Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Przereklamowane

Mostek ok ale miejsce mocno przereklamowane. Spodziewaliśmy się czegoś więcej. Warto przejść się na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019
Adrian S
,
Szczecin, Polska
Urokliwy

Mały, ale urokliwy most. Wenecję bydgoską koniecznie trzeba zwiedzić, a ten mostek jest idealnym... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018
Aleksandra K
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (6)
  
Recenzje (6)
Filtruj recenzje
6 wyniki
Oceny podróżnych
2
3
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
2
3
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 recenzji
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019

Mostek ok ale miejsce mocno przereklamowane. Spodziewaliśmy się czegoś więcej. Warto przejść się na spacer ale tyłka nie urywa ;)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Adrian S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Mały, ale urokliwy most. Wenecję bydgoską koniecznie trzeba zwiedzić, a ten mostek jest idealnym miejscem, żeby przystanąć i rzucić na nią okiem, a także zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Aleksandra K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji