Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cudowna obsługa!”

Restauracja Stary Rynek 2
Nr 1 wśród 567 Restauracje (Łódź)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 32 USD
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Zrecenzowano 13 września 2019

Klimatyczny wystrój z przedwojenną muzyką w tle - idealne miejsce na jesienne wieczory. Jednak na najwyższą ocenę zasługuje obsługa w postaci przeuroczej kelnerki Kariny! Sympatyczna osóbka z pięknym uśmiechem, roztaczała swą obecnością w restauracji przytulną atmosferę, którą zachęciła nas do powrotu w to miejsce. Perełka na mapie Łodzi!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, MariaKorbin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 27 września 2019

Wraz z Kariną bardzo dziękujemy za ciepłe słowa i cudowną rekomendację. Mamy nadzieję na ponowne spotkania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (162)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

94 z 98 wśród 162 recenzji

Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wybór restauracji we wrześniową pochmurną niedzielę był przypadkowy ale lepiej trafić nie mogliśmy.Niesamowita atmosfera już od samego wejścia,miłe przywitanie i ten stolik prawdopodobnie czekał właśnie na nas.Przenieśliśmy się w inny klimat, wystrój wnętrza sprawił, że nasze nerwowe nastroje nagle uspokoiły się, a cicha muzyka okresu międzywojennego wypełniała ciepłą atmosferę lokalu. Bardzo miła obsługa w odpowiednich strojach pasujących do wystroju była zawsze pomocna ,dbająca o kilenta i ciekawie zachęcała do wyboru potraw. Na talerzach otrzymaliśmy poezję smaku najpierw jedliśmy oczami a potem rozkoszowaliśmy nasze podniebienia. Polecam policzki wieprzowe z szarą renetą i polędwiczki wieprzowe z szyjkami raka oraz ze smardzami. Do tego lemoniada rewelacja. Na pożegnanie otrzymaliśmy mały prezencik w postaci słoiczka z konfiturą wszystko opieczętowane logiem firmowym.
Zachęcam do odwiedzenia tego naprawdę nie rysunkowego klimatycznego lokalu.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Joanna Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 27 września 2019

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa i tak cudowną rekomendację naszej kuchni. Bardzo się staramy być spójni i konsekwentni w klimacie i filozofii dwudziestolecia, i niezmiernie nam miło, że nasze starania zostały dostrzeżone. Mamy nadzieję na kolejne spotkania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019

Wyjątkowe miejsce z niesanowitym klimatem, przepyszne jedzenie, dawno nie spotkałam tak dobrej kuchni.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Izabela O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 27 września 2019

Dziękujemy pięknie. Pni rekomendacja wiele dla nas znaczy. Mamy nadzieję na ponowne spotkania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Wystrój lokalu bardzo klimatytczny, obsługa fachowa i sympatyczna, radząca sobie z nietypowymi i nagłymi sytuacjami, atmosfera fantastyczna :).
Jedzenie przepyszne, nie jest tanie ale wysoka jakość serwowanych dań adekwatna do ceny.
Bardzo dziękujemy za miły wieczór i serdecznie pozdrawiamy pracowników restauracji.
Polecamy ten lokal - naprawdę warto:)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, milosnikkuchni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 27 września 2019

Bardzo dziękujemy, że wybrali Państwo naszą restaurację, jest nam niezmiernie miło czytając Państwa rekomendację. Mamy nadzieję świętować z Państwem kolejne uroczystości. Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

od wejścia byliśmy mile powitani, wybór restauracji okazał się strzałem w dziesiątkę jedzenie bardzo dobre a co dla nas ważne podane na pięknej nietuzinkowej zastawie ale nic by tak nie smakowało gdyby nie opieka pani Kariny która dyskretnie dbała o nas
pozdrawiamy szczególnie szefa kuchni który nam bardzo dogodził

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Tomasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 27 września 2019

Bardzo dziękujemy za wybór naszej restauracji, niezmiernie nam miło, że trafiliśmy w Państwa gust. Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna. Mamy nadzieję do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Stary Rynek 2 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Łódź, Łódzkie
 
Łódź, Łódzkie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Stary Rynek 2? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem