Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (364)
Filtruj recenzje
365 wyniki
Oceny podróżnych
160
152
43
8
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
160
152
43
8
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 365 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Ogromne zaskoczenie. To nie ten hotel który pamiętamy z lat osiemdziesiątych. Wszystko zmieniło się na plus. Porównując inne hotele - to był dobry wybór . Lokalizacja jaką można sobie wymarzyć . Blisko na Stare Miasto gdzie w okresie studenckim spędzaliśmy czas. Deptak zapełniony kafejkami .W hotelu korzystaliśmy z obiadu na tarasie .Tradycyjny posiłek , bardzo smaczny .Pani w recepcji bardzo miła .Czystość bez zastrzeżeń .Pokój bardzo wygodny z balkonem z częścią sypialną i częścią dzienną .W dniach ,w których byliśmy odbywał się Jarmark , dużo dodatkowych atrakcji .Jak wróciliśmy do hotelu , zmęczeni zasnęliśmy i nie słyszeliśmy hałasu ulicznego , o którym czytamy w recenzjach a sprawiły to zapewne wygodne łóżka , Można się wyspać .Polecam ten Hotel .Jedyny minus i tu się zgadzam z innymi recenzjami to parkingi.Nam udało się zająć przed Hotelem .

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, medytar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Super lokalizacji, Klimatyczny budynek, wysokie pokoje (minus za szum w nocy z wentylacji oraz brak kontaktów przy łóżku do np. podładowania telefonów). Śniadania jedliśmy na mieście. Bardzo blisko jest Plac Literwski, na którym były główne atrakcje.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, MichalLechKazik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Noc poślubna super super super kolacja we dwoje idealna i bardzo smaczna kuchnia taka jak lubię obsługa całego hotelu bardzo miła ogólnie mówiąc personel jest O.K. I dziękuje za obiad dla moich gości na górnej sali

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, woj213
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Kierownik ds. gości, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Szanowny Panie,
bardzo się cieszymy, że ten wyjątkowy dzień był dla Państwa udany. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Ładny pokój.łazienka z kurkami retro.czysto.praca recepcji poprawna.Hotel ma swój klimat.absolutnie do polecenia chociaż cena pokoju wysoka.recepcja pobiera opłatę z góry co nie jest na poziomie obiektu 4 gwiazdkowego...

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Bogdan W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Kierownik ds. gości, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019

Panie Bogdanie, dziękujemy, że poświęcił Pan czas na pozostawienie opinii o naszym hotelu. Cieszymy się, że pobyt zalicza Pan do udanych i serdecznie zapraszamy kolejnym razem.
Pozdrawiam,
Monika Boguta, Guest Experience Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Chcieliśmy odpocząć z mężem w długi weeeknd majowy i jednym z naszych przystanków po Podlasiu był Lublin. Z wyprzedzeniem, zarezerwowaliśmy 2 osobowy pokój o podwyzszonym standardzie z prośbą o cichy pokój. A co otrzymaliśmy? Niesympatyczna p. Kinga na recepcji, ktora najpierw poprosiła o uiszczenie zapłaty a następnie poinformowała, że pokój nie jest w cichym miejscu ale ma wyciszone okna bo innego nie było. Okna wychodzące na główną ulicę i żadne wyciszenie w naszym przypadku nie zadziałało. Zapytałam dlaczego nikt nie napisał do nas z obsługi, że nie posiadają cichego pokoju - poszukalibyśmy innego hotelu. P, Kinga poinformowała, że nie mają takiego zwyczaju. A szkoda. Mogliśmy odzykac pieniądze, ale nie było wolnych miejsc w innych hotelach. Cóż, liczy się tylko biznes, aby wypełnić hotel gośćmy i zarobić. NIE WRÓCIMY I NIE ZAREKOMENDUJEMY NIKOMU Z NASZYCH ZNAJOMWYCH.
Pokój - ok. czysty. brak gniazdka elektrycznego w łazience - aby włączyć własną lokówkę. Deska do prasowania i żelazko. super tylko kabel od żelazka zbyt krótki do najbliżeszgo gniazdka elekt. Możliwość zrobienia kawy / herbaty. Siłownia - mała ale można było z niej skorzystać. Parking - poza hotelem. Koszt dodatkowy 45zł/doba. Śniadanie - 45 zł od osoby. Nie skorzystaliśmy - cena nieadekwatna do oferty. Blisko hotelu są przyjemne miejsca, gdzie można zjeść smaczne śniadanie. Nie skorzystaliśmy z innych "dogodności" bo dlaczego mamy zostawiać nasz pieniądze w miejscu, w którym potraktowało nas nieuczciwie?

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, ElKo062017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Kierownik ds. gości, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 9 maja 2019

Szanowna Pani, dziękuję że zdecydowała się Pani przedstawić nam swoją opinię. Zawsze bierzemy do serca wszystkie sugestie naszych Gości i staramy się zapewnić im najwyższy komfort. Pokoje o podwyższonym standardzie, taki jak zarezerwowany przez Państwa, znajdują się na pierwszej i drugiej kondygnacji naszego trzypiętrowego hotelu. Dlatego też nie mieliśmy możliwości udostępnienia Państwu pokoju na najwyższym z pięter. Zapewniam, że pracownik Recepcji zaproponował Państwu najlepszy z możliwych, dostępnych pokoi. Staramy się spełniać wszystkie życzenia Gości jednak, zwłaszcza przy dużym obłożeniu, nie zawsze jest to możliwe. W kwestii niewystarczającej ilości gniazdek elektrycznych w pokoju- mogę zapewnić, że nasz Dział Techniczny już znalazł rozwiązanie dla tej sytuacji. Ilość miejsc parkingowych jest niewielka, ale wszystkie miejsca znajdują się bezpośrednio przy hotelu. Koszt śniadania to 40 PLN od osoby, przykro mi, że nie skorzystali Państwo z naszych propozycji ponieważ śniadania są przygotowywane zawsze ze świeżych składników i dokładamy wszelkich starań aby każdy z Gości znalazł coś dla siebie. Bardzo przepraszam za wszelkie niedogodności związane z Państwa pobytem. Jest mi tym bardziej przykro ponieważ większość z nich mogliśmy rozwiązać na miejscu. Zapewniam, że wszystkie Państwa uwagi zostaną przez nas dokładnie przeanalizowane i wyciągniemy wnioski na przyszłość. Mimo niekorzystnego „pierwszego wrażenia” serdecznie zapraszam ponownie, mam nadzieję, że będziemy mieli okazję pozytywnie Państwa zaskoczyć. Pozdrawiam, Monika Boguta, Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji