Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (244)
Filtruj recenzje
245 wyniki
Oceny podróżnych
93
108
33
8
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
93
108
33
8
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 245 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Doskonała lokalizacja w centrum, tuż przy Rondzie Jagiellonów, dwa kroki do galerii handlowej. Duży pokój,dobrze wyciszony. Łazienka z wanną. Bardzo miła obsługa, nie było problemu z przełożeniem rezerwacji. Możliwość przygotowania śniadania na wynos- wyjeżdżaliśmy bardzo wcześnie.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, RenataXL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Kierownik ds. gości, City HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Cieszy nas, że doceniła Pani doskonałą lokalizację naszego hotelu w centrum Bydgoszczy, wyposażenie pokoju i obsługę. Mamy nadzieję, że miłe wspomnienia z pobytu w City Hotelu, zachęca Panią do ponownej wizyty u nas. Pozdrawiamy :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Rewelacyjna lokalizacja w samym centrum Bydgoszczy, blisko do centrum. Bardzo miła i pomocna obługa. W pokoju czysto, łazienka z wszystkimi niezbędnymi sprzętami. Nawet chcąc, nie ma się do czego przyczepić.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, jun_or
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Kierownik ds. gości, City HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że nasze usługi spotkały się z uznaniem. Zapraszamy do ponownych odwiedzin. Mamy nadzieję, że niebawem :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Bardzo schludne i przestronne pokoje z dobrym wyposażeniem. Lodówka, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, klimatyzacja (sprawna i niezwykle cicha) w cenie. Czystość nie budząca jakichkolwiek zastrzeżeń. Duża różnorodność potraw na śniadaniach. Sala restauracyjna ze śnieżnobiałymi obrusami zmienianymi po każdym kliencie. Pokoje z wystawą okien na patio bardzo ciche. Czy można się do czegoś przyczepić? No może kwestii wyregulowania domykaczy drzwi do pokojów tak, aby działo się do bez donośnego trzaśnięcia.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Akop123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Kierownik ds. PR, City HotelOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Bardzo dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z pobytu w City Hotelu w Bydgoszczy. Cieszymy, że nasze pokoje i śniadania spotkały się z uznaniem. Informację o domykaczach drzwi przekazaliśmy odpowiednim służbom, postaramy się rozwiązać tę kwestię. Dziękujemy za bardzo dobrą ocenę. Pozdrawiamy i zapraszamy do ponownej wizyty w naszym hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 marca 2019

W dniach 11.03-14.03 miałam przyjemność mieszkać w Hotelu City podczas Zjazdu Krystyn i mam same dobre wrażenia. Po pierwsze: jest to jedyny jak do tej pory hotel ( a często korzystam z różnych), w którym można za darmo oglądać tvn24! Kolejne zalety: obsługa fachowa i miła, jedzenie bardzo dobre i duży wybór, czyściutko, szybkie windy (co ma znaczenie przy hotelu pełnym gości), no i najważniejsze - blisko do starego miasta i bardzo dobra komunikacja ( obok są przystanki).

Wskazówka dotycząca pokoi: W niektórych łazienkach ( nie wiem czy we wszystkich) są wanny a to może stanowić problem dla osób z niepełnosprawnością lub starszych.
Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, krystynakowalonek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Kierownik ds. PR, City HotelOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Pani Krystyno,
bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że pobyt w City Hotelu wzbudził tyle pozytywnych wrażeń. Staramy się, by nasza kuchnia i obsługa były na najwyższym poziomie. Doceniła Pani także dogodną lokalizację naszego hotelu w centrum Bydgoszczy i dobra komunikację. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy do ponownej wizyty przy najbliższej okazji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 marca 2019

hotel nie zorganizowany na obsługe imprez masowych, posiłki zimne nie dogotowane,
alkohol trzeba samemu sobie przynieśc do stolika-butelka wina czy też lampka wina.
Ogólnie totalny balagan. BUfet szwedzki na obiad przy gośćiach 600 osób raczej nie spełnił swojej roli. Godzina stania w kolejce aby zjeść obiad ( impreza zorganizowana)

Wskazówka dotycząca pokoi: korzystałam tylko z restauracji
Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, kryzia2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Kierownik ds. gości, City HotelOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Pani Kryziu2017,
dziękujemy za podzielenie się swoimi odczuciami. Jest nam przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań, ale Pani opinia jest pierwszą tego typu. Mamy wiele pozytywnych informacji zwrotnych od współuczestników wydarzenia. Forma posiłku (bufet i serwowania alkoholu) była decyzją organizatora eventu. Jeśli chodzi o temperaturę posiłków w bemarach, to przy dużej liczbie gości są na bieżąco uzupełniane i potrawy raczej nie zdążyły ostygnąć. Jednakże dziękujemy za sygnał, zwrócimy na tę kwestię baczniejszą uwagę.
Mamy nadzieję, ze mimo wszytko pozytywnie wspomina Pani pobyt w Bydgoszczy. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji