Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobra kuchnia”

Restauracja Zielony Talerzyk
Zamów online
Nr 1 wśród 313 Restauracje (Lublin)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 10 USD
Opis: Restauracja w stylu Slow Food. Wszystko przygotowujemy od podstaw bez użycia półproduktów. Stawiamy na zdrową i smaczną kuchnię, głównie wegetariańską i wegańską. Współpracujemy tylko ze sprawdzonymi dostawcami, a nasze produkty są skomponowane z lokalnych, sezonowych i starannie dobranych produktów. Nasza restauracja została wyróżniona w prestiżowym przewodniku kulinarnym Gault & Millau.
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja w stylu Slow Food. Wszystko przygotowujemy od podstaw bez użycia półproduktów. Stawiamy na zdrową i smaczną kuchnię, głównie wegetariańską i wegańską. Współpracujemy tylko ze sprawdzonymi dostawcami, a nasze produkty są skomponowane z lokalnych, sezonowych i starannie dobranych produktów. Nasza restauracja została wyróżniona w prestiżowym przewodniku kulinarnym Gault & Millau.
Zrecenzowano 3 września 2019

Ciekawa kuchnia, sami pieką chleb. Trafiłem w sezonie z rodziną na pierogi z kominków. Raj w gębie ale raczejj danie sezonowe (szkoda) i chyba niesłychanie rzadkie.

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jak6666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorota B, Kierownik, Restauracja Zielony TalerzykOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię.
Rzeczywiście nasza kuchnia jest sezonowa a co za tym idzie- tworzymy dania wraz z pojawiającymi się produktami.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (176)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 176 recenzji

Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Bardzo sympatyczne miejsce gdzie mozna dobrze zjeść. W potrawach czuć wysoką jakość produktów. Ceny trochę wysokie. Bardzo smacznie, polecam spróbować

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, olgazachwieja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorota B, Kierownik, Restauracja Zielony TalerzykOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Pani opinię.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne i zdrowe! Duze porcje jedzenia, przyjemny lokal. Moze niezbyt wygodne warunki na dluzsze biesiadowanie, ale na szybki posiłek jest OK. Zupa, która dostaliśmy była niestety zbyt mocno podgrzania, przez co warzywa były rozgotowane: to do poprawki. Pozostałe dania bardzo smaczne, ciekawe. Dobra opcja dla wegetarian! Lokal fajnie polozony, w centrum Starego Miasta, ale w zacisznym podwórku. Warto spróbować :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ewelina S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorota B, Kierownik, Restauracja Zielony TalerzykOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Najlepszy burak z kaszą gryczaną, jaki miałem przyjemność próbować. Widać, że szef kuchni wie, co robi. Burak był delikatny, idealnie skomponowane danie, wszystko łączyło się doskonale. Dania bronią się nie tylko smakiem, ale również zaskakują wizualnie. Oprócz tego, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jedno z moich ulubionych w Lublinie! ;))

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, PanBG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorota B, Kierownik, Restauracja Zielony TalerzykOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasze starania zostają docenione.
Ślemy serdeczne pozdrowienia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Hej. Lokal godny polecenia!!!!
Jak już najesz się pysznych i co rzadkie nie przesolonych niespodzianek to napij się naprawdę dobrej lemoniady.
Zalety:
bardzo dobre jedzenie,
estetycznie podane,
spore porcje,
lemoniada czy kompocik świeżutki,
pyszne deserki,
fajny klimacik,
urocze patio, sporo roślin, kwiatków
lokalizacja- kilka kroków od deptaka,
bardzo dobra kawa- widać, że dbają o express bo nie czuć "kamienia" jak w wielu lokalach, które zapominają chyba odkamienić express,
Wady:
menu na ścianie- jak czytałem co chcę zjeść to ktoś mi podsiadł stolik na zewnątrz
podłoga- może to taki styl? Zdarte panele...
Pzdr

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, DedByk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorota B, Kierownik, Restauracja Zielony TalerzykOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za opinię.
Podłogą zajmiemy się już niedługo ;-)
Cieszymy się, że nasze dania przypadły Panu do gustu.
Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Zielony Talerzyk — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Lublin, Województwo Lubelskie
Lublin, Województwo Lubelskie
 
Lublin, Województwo Lubelskie
 
Lublin, Województwo Lubelskie
Lublin, Województwo Lubelskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Zielony Talerzyk? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem