Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Wenecja. Czy aby na pewno bydgoska?

Jest to dla mnie miejsce ważne od dawna, zawsze wspominam je z sentymentem. Nie jest może 8 cudem... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 stycznia 2020
Danutka_mogadan
,
Bydgoszcz, Polska
Urokliwie

Wenecja Bydgoska jest bardzo urokliwym, malowniczym miejscem. Warto wybrać się tutaj na spacerek... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 14 listopada 2019
badabudibase17
,
Poznań, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (8)
  
Recenzje (8)
Filtruj recenzje
8 wyniki
Oceny podróżnych
3
4
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
3
4
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 8 recenzji
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019

Mostek ok ale miejsce mocno przereklamowane. Spodziewaliśmy się czegoś więcej. Warto przejść się na spacer ale tyłka nie urywa ;)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Adrian S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Mały, ale urokliwy most. Wenecję bydgoską koniecznie trzeba zwiedzić, a ten mostek jest idealnym miejscem, żeby przystanąć i rzucić na nią okiem, a także zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Konsiii
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji