Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smacznie”
Karczma Młyńska — recenzja

Karczma Młyńska
Zamów online
Nr 13 wśród 316 Restauracje (Bydgoszcz)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 19 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Restauracja zlokalizowana jest w samym centrum Bydgoszczy w starym spichrzu z letnim ogródkiem przy samej wodzie . Serdecznie zapraszamy
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Jedzenie smaczne, ceny przystępne. Jak na położenie dość kameralne miejsce na spędzenie miłego wieczoru.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, niusia_g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarczmaMlynska, Kierownik, Karczma MłyńskaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy bardzo za opinię i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (344)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 344 recenzji

Zrecenzowano 5 sierpnia 2019

Miejsce bardzo ładne, jedzenie smaczne, obsługa na wysokim poziomie.
Przy kolejnej rodzinnej okazji na pewno weźmiemy to miejsce kolejny raz pod uwagę.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, AgnieszkaK3905
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarczmaMlynska, Kierownik, Karczma MłyńskaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za opinię i zapraszamy ponownie .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Nie zdążyliśmy zjeść więc oceniamy zachowanie personelu.Usiedliśmy na ogródku nikt nie podchodził po około 15min.poszlismy po kartę.Po czym po jakimś czasie podchodzi kelner i mówi że nie można siedzieć na ogródku gdyż są to miejsca dla osób które by chciały się przesiąść z wewnątrz restauracji.Nie zarezerwowany stolik który jest zarezerowany.Z takim podejściem w żadnej z restauracji się nie spotkaliśmy.

Termin wizyty: lipiec 2019
4  Dziękujemy, katarzynabg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarczmaMlynska, Kierownik, Karczma MłyńskaOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019

Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację ale w okresie letnim pracują osoby z mniejszym doświadczeniem ale oczywiście tak sytuacja nie powinna mieć miejsca. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Karczma Młyńska to dla mnie stały punkt spotkań biznesowych. Od wielu lat jedzenie jest na stałym i to bardzo dobrym poziomie. Miejsce z klimatem, można usiąść w ogródku letnim. Obsługa dobra, ale widać rotację pracowników i lekkie zagubienie tych nowych. Tatar wołowy - najlepszy w Bydgoszczy. Polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Dariusz H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarczmaMlynska, Kierownik, Karczma MłyńskaOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019

Dziękujemy bardzo za opinię i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra lokalizacja, równie smacznie, co adekwatnie do ceny. Wystrój wnętrz bardzo współgra z posiłkami. Polecam, jedzenie regionalne, przepyszne i godne polecenia.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, edytar143
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarczmaMlynska, Kierownik, Karczma MłyńskaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Dziękujemy bardzo za opinię i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Karczma Młyńska — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
 
Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
 
Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Karczma Młyńska? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem