Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspaniałe doznanie kulinarne”

Restauracja Stary Rynek 2
Nr 25 wśród 542 Restauracje (Łódź)
Zakres cen: 5 USD - 16 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 23 maja 2019

Autorskie menu czerpiące z dziedzictwa międzywojennego Łodzi. Dania przepięknie podane, ciekawe łączenia smaków, niesamowite doznanie. Mój rostbef wysmażony dokładnie jak prosiłem, do tego wyśmienite przekąski (zamówiliśmy wszystkie) i desery (też wszystkie). Gorąco polecam.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, TomKor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy, to cudowne doznanie gościć Miłych Gości i móc liczyć na takie informacje zwrotne. Pięknie dziękujemy za rekomendację. Zapraszamy jak najczęściej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (46)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 46 recenzji

Zrecenzowano 9 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Moje pierwsze doświadczenie z restauracją było krótko po pierwszym otwarciu. Niestety należało do tych rozczarowujących. Kocham lokalizację w jakiej osadzony jest lokal, ale spróbuje na podbić tym oceny. Wystrój jest po prosty dostojny, po jednej i po drugiej stronie. Atmosferę kapitalnie buduje saksofon, na koncert którego trafiliśmy podczas naszej wizyty. Już drugim razem. Daliśmy nową szansę Staremu Rynkowi i nie pożałowaliśmy. Byłem pod wielkim wrażeniem: obsługi, startera i dania głównego. Karta została zawężona do jak sadzę samych pewniaków. Mięso było nadzwyczaj kruche, zupa rakowa niesamowicie aromatyczna, smaczne wino.

Wreszcie, wreszcie ktoś pracuje na sławę dla tego miejsca i tego skweru, taką kuchnią i atmosfera na pewno ściągnie klientów i przywróci blask zapomnianej przestrzeni miasta.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, wonskibar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 20 maja 2019

Bardzo dziękujemy, za docenienie naszych starań. Zależy nam na tym miejscu, jego klimacie i Gościach, którzy potrafią dostrzec subtelności, a czasem dać drugą szansę. Nie wiemy czy nasze marzenia się spełnią, i czy uda się przywrócić blask tej zapomnianej przestrzeni, tak jakbyśmy sobie tego życzyli. Ale możemy obiecać, że dołożymy starań by utrzymać jakość dań, atmosferę i konsekwentnie będziemy pokazywać, że można odtworzyć to co było tak niezwykłe, pięknie i smaczne w XX-letniej Łodzi. Dziękujemy i zapraszamy jak najczęściej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Znany Mistrz kulinarny, Szymon Stach tworzy swoje autorskie manu. Kolorowe, pachnące, bardzo smaczne. Jesiotr wyśmienity. Mięso soczyste. Warzywa wspaniale chrupkie. Poszukiwanie klimatów Łodzi lat 20 XX wieku. To czasy dekadencji, bohemy i gangsterów. Takiej kuchni szukamy, jako coś wyjątkowego i innego. Polecam to miejsce. Blisko Manufaktury 1,5 min spacerem i świat cofa się o 100 lat!

Termin wizyty: luty 2019
5  Dziękujemy, Qrkiwsmietanie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019

Pięknie dziękujemy za ciepłe słowa, zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Trochę czekaliśmy, ale warte to było każdej minutki. Po prostu pyszne. A zakończenie w postaci deseru z musem czekoladowym. Eksplozja różnych smaków. Naprawdę warto. No i muszę dodać same pozytywne słowa o obsłudze przez bardzo miła i kompetentna Panią kelnerke. Rzadko się zdarza.

Termin wizyty: marzec 2019
1  Dziękujemy, Adam P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019

Bardzo nam miło, dziękujemy i zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony smakiem i klimatem tego miejsca. Bardzo mila i pomocna obsługa. Polecam !!!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Marcin P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: staryrynek2, Właściciel, Restauracja Stary Rynek 2Odpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019

Dziękujemy i zapraszamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Stary Rynek 2 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Łódź, Łódzkie
 
Łódź, Łódzkie
 
Łódź, Łódzkie
Łódź, Łódzkie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Stary Rynek 2? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem