Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (232)
Filtruj recenzje
232 wyniki
Oceny podróżnych
87
103
31
8
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
87
103
31
8
3
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
45 z 50 wśród 232 recenzji
Zrecenzowano 1 października 2015

Nowoczesny hotel w świetnej lokalizacji, gustownie urządzone pokoje, miła, pomocna i profesjonalna obsługa, czysto i przyjemnie, smaczne menu, doskonałe miejsce zarówno dla gości prywatnych, jak i biznesowych.

  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City HotelOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2016

Dziękujemy Pani bardzo za maksymalną ocenę i czas poświęcony na napisanie powyższej opinii. Przyznam, że jest niezwykle miło czytać tak pozytywne recenzje. Dziękuję za pochlebne uwagi pod adresem naszych pracowników. Wraz z całym zespołem czekamy na Pani kolejną wizytę w naszych gościnnych progach.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 września 2015

Hotel w podróży służbowej. Jedzenie dobre. Pokój ok, Trochę rozczarowanie to sauna. Po podróży służbowej chce się odprężyć.Jednakże jak się okazało trzeba czekać na rozgrzanie sauny. Dla klienta to nie do przyjęcia. Proszę się zastanowić nad zmianami w tym zakresie. Trochę utrudnienia w przemieszczaniu się po korytarzach - można trafić na dość odległy pokój od windy (dużo długich korytarzy spowodowane rozbudową hotelu ). Jak na podróż służbową dobra relacja ceny do jakości.

  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Wojtek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2015

Świetna lokalizacja, drogo, a hotel przeciętny. Nastawieni głownie na duże konferencje, imprezy, masówka dla korporacji. Dużo obcokrajowców. Hotel "żyje" prze całą dobę. Drogi parking.Perfekcyjna obsługa na recepcji.

Data pobytu: październik 2014
Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City HotelOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2016

Dziękuję Pani za chęć podzielenia się Pani wrażeniami z pobytu w Hotelu City i czas poświęcony na napisanie opinii.
Miło mi, że doceniła Pani naszą lokalizację oraz obsługę recepcji. Dla nas ważny jest każdy Gość i do każdego staramy się podchodzić indywidualnie, bez rozróżnienia na gości korporacyjnych czy też turystów. Być może dlatego właśnie nasz hotel "żyje" i jest często wybierany przez gości
Jeżeli zaś chodzi o politykę cenową, pragnę zauważyć, że staramy się, aby nasze stawki były konkurencyjne i nie odbiegały znacznie od cen w innych hotelach tej samej rangi.
Mam nadzieję, że odwiedzi nas Pani niebawem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2015

Jedyny minus jak dla mnie to grupa ok 30-40 osobowa na śniadaniu, która wyczyściła szwedzki stół przez co dla mnie zostały jakieś resztki, musiałem się obejść smakiem i poszedłem do pokoju na 30 min. Jak wróciłem to się najadałem :)
Mały minusik jeszcze za przywieszkę do kluczy, solidny kawał plastiku, który służy chyba do samoobrony. Nie jest to wygodne rozwiązanie, zwłaszcza że dostajemy dwa klucze, do pokoju i do mini barku. Nie jest to wygodne rozwiązanie. Reszta bardzo fajnie. Klimatyzacja bardzo wydajna co jest niestety rzadkością w polskich hotelach.

  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, sebekm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2015

odwiedziłam City Hotel ponownie w sierpniu 2015 (przednio: 2014) i potwierdzam, że dbałość o gości jest coraz lepsza i nadal można polecić ten hotel. Jest to jeden z najlepiej przeze mnie ocenianych obiektów, a sporo podróżuję.
Czysto, pokoje ładnie urządzone, obsługa pomocna. Oceniam maksymalnie. Warto wracać niejednokrotnie.

Wskazówka dotycząca pokojów: w hotelu jest winda, klimatyzacja, więc wybór piętra chyba nie ma znaczenia
  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MarzenaPoland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CityHotelBydgoszcz, Front Office Manager, City HotelOdpowiedź udzielona 30 grudnia 2015

Dziękujemy bardzo za najwyższą możliwą ocenę i czas poświęcony na napisanie opinii.
To bardzo miłe, że po raz kolejny wybrała Pani akurat nasz Hotel i ponownie zechciała Pani udzielić na forum swojej rekomendacji.
Cieszy nas fakt, że wysiłki które wkładamy w naszą pracę i dbałość o każdego z Gości nie idą na marne. Tym bardziej cieszymy się, że coraz więcej osób zostaje naszymi stałymi klientami.
Liczymy na to, że przy kolejnej wizycie w Bydgoszczy ponownie będziemy mieli zaszczyt powitać Panią w naszych gościnnych progach.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji