Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (338)
Filtruj recenzje
338 wyniki
Oceny podróżnych
147
142
41
7
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
147
142
41
7
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 338 recenzji
Zrecenzowano: 24 maja 2018

Doskonały hotel, gdzie wszystko jest tak, jak powinno być w obiekcie tej klasy. Duży, przestronny pokój (dwuosobowy), doskonale wyposażony, wygodne łóżka (jedyne zastrzeżenie: zbyt małe kołdry, co dla wysokiej osoby może być nieco uciążliwe, ale da się przeżyć). Czysto, miło, przytulnie. Doskonałe śniadanie. Miła i pomocna obsługa. Dodatkowym atutem jest lokalizacja hotelu - w centrum, przy głównym szlaku komunikacyjnym. Polecam.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, EdytaBaker
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Guest Experience Manager, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2018

Szanowna Pani, serdecznie dziękuję za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu lublinianka. Czytałam ją z przyjemnością! mam nadzieję, że wszelkie aspekty, o których Pani pisze nakłonią Panią do kolejnej wizyty w Lublinie. Pozdrawiam serdecznie, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Stylowy hotel, odrestaurowany dobre kilka lat temu, nie nosi szczególnych śladów zużycia. Pokój superior bardzo przestronny z wygodną łazienką. Obsługa dyskretna i bardzo uprzejma. Nie policzono opłaty za pobyt małego psa. Śniadanie dość skromne, ale smaczne i w zupełności wystarczające. Kawa porządna. Łóżka wygodne, a pościel świeża i sprężysta. Bardzo czysto. Świetna lokalizacja w sercu Lublina, do starówki kilka minut spacerem.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mateusz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Guest Experience Manager, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 10 maja 2018

Panie Mateuszu, bardzo dziękujemy za miłe słowa :). czy możemy liczyć na kolejną wizytę? Oby! Już niedługo w hotelu przeprowadzony zostanie remont, po którym będzie jeszcze lepiej :). Pozdrawiam, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Lokalizacja rewelacyjna ! Z zewnątrz 10/10, w środku lobby oraz restauracja również. A teraz dlaczego nie 5 gwiazdek
1. Pokój.
Łazienka - drastycznie mała, do kabiny prysznicowej musiałem się dosłowne przeciskac, a druga rolka papieru toaletowego była już z makulatury. Wstydzcie się Państwo, dziadowskie oszczędności...
Łóżko - miało być 1 duże, niestety był zsuniete że sobą dwa pojedyńcze
2. Śniadaniu generalnie bardzo smaczne ale szkoda że aby skorzystać z pełnego asortymentu trzeba chyba przyjść o 7 rano bo jak chodziliśmy po 8 to wielu produktów już nie było i tak np bułeczki nie dla nas, ciasta również, jednego dnia również jajecznica także oraz wiele innych sądząc po pustych talerzach. Na minus również obsługa która ociagala się ze sprzątaniem zastawy po gościach którzy już zjedli i tak siedzieliśmy przy stoliku przy którym nie było w pełni posprzatane po poprzednich.

Podsumowując hotel z niesamowitym potencjałem ale tracący trochę przez niedopilnowane szczegóły.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, wczasowicz_00
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Guest Experience Manager, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 10 maja 2018

Szanowny Gościu, bardzo dziękuję, że poświęcił Pan chwilę na napisanie opinii odnośnie naszego hotelu. ciesze się, że spojrzał Pan na hotel całościowo. nie chcemy tracić swojego potencjału, o którym pan pisze, dlatego też obiecujemy bardziej przywiązywać uwagę do szczegółów. Cieszymy się, że Goście mają możliwość wyrażania swoich opinii- dzięki temu możemy być lepsi. czasami niektórych rzeczy po kilku latach pracy już się nie zauważa. Już niedługo hotel będzie przechodził remont. mam nadzieję, że wtedy odwiedzi nas Pan ponownie i zobaczy różnice, również w szczegółach. pozdrawiam serdecznie, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2018

Zabytkowy hotel z duszą za rozsądne pieniądze,pokoje przestronne, fajne sauny, masaż. Restauracja hotelowa zrobiła na mnie wrażenie a hotelowy bar też jest godny polecenia nawet dla fajnego rozpoczęcia weekendu

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, WP8822
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Guest Experience Manager, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2018

Szanowny Gościu, bardzo dziękuję za napisanie opinii odnośnie naszego hotelu. Cieszę się, że właściwie wszystkie aspekty naszego hotelu były odpowiednie. Liczę na kolejną wizytę :). Oby jak najszybciej. Pozdrawiam, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2018

Ogólne wrażenie z pobytu jest pozytywne. Świetna lokalizacja przy Krakowskim Przedmieściu. Celowo wybrałem pokój ekonomiczny z oknem sufitowym. Fajnie, że można ów okno otwierać pilotem i sterować roletami. Brawo! Hotel powinien o tym poinformować, bo pewnie wielu gości rezygnuje, myśląc, że nie będzie można w ekonomicznym otworzyć okna.
Na plus przyzwoita powierzchnia, jak na "economy"
Szkoda, że aranżacja pokoju jest przestarzała. Meble, wykładzina - stare. Słaba łazienka, chociaż podkreślam, że to dotyczy pokoju ekonomicznego, czytałem, że w lepszych pokojach łazienki są odnowione.
Ogólnie - jest czysto.
W pokoju TV, suszarka, barek. Brak sejfu.
Śniadania smaczne.
Czy wrócę? Po remoncie na pewno. W przeciwnym wypadku zdecyduje kryterium ceny.
Największy minus - próba wesela, przyjęcia ( głośna muzyka ).
Zestresowałem się, że będzie mega hałas przez całą noc, na szczęście po 20-30 min. prób uspokoiło się.

Termin pobytu: listopad 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Marcin_77_Wrc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Guest Experience Manager, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 14 marca 2018

Szanowny Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy za opinię i cenne uwagi. Zwłaszcza tą odnośnie poinformowania Gościa o możliwości otwierania okien dachowych. Jesteśmy coraz bliżej remontu. Aktualnie jesteśmy na etapie wyboru projektanta :). mam nadzieję, że faktycznie przy kolejnej wizycie wybierze Pan nasz hotel. pozdrawiam serdecznie, Beata Twardowska, Guest Experience Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji