Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“CityHotel Bydgoszcz. Pełen profesjonalizm.”
City Hotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
City Hotel
Miejsce nr 4 wśród 27 hoteli w Bydgoszczy
Certyfikat jakości
Inowroclaw, Poland
Liczba recenzji: 1
“CityHotel Bydgoszcz. Pełen profesjonalizm.”
Zrecenzowano: 7 stycznia 2016

Mój pierwszy pobyt w tym hotelu nie był co prawda za długi, ponieważ trwał tylko 1 noc ale po tym stwierdzić mogę śmiało, że na pewno wrócę tu niebawem ;)
W przeciwieństwie do innych oferujących się hoteli tutaj zdjęcia w 100 % odzwierciedlają to co znajduje się w pokoju.
Bardzo uprzejma recepcja nawet ochroniarze i ciepły klimat.
Ten hotel ma 4 gwiazdki ? Coś tu nie gra.
Gorąco pozdrawiam.
Adrian

  • Pobyt: grudniu 2015, wyjazd z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
Dziękujemy, adrianszk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City Hotel, 19 stycznia 2016
Panie Adrianie - serdecznie dziękuję za uznanie i zaufanie, jakim nas Pan obdarza. Jestem dumna, że zasłużyliśmy w Pana oczach na tak liczne pochwały i bardzo się z nich cieszymy. Otrzymana rekomendacja jest wskazówką dla innych gości, lecz i nagrodą dla nas. W imieniu wszystkich Pracowników Hotelu City jeszcze raz serdecznie dziękuję i życzę dużo dobrych wrażeń z kolejnych pobytów. Zapraszamy ponownie!
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

201 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    72
    92
    27
    8
    2
Wyświetl recenzje w kategorii:
16
25
15
114
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
  • Jakość noclegu
  • Pokoje
  • Obsługa
  • Wartość
  • Czystość
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (5)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Bydgoszcz, Poland
Liczba recenzji: 1
Zrecenzowano: 2 listopada 2015

bardzo miła obsługa, chętna do współpracy i rozwiązywaniu drobnych ale pożytecznych dla gości spraw np. przedłużenie parkingu, wcześniejszym przyjazd.
poprzednim razem miałem co prawda lepszy pokój - większy, z widokiem na dwie strony świata, ale może następnym razem znowu tam trafię....

  • Pobyt: październiku 2015, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem

Pomocne?
Dziękujemy, damianj325
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City Hotel, 5 stycznia 2016
Dziękujemy Panu bardzo za maksymalną ocenę i czas poświęcony na napisanie opinii.
Cieszymy się, że sprostaliśmy Pana oczekiwaniom. Stawiamy na indywidualizm, więc staramy się poznać preferencje i przyzwyczajenia naszych gości, aby sprawić by czuli się u nas jak domu.
Liczymy również na to, że przy kolejnym pobycie w Bydgoszczy ponownie wybierze Pan nasz Hotel, w związku z czym będzie nam niezmiernie miło Pana gościć.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 9
3 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
Zrecenzowano: 27 października 2015 z urządzeń przenośnych

Obsługa na wysokim poziomie. Miło i kulturalnie. Dostępna bieżąca prasa. Pokoje czyste i przestronne, nowoczesne. Bardzo dobra lokalizacja. Ale przede wszystkim zachwyca kuchnia i fantastyczne śniadania.

Pobyt: październiku 2015, wyjazd służbowy
Pomocne?
Dziękujemy, Barbara P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City Hotel, 19 stycznia 2016
Cieszę się z Pani udanego pobytu w naszym Hotelu, dziękuję za wysoką ocenę i miły komentarz. Staramy się, by serwis pod każdym względem był na jak najwyższym poziomie.
Miła jest również świadomość, że wysiłki, które wkładamy w naszą pracę nie idą na marne.
Szczególne podziękowania za Pani pochlebne uwagi na temat naszej kuchni i śniadań - przekażę je naszym Szefom Kuchni, bo to dzięki nim jest tak smacznie, wykwintnie i "fantastycznie". Liczymy na ponowną wizytę w naszych gościnnych progach.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 4
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
Zrecenzowano: 1 października 2015

Nowoczesny hotel w świetnej lokalizacji, gustownie urządzone pokoje, miła, pomocna i profesjonalna obsługa, czysto i przyjemnie, smaczne menu, doskonałe miejsce zarówno dla gości prywatnych, jak i biznesowych.

  • Pobyt: wrześniu 2015, wyjazd z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Marta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City Hotel, 5 stycznia 2016
Dziękujemy Pani bardzo za maksymalną ocenę i czas poświęcony na napisanie powyższej opinii. Przyznam, że jest niezwykle miło czytać tak pozytywne recenzje. Dziękuję za pochlebne uwagi pod adresem naszych pracowników. Wraz z całym zespołem czekamy na Pani kolejną wizytę w naszych gościnnych progach.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Poznań, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 28
22 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 17
Zrecenzowano: 19 września 2015

Hotel w podróży służbowej. Jedzenie dobre. Pokój ok, Trochę rozczarowanie to sauna. Po podróży służbowej chce się odprężyć.Jednakże jak się okazało trzeba czekać na rozgrzanie sauny. Dla klienta to nie do przyjęcia. Proszę się zastanowić nad zmianami w tym zakresie. Trochę utrudnienia w przemieszczaniu się po korytarzach - można trafić na dość odległy pokój od windy (dużo długich korytarzy spowodowane rozbudową hotelu ). Jak na podróż służbową dobra relacja ceny do jakości.

  • Pobyt: sierpniu 2015, wyjazd służbowy
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Wojtek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Bydgoszcz)
w odległości 0.4 km
Holiday Inn Bydgoszcz
Holiday Inn Bydgoszcz
Nr 3 z 27 w lokalizacji Bydgoszcz
Liczba recenzji: 248
w odległości 0.6 km
Mercure Bydgoszcz Sepia
Mercure Bydgoszcz Sepia
Nr 1 z 27 w lokalizacji Bydgoszcz
Liczba recenzji: 215
w odległości 0.2 km
Hotel Bohema
Hotel Bohema
Nr 2 z 27 w lokalizacji Bydgoszcz
Liczba recenzji: 139
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.4 km
Hotel Pod Orlem
Hotel Pod Orlem
Nr 5 z 27 w lokalizacji Bydgoszcz
Liczba recenzji: 217
w odległości 1.6 km
Hotel Sloneczny Mlyn
Hotel Sloneczny Mlyn
Nr 6 z 27 w lokalizacji Bydgoszcz
Liczba recenzji: 158
w odległości 2.6 km
Hotel Focus Bydgoszcz
Hotel Focus Bydgoszcz
Nr 14 z 27 w lokalizacji Bydgoszcz
Liczba recenzji: 59
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w City Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

City Hotel — dodatkowe informacje

Obiekt: City Hotel
Adres: ul. 3 Maja 6, Bydgoszcz 85-016, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Centralna > Kujawsko-Pomorskie > Bydgoszcz
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Kasyno i gry hazardowe Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr3 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Bydgoszcz
Nr4 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Bydgoszcz
Rozpiętość cen (za noc): 189 zł–386 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — City Hotel 4*
Liczba pokoi: 170
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: City Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
City Hotel Bydgoszcz

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem