Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uroczystość rodzinna w dniu 31.08.2019.”

Restauracja Stary Rynek 2
Nr 4 wśród 561 Restauracje (Łódź)
Zakres cen: 4 USD - 18 USD
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Zrecenzowano 1 września 2019

Wystrój lokalu bardzo klimatytczny, obsługa fachowa i sympatyczna, radząca sobie z nietypowymi i nagłymi sytuacjami, atmosfera fantastyczna :).
Jedzenie przepyszne, nie jest tanie ale wysoka jakość serwowanych dań adekwatna do ceny.
Bardzo dziękujemy za miły wieczór i serdecznie pozdrawiamy pracowników restauracji.
Polecamy ten lokal - naprawdę warto:)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, milosnikkuchni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy, że wybrali Państwo naszą restaurację, jest nam niezmiernie miło czytając Państwa rekomendację. Mamy nadzieję świętować z Państwem kolejne uroczystości. Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (72)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

17 z 21 wśród 72 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

od wejścia byliśmy mile powitani, wybór restauracji okazał się strzałem w dziesiątkę jedzenie bardzo dobre a co dla nas ważne podane na pięknej nietuzinkowej zastawie ale nic by tak nie smakowało gdyby nie opieka pani Kariny która dyskretnie dbała o nas
pozdrawiamy szczególnie szefa kuchni który nam bardzo dogodził

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Tomasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za wybór naszej restauracji, niezmiernie nam miło, że trafiliśmy w Państwa gust. Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna. Mamy nadzieję do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Wspaniały klimat, obsługa z klasą i przede wszystkim doskonałe, zaskakujące i jednocześnie idealnie zbalansowane dania sprawiły, że na pewno nie raz tu wrócimy.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, tomekpuzio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy. Jest nam niezmiernie miło i mamy nadzieję gościć państwa ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Łódzki Stary Rynek znajduje się od zawsze zaskakująco na uboczu miejskiego gwaru. I to mimo zaledwie kilku kroków do Manufaktury i Piotrkowskiej.

Położona po wschodniej jego stronie w podcieniach Restauracja wpisuje się genialnie w ciszę, spokój i historię tego uroczego zakątka Łodzi.

Krótka, ale różnorodna karta warta jest uwagi i spokojnej degustacji. Dobra obsługa kelnerska i ciepłe letnie popołudnia sprzyjają filozofii slow food i nieśpiesznej wycieczce po oryginalnie skomponowanych talerzach.

Na prawdę warto!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 288anakins
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy, takie słowa dodają nam skrzydeł. Jest nam niezmiernie miło, że tyle ważnych dla nas elementów zostało dostrzeżonych. Mamy nadzieję na kolejne spotkania...

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Niedaleko domu ,a tutaj taka niespodzianka. Piękny łódzki styl. Wszystko ze smakiem, łącznie z personelem. Knajpa ukryta, spokój cisza. Wszyscy gonią do Manu a szczęście bliżej na wyciągnięcie ręki. Jedyny minus jaki widzę to troszkę ceny za wysokie. Szkoda bo nie bede mógł jeść za często np. na fajny lunch, może się zmieni.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, 764maciejw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za odwiedziny i ciepłe słowa, rzeczywiście jesteśmy tuż obok Manufaktury, a jednak to Stare Miasto i klimat zobowiązuje :) zapraszamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Stary Rynek 2 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Łódź, Łódzkie
 
Łódź, Łódzkie
 
Łódź, Łódzkie
Łódź, Łódzkie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Stary Rynek 2? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem