Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (157)
Filtruj recenzje
157 wyniki
Oceny podróżnych
63
55
29
6
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
63
55
29
6
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 157 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Hotel położony w odległości spaceru od starówki. Parking przyhotelowy płatny 20 zł ale ogrodzony i zamykany. Sam budynek sprawia bardzo dobre wrażenie i powoduje, że warty jest odwiedzenia. Wyposażenie pokoju funkcjonalne, lodówka, sejf, czajnik, na korytarzu żelazko. Łóżko bardzo wygodne. Ja nocowalem w apartamencie, który wraz z dwoma łazienkami miał około 70 m2. Śniadania bardzo urozmaicone i każdy znajdzie dla siebie coś odpowiedniego.





Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 761zbigniewk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Miejsce niezwykłe, niezwykła postać, która je stworzyła. Ogromną zaletą jest właśnie mało znane, ale wyjątkowe muzeum i synagoga. Zwiedzone dzięki uprzejmości pana z ochrony, który sam do mnie podszedł, kiedy czekałam przy pustej recepcji. Bardzo kompetentny, udzielił wielu wskazówek - oby więcej takich pracowników :) Sympatyczny pan w barze. Uprzejmy recepcjonista. Możliwość zakupu kosmetyków z Morza Martwego w dobrej cenie. Hotel położony blisko centrum, dworca PKS. Dla niezmotoryzowanych idealny, spod hotelu odjeżdżają autobusy komunikacji miejskiej do skansenu, ogrodu botanicznego, na Majdanek. Pokoje bardzo duże, klimatyzowane. Strefa SPA, ale nie korzystałyśmy ze względu na brak czasu. Śniadanie - mieszane odczucia. Duży wybór, pyszne koktajle i soki, ale już po 9:00 zabrakło wielu rzeczy, które nie zostały doniesione. Sytuacja poprawiła się następnego dnia, kiedy to pan manager/właściciel zwrócił - słusznie - uwagę kelnerowi. Produkty dobrej jakości, najwspanialsze śledzie! Wędliny - takie sobie. Dobra kawa z expresu. Największym minusem był niestety stan czystości pokoju - niedosprzątany po poprzednich gościach. Łazienka nie do końca czysta. Poplamiona kapa w hotelu 4*... została wymieniona na recepcji, ale niesmak pozostał. Za to w trakcie pobytu sprzątanie bez zarzutu. Bardzo dobrze zaciemnione okna, choć niestety od ulicy bywało głośno. Można by pomyśleć o wykonaniu podjazdu dla walizek.
Podsumowując - dużo więcej zalet, polecam. Dostosowane dla osób niepełnosprawnych.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Surykatka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ilan J, Kierownik sprzedaży, Hotel IlanOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Witam serdecznie,
Bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię.
Ze swojej strony dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście byli zadowoleni z pobytu u nas.
Bardzo cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z obsługi, ze smaku śniadań oraz, że znaleźliście Państwo czas na zwiedzenie synagogi.
Przykro nam, że stan czystości pokoi budził Państwa zastrzeżenia. Oczywiście dołożymy ze swojej strony wszelkich starań, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.
Liczymy, że będziemy mieli przyjemność gościć Państwa w niedalekiej przyszłości, aby mogli się Państwo sami przekonać, że był to jednorazowy incydent.
Do zobaczenia wkrótce.

Z wyrazami szacunku,
Anna Brzeżecka-Janowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Dawno nie miałam takich wątpliwości przy ocenie hotelu. Zastanawiałam się czy 4 gwiazdki w mojej recenzji to nie za dużo ale 3 byłyby chyba krzywdzące.
Zatrzymaliśmy się w tym hotelu głównie kierując się tym, że hotel miał kilka nagród w "Restaurant week" i mieliśmy nadzieję na wyjątkowe doświadczenie kulinarne podczas kolacji.
Przystawka była rzeczywiście świetna (śledź), ale dania główne już bez zachwytu. Dobre i bez zarzutu ale też bez rewelacji. Bardzo przyjazny Pan kelner.
Za to śniadanie już dość przeciętne.
Co do samego hotelu : chyba nie do końca wykorzystany jest potencjał tego miejsca. Piękny budynek i bardzo przestronne pomieszczenia ale trochę jakby unosił się nad tym duch PRL-u.
Przy takim potencjale myślę że można byłoby stworzyć wyjątkowe miejsce. A jest tylko poprawne.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 913annan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ilan J, Kierownik sprzedaży, Hotel IlanOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby nasz hotel spełniał oczekiwania naszych Gości. Każda uwaga jest dla nas bardzo cenna, ponieważ daje nam możliwość zmian na lepsze.
Co do samego budynku oraz potencjału, niebawem będziemy się rozbudowywać i oddawać do dyspozycji Gości dodatkowe powierzchnie użytkowe. Liczę, ze wówczas będziemy mieć tę przyjemność goszczenia Państwa w naszym hotelu i osobiście będziecie mogli Państwo ocenić wprowadzone zmiany.

Z wyrazami szacunku,
Anna Brzeżecka-Janowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony blisko centrum. To jeden z niewielu zalet. Budynek ładny i zadbany z zewnątrz. Recepcjoniści sympatyczni, czar pryska po wejściu do pokoju. Pokoje zapyziałe i zmęczone. Wykładziny poplamione. Na szczecie nie było żadnej wycieczki młodzieży pochodzenia żydowskiego. Można było pospać. Śniadanie za to pyszne z dużym wyborem dań ciepłych i zimnych. Kilka soków do wyboru. Żeby nie pokoje to zasluguje na wyższa ocenę.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 584micha_w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ilan J, Kierownik sprzedaży, Hotel IlanOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019

Witam serdecznie,

Bardzo dziękujemy za opinię. Staramy się dokładać wszelkich starań, aby pobyt naszych Gości był jak najbardziej komfortowy. Bardzo mi przykro, że spotkała Państwa niemiła niespodzianka. Jesteśmy w trakcie odświeżania pokoi hotelowych. Jesteśmy przekonani, że podczas kolejnego pobytu w naszym hotelu, będziecie Państwo bardzo zadowoleni. Cieszy nas fakt, że śniadania bardzo przypadły Państwu do gustu. Dodam, że wprowadziliśmy nową kartę menu, tym bardziej serdecznie zapraszam.

Z wyrazami szacunku,
Anna Brzeżecka-Janowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje przestronne, śniadanie dobre, bardzo uprzejmy i uśmiechnięty Pan na barze. Recepcja pozostawia troszkę do życzenia. Ściany wymagają odnowienia, są porysowane . Ale stosunek jakosci do ceny jest dobry.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, smerfaco89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ilan J, Kierownik sprzedaży, Hotel IlanOdpowiedź udzielona 6 maja 2019

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię! Cieszy nas fakt, że sprostaliśmy wszelkim Państwa wymaganiom oraz że Państwa pobyt był komfortowy. W kwestii porysowanych ścian byliśmy bezpośrednio przed odświeżaniem pokoi. Liczymy, że mimo kilku niedociągnięć będziemy mieli przyjemność goszczenia państwa ponownie u nas.
Zapraszamy ponownie do Lublina i Hotelu Ilan**** !

Z wyrazami szacunku
Anna Brzeżecka-Janowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji