Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (232)
Filtruj recenzje
232 wyniki
Oceny podróżnych
87
103
31
8
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
87
103
31
8
3
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
43 z 48 wśród 232 recenzji
Zrecenzowano 2 listopada 2015

bardzo miła obsługa, chętna do współpracy i rozwiązywaniu drobnych ale pożytecznych dla gości spraw np. przedłużenie parkingu, wcześniejszym przyjazd.
poprzednim razem miałem co prawda lepszy pokój - większy, z widokiem na dwie strony świata, ale może następnym razem znowu tam trafię....

  • Data pobytu: październik 2015, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, damianj325
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City HotelOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2016

Dziękujemy Panu bardzo za maksymalną ocenę i czas poświęcony na napisanie opinii.
Cieszymy się, że sprostaliśmy Pana oczekiwaniom. Stawiamy na indywidualizm, więc staramy się poznać preferencje i przyzwyczajenia naszych gości, aby sprawić by czuli się u nas jak domu.
Liczymy również na to, że przy kolejnym pobycie w Bydgoszczy ponownie wybierze Pan nasz Hotel, w związku z czym będzie nam niezmiernie miło Pana gościć.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 października 2015 z urządzeń przenośnych

Obsługa na wysokim poziomie. Miło i kulturalnie. Dostępna bieżąca prasa. Pokoje czyste i przestronne, nowoczesne. Bardzo dobra lokalizacja. Ale przede wszystkim zachwyca kuchnia i fantastyczne śniadania.

Data pobytu: październik 2015, podróż służbowa
Dziękujemy, Barbara P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City HotelOdpowiedź udzielona 19 stycznia 2016

Cieszę się z Pani udanego pobytu w naszym Hotelu, dziękuję za wysoką ocenę i miły komentarz. Staramy się, by serwis pod każdym względem był na jak najwyższym poziomie.
Miła jest również świadomość, że wysiłki, które wkładamy w naszą pracę nie idą na marne.
Szczególne podziękowania za Pani pochlebne uwagi na temat naszej kuchni i śniadań - przekażę je naszym Szefom Kuchni, bo to dzięki nim jest tak smacznie, wykwintnie i "fantastycznie". Liczymy na ponowną wizytę w naszych gościnnych progach.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 października 2015

Nowoczesny hotel w świetnej lokalizacji, gustownie urządzone pokoje, miła, pomocna i profesjonalna obsługa, czysto i przyjemnie, smaczne menu, doskonałe miejsce zarówno dla gości prywatnych, jak i biznesowych.

  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City HotelOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2016

Dziękujemy Pani bardzo za maksymalną ocenę i czas poświęcony na napisanie powyższej opinii. Przyznam, że jest niezwykle miło czytać tak pozytywne recenzje. Dziękuję za pochlebne uwagi pod adresem naszych pracowników. Wraz z całym zespołem czekamy na Pani kolejną wizytę w naszych gościnnych progach.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 września 2015

Hotel w podróży służbowej. Jedzenie dobre. Pokój ok, Trochę rozczarowanie to sauna. Po podróży służbowej chce się odprężyć.Jednakże jak się okazało trzeba czekać na rozgrzanie sauny. Dla klienta to nie do przyjęcia. Proszę się zastanowić nad zmianami w tym zakresie. Trochę utrudnienia w przemieszczaniu się po korytarzach - można trafić na dość odległy pokój od windy (dużo długich korytarzy spowodowane rozbudową hotelu ). Jak na podróż służbową dobra relacja ceny do jakości.

  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Wojtek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2015

Świetna lokalizacja, drogo, a hotel przeciętny. Nastawieni głownie na duże konferencje, imprezy, masówka dla korporacji. Dużo obcokrajowców. Hotel "żyje" prze całą dobę. Drogi parking.Perfekcyjna obsługa na recepcji.

Data pobytu: październik 2014
Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City HotelOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2016

Dziękuję Pani za chęć podzielenia się Pani wrażeniami z pobytu w Hotelu City i czas poświęcony na napisanie opinii.
Miło mi, że doceniła Pani naszą lokalizację oraz obsługę recepcji. Dla nas ważny jest każdy Gość i do każdego staramy się podchodzić indywidualnie, bez rozróżnienia na gości korporacyjnych czy też turystów. Być może dlatego właśnie nasz hotel "żyje" i jest często wybierany przez gości
Jeżeli zaś chodzi o politykę cenową, pragnę zauważyć, że staramy się, aby nasze stawki były konkurencyjne i nie odbiegały znacznie od cen w innych hotelach tej samej rangi.
Mam nadzieję, że odwiedzi nas Pani niebawem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji