.... nie mylili się - wspaniała!! Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Filip_1977
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, General Manager, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Cieszę się, że obsługa odbierana jest właśnie w taki sposób, na tym zależy nam tak samo jak na dobrym jedzeniu. Dzięki za wizytę i zapraszam ponownie na dalsze odkrywanie smaków.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

O wysokiej jakości tej restauracji świadczy to, że moj mąż, który lubi mięso, naprawdę tu się najada i jest zadowolony :)
Dania smaczne, wyglądają pięknie. Sezonowe menu, często się zmienia.
Uwielbiam kartę dań, już sama w sobie jest zawsze ciekawą historią.
Lokal piękny.
Dodatkowy plus za aplikację i działania pro- zwierzęce. Eko torby też super.
Tel Aviv to coś więcej niż restauracja, to forma przesłania.
Byłam kilka razy i zawsze wychodziłam zadowolona.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, gajrunia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, General Manager, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Cudnie przeczytać takie słowa, ogromnie się cieszymy zwłaszcza wtedy, gdy mięsożercy wychodzą zadowoleni. Wpadajcie jak najczęściej, niedługo kolejne nowości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pomimo braku potraw mięsnych jedzenie bardzo smaczne. Również bardzo miła i pomocna obsługa ogromna rewelacja

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 674karolg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dzięki za opinię! Cieszymy się zawsze gdy słyszymy, że mięsożercy mają u nas co zjeść :) Mamy nadzieję, że jeszcze do nas wpadniesz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Niestety nie polecamy. Zamówiliśmy 2 dnia główne i napoje (kawa i jeden drink brzoskwinia z proseco) .Na same napoje czekaliśmy min. 25 min przy zajętych 3 stolikach, które już byli obsłużeni. Niestety pomylili napoje i zamiast drinka dostałam zwykły sok. Na szczęście się zorientowałam zanim wypiłam to wymienili -oczekiwanie kolejne 15 min. Dania główne to nieporozumienie, porcje takie że nawet dziecko by się nie najadło. Zamówiłam szaksukę z pulpecikami z pieczarek, dostałam równo 2 pulpeciki wielkości piłki od ping ponga zalane paroma łyżekami krojonych pomidorów (całe danie ledwo przykrywało dno malusiego garnuszka wielkością jak do deserów), sałatkę taboulet w miseczce od sosu( dosłownie 1 łyżka) i parę listek zwykłej sałaty. Za taką cenę to absurd. Drink tylko pachniał mango, w rzeczywistości był tam sam sok pomarańczowy, o którym nie było nic w menu. Gdy przy płaceniu rachunku zapytano nas czy wszystko w porządku to zwróciliśmy na powyższe rzeczy uwagę. Dostaliśmy odpowiedź, że wszystko ok i tak ma być, a sok pomarańczowy tylko mi o się tak wydaje
bo wrzucili skórkę od pomarańczy do drinka (nawet dziecko umie odróżnić smak soku pomarańczowego od mango czy brzoskwini! ) Z całego serca najgorszy lokal w Łodzi, poczułam się wręcz oszukana. Nigdy więcej.

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, Anastazja M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, General Manager, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dzień dobry, jest nam bardzo przykro. Sprawę wyjaśniliśmy sobie wewnętrznie i zostały wprowadzone poprawki, a osoby odpowiedzialne za obsłużenie Was zostały dodatkowo przeszkolone, również kierownik zmiany. Co do wielkości porcji uważam, że to bardzo indywidualna sprawa, większość naszych gości najada się porcjami. Nie mniej dziękuję za opinię, bo pozwala to nam pracować nad sobą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tel Aviv Urban Food — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Łódź, Łódzkie
Łódź, Łódzkie
 

Byłeś(-aś) w Tel Aviv Urban Food? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem