Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (338)
Filtruj recenzje
338 wyniki
Oceny podróżnych
147
142
41
7
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
147
142
41
7
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
28 z 33 wśród 338 recenzji
Zrecenzowano: 20 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Od kilku lat, wprawdzie podczas nielicznych, wizyt w Lublinie wybieramy ten hotel.
Mimo nieco już zużytego wyposażenia - szczególnie w łazienkach, uważam, że ogólnie hotel trzyma wysoki poziom.
Myślę, że wszystko dzięki uprzejmej i kompetentnej obsłudze - od recepcjonistów, przez panie sprzątające, po kelnerów.
Pokoje standardowe dość skromnie wyposażone, chociaż nie brakuje niczego. Bardzo czysto. Niestety na minus - głośna centralna klimatyzacja w pokojach.
Bardzo miło, że pomyślano o gościach z czworonogami zapewniając posłanie i miski. Niezwykle sympatyczny i ciepły stosunek pani pokojowej, z którą nasz pies zaprzyjaźnił się od razu i która przyszła się z nim pożegnać, jak wyjeżdżaliśmy.

Restauracja - świetne steki i zupy - rybna, rosół, chłodnik. Genialny wybór win!!! Niestety w porównaniu z kolacjami czy obiadami śniadania poniżej poziomu tego hotelu.

Ogólnie oceniam hotel bardzo dobrze, polecam i chętnie wracam.

Data pobytu: czerwiec 2016, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Bella_Kama
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Specjalista ds. Marketingu, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2016

Szanowna Bella_Kama, bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu Lublinianka. Niezmiernie mi miło, że zawsze z chęcią Pani do nas wraca. Jesteśmy hotelem z historia i tradycją, ale staramy się jak możemy regularnie wprowadzać nowości. Przekażę Pani miłe słowa personelowi. Czystość i wygoda Gości są dla nas zawsze na pierwszym miejscu. Szef Kuchni również na pewno się ucieszy a jeżeli chodzi o śniadania, przemyśli jak je poprawić. Czy korzystała Pani może z dodatkowych opcji śniadaniowych, które są w cenie śniadania? Przykro mi, że klimatyzacja chodziła za głośno. Ciężko mi określić, o którym pokoju mówimy, ale poproszę konserwatora żeby sprawdził klimatyzacje w pokojach standardowych. Serdecznie pozdrawiam, Beata (Specjalista ds. Marketingu)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2016

Hotel z taką nazwą powinien zalewac nas luxusem, choćby w postaci obsługi, czy wyboru w barze. Niestety ani jedno ani drugie nie powala. Dodatkowo przy dość wysokiej cenie za pokój trzeba dopłacać za parking. I to dość słono. A zamioast parkingu jest "miejsce" na dziedzińcu ciasnym i nieustawnym. Sniadania nie jadłem ale to kolejna przyjemnosc za cene obiadu w niezłej restauracji. Bez wina! Pokoj, ktory miałem to ekonomiczny wariant. Poddasze z zaslonietymi w sufitowych oknach zaluzjami sprawia dość ksenofobiczne wrażenie. Czysto i schludnie choc korytarze nie sprzątane z zapachem dymu papierosowego. Obsluga zajęta głównie wzajemnymi realacjami bądź smartfonami.

Wskazówka dotycząca pokojów: Ekonomy - na stałe zaslonieta okna sufitowe
  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, KrzysZzWawy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Specjalista ds. Marketingu, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2016

Drogi Panie Krzysztofie, dziękuję za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu Lublinianka! Każdego dnia dokładamy wszelkich starań aby Goście wychodzili z naszego hotelu z uśmiechem zadowolenia na twarzy. Przykro nam kiedy tak nie jest i chcemy zrobić wszystko aby się poprawić. Jeżeli chodzi o parking, do dyspozycji mamy miejsca na dziedzińcu oraz przed hotelem. Faktem jest, że nie jest ich zbyt dużo. Dlatego tez podjęliśmy współpracę z parkingiem nieopodal. Bardzo proszę aby przy następnym pobycie zgłaszał Pan wszelkie uwagi, chociażby odnośnie zbyt małego pokoju. Chcielibyśmy od razu reagować. Być może był wolny jeden z większych pokoi? Dziękujemy za docenienie czystości. Korytarze sprzątane są codziennie. Jeżeli chodzi o dym papierosowy- w naszym hotelu można palić w niektórych pokojach na drugim piętrze, czyli dym absolutnie nie powinien dotrzeć do Pańskiego pokoju. Postaram się wyjaśnić tą sprawę. Zazwyczaj czytamy same pochwały w kierunku naszej obsługi. Tym razem musimy zareagować i sprawdzić kto pracował w danym dniu. Informacja odnośnie tego, o której obsłudze Pan mówi byłaby naprawdę pomocna. Chcielibyśmy wyciągnąć konsekwencje takiego zachowania. Cieszymy się, że mimo tak wielu niedociągnięć wystawił nam Pan 4 punkty na 5 :). Dołożymy wszelkich starań aby podczas kolejnego pobytu przekonał się Pan, że zasługujemy nawet na 5 punktów. Pozdrawiam, Beata (Specjalista ds. Marketingu)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2016

Hotel można powiedzieć "na pełne 4****gwiazdki" :).
Obsługa uprzejma i elastyczna, śniadanie przyzwoite - chociaż nie nadzwyczaj bogate ale wystarczające.
Lokalizacja znakomita - w zasadzie przy samym deptaku do Starego Miasta.
Ceny weekendowe bardzo przystępne dla normalnie zarabiającego Polaka :)

Wszystko było by na "szóstkę" gdyby obok sauny było jeszcze jakieś jacuzzi czy basen oraz w zasadzie brak normalnego, funkcjonalnego parkingu.
Parking jest przy ulicy (na bodajże 7 miejsc za 35 zł/dobę), natomiast ten w podwórku to raczej parking dla skuterów :) i to ciężko było by nimi wyjeżdżać :) Parking w dzisiejszych czasach to podstawa działalności gospodarczej - dzisiaj prawie każdy klient przyjeżdża samochodem niestety ......

  • Data pobytu: maj 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, andzyl72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Specjalista ds. Marketingu, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2016

Drogi Gościu, bardzo dziękuję za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu Lublinianka. Codziennie staramy się pokazać, że 4* zostały nam przydzielone nieprzypadkowo i miło słyszeć, że jest to widoczne. Niestety, bardzo mi przykro, jeżeli chodzi o parking nie mamy na to wpływu. Jesteśmy hotelem zabytkowym i nie możemy ingerować w strukturę budynku. Proszę mi wierzyć, że na parkingu na dziedzińcu staje do 5 samochodów :). Dodatkowo współpracujemy z prywatnym parkingiem nieopodal hotelu. Porozmawiam z Właścicielką SPA jakie są możliwości umieszczenia tam jacuzzi. Mam nadzieję, że mimo braku dużego parkingu odwiedzi nas Pani nie raz. Pozdrawiam, Beata (Specjalista ds. Marketingu)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2016

Przepiękna architektura i rewelacyjna lokalizacja hotelu sprawiają, że ma się wrażenie przebywania w innym świecie. Przestronne i gustownie urządzone pokoje. Dobra kuchnia, sprawny personel. Warto polecić.

  • Data pobytu: maj 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Imelia I
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Specjalista ds.Marketingu, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2016

Droga Pani Imelio, bardzo dziękuję za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu Lublinianka. Nasz hotel zbudowany został w 1899 r., stąd jego historyczny charakter oraz atmosfera. Cieszę się, że zwróciła pani na to uwagę. Restauracja to nasze oczko w głowie a Szef Kuchni na pewno ucieszy się z Pani pozytywnej opinii. Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz w IBB Grand Hotelu Lublinianka, abyśmy mogli zasłużyć na jeszcze wyższą ocenę. Pozdrawiam, Beata (Specjalista ds. Marketingu)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2016

Od zawsze myślałem, że jest to nadęte miejsce bez luzu i lekkości:) a tym czasem -świetna obsługa, doskonała kuchnia i..... jestem zaskoczony wysublimowanym smakiem potraw /np. kaczka czy owocowa sałatka są mistrzostwem świata/ i idealnym "zaopiekowaniem" przez personel. Świetny kucharz! Poczułem się jak dawno oczekiwany członek najbliższej rodziny...Brawo.

Wskazówka dotycząca pokojów: Nie byłem w hotelu, odwiedziłem restaurację.
  • Data pobytu: luty 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, Artur O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IBBGrandLublinianka, Specjalista ds. Marketingu, IBB Grand Hotel LubliniankaOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2016

Drogi Panie Arturze, bardzo dziękuję za wyrażenie opinii na temat IBB Grand Hotelu Lublinianka. Miło mi czytać tak pozytywne słowa na temat naszej Restauracji! Każdego dnia staramy się aby nasze dania były na najwyższym poziomie a obsługa sprawiała, że każdy Gość czuje się u nas jak w domu. Przekażę słowa uznania Szefowi Kuchni Arturowi Górze. Czy odwiedzał Pan również stronę Restauracji BelEtage na TripAdvisor? Zachęcamy do zajrzenia. Są tam umieszczone również zdjęcia naszych dań z karty wiosennej. Pozdrawiam, Beata, Specjalista ds. Marketingu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji