Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsze miejsce w Łodzi”
Tel Aviv Urban Food — recenzja

Tel Aviv Urban Food
Zamów online
Nr 29 wśród 542 Restauracje (Łódź)
Zakres cen: 3 USD - 11 USD
Opis: Tel Aviv Urban Food to najlepszy wegański street food rodem z Izraela. Serwujemy doskonałe hummusy, falafele, wegańskie burgery i urozmaicone lunche. Nie używamy składników pochodzenia zwierzęcego. Unikamy cukru i glutenu. Nie unikamy dobrego wina. | Wszystko w 100% vegan i w 100% na luzie.
Informacje o restauracji
Opis: Tel Aviv Urban Food to najlepszy wegański street food rodem z Izraela. Serwujemy doskonałe hummusy, falafele, wegańskie burgery i urozmaicone lunche. Nie używamy składników pochodzenia zwierzęcego. Unikamy cukru i glutenu. Nie unikamy dobrego wina. | Wszystko w 100% vegan i w 100% na luzie.
Zrecenzowano 14 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo brakowało mi Tel Aviv’u w Łodzi. Odkąd się pojawił, jestem tutaj częstym gościem i nigdy nie wyszłam rozczarowana!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, ulswo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 27 maja 2019

Zapraszamy jak najczęściej i cieszymy się, że Ci u nas smakuje.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (83)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 83 recenzji

Zrecenzowano 3 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacja, dania przygotowane ze świeżych produktów, wszystko była bardzo smaczne i ładnie podane. Obsuga przyjazna i miła. Polecam !

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, AldonaBr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 8 maja 2019

Cieszymy się, że Ci się podobało! Wpadaj częściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna restauracja z przepyszny jedzeniem. Uwielbiam taką kuchnię, a Tel Aviv spełnił moje oczekiwania. Fajne miejsce, miła obsługa. Polecam ❤️

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, 611sylwiag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 8 maja 2019

Bardzo nam miło, zapraszamy jak najczęściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 kwietnia 2019

To miejsce to drzwi do izraelskiego nieba z dużą ilością pysznego jedzenia. Nie było tam dania które by mi nie smakowało. Biorą udział w wielu festiwalach i zawsze zaskakują czymś pysznym. Tak, jest to miejsce dla wegan, ale czy to komuś przeszkadza, gdy wychodzi się najedzonym i szczęśliwym?

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, martynalysakowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, Kierownik ds. PR, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 8 maja 2019

Mamy nadzieję, że zawsze będziesz wychodzić od nas szczęśliwa ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 marca 2019 z urządzeń przenośnych

To miejsce to swietna alternatywa dla ciezkiej, polskiej kuchni. Potrawy sa zdrowe, przygotowane ze swiezych produktow, dobrze przyprawione i szybko podane.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Karkarew
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: telavivurbanfood, Właściciel, Tel Aviv Urban FoodOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019

Super, że wpadłeś a jeszcze lepiej, że smakowało!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tel Aviv Urban Food — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Łódź, Łódzkie
Łódź, Łódzkie
 

Byłeś(-aś) w Tel Aviv Urban Food? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem