Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Idealny na zwiedzanie Lublina i okolic”
Hotels Lublin — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
Hotels Lublin
Miejsce nr 27 wśród 28 hoteli w Lublinie
Zrecenzowano 5 czerwca 2017

Średniej klasy obiekt. Jednak nie ma się do czego przyczepić. Personel przemiły, ceny OK, śniadanie OK, pokój czysty. Największym atrybutem jest dobra lokalizacja. Do Starówki 900 m. (sprawdziłem). Bezpłatny parking. Doskonała baza wypadowa na zwiedzanie Lublina. Przy kolejne wizycie zapewne ponowię swój nocleg w tym obiekcie.

Wskazówka dotycząca pokojów: prosić o pokój nie od strony ulicy, na pewno będzie cicho
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, nawrot1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że pobyt w naszym obiekcie należał do udanych. Zapraszamy ponownie do Hotels lublin. Pozdrawiam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (46)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 46 recenzji

Zrecenzowano 17 marca 2017

Pokój spore, łózko wygodne. W pokoju dostępna woda, szklanki, telewizor.
W łazience standard czyli ręczniki i zestaw kosmetyków.
Dodatkowy plus to winda. Bardzo blisko do centrum miasta.
Śniadanie obfite i dużo do wyboru.
Minusy: trudno trafić do recepcji, brak oznakowania. Pokoje od strony ulicy nie należą do najcichszych.

  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Przemo678
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Dziękujemy za podzielenie się opinią, a także uwagi. Jesteśmy w trakcie dodatkowego oznaczania obiektu, co z pewnością ułatwi dotarcie. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 marca 2017

W Hotels Lublin Podzamcze 7 pogryzly mnie pluskwy,doba za pokoj z robalami 150zl.Hotel nie oddal za pobyt ani złotówki.Zglaszam sprawe do sanepidu.Ponad 100 ukaszen wywolalo ogromne rany,po kilku tygodniach blizny,ogolne zainfekowanie calego organizmu,goraczka,bole glowy i stawów,oslabienie brak apetytu.Nie polecam, prosze uważać i nie nocowac w tym hotelu!!!!!

Data pobytu: lutym 2017, podróż z rodziną
10  Dziękujemy, joannajdas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Zapewniamy, że codziennie staramy się utrzymywać czystość w całym obiekcie na najwyższym poziomie, zarówno w pokojach, jak i we wszystkich miejscach dostępnych i niedostępnych dla Gości. Regularnie odbywają się również kontrole uprawionych instytucji. Przyznajemy, że opinie naszych Gości są dla nas niezmiernie ważne, dlatego powyższe zastrzeżenia napisane przez Panią zostały szczegółowo zbadane poprzez zewnętrzną kontrolę (Sanepid), która nie wykazała żadnych uchybień. Każdorazowo zachęcamy naszych Gości do bezpośredniego zgłaszania uwag w Recepcji podczas Państwa pobytu w naszym obiekcie. Tylko wtedy mamy możliwość szybkiego reagowania na niedogodności, jeśli takie się zdarzą. W trakcie pobytu, a także podczas wymeldowania nie zgłosiła Pani żadnych nieprawidłowości, w tym również tych wyżej wymienionych przez Panią.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2016 z urządzeń przenośnych

Pokoje małe, ale czyste. Jako noclegownia daje rade, ale jakby trzeba było spędzić czas w środku to nie polecam. Wnętrza poprawne, ale bardziej jak biuro urządzone. Śniadanie bufet, daje radę ale bez rewelacji - niezbędne minimum. Parking pod hotelem.

Data pobytu: wrześniu 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, Łukasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Potrzebny był niedrogi nocleg w Lublinie i ten hotel spełnił wymagania. Na bookingu oferuje dobre pakiety, śniadanie obfite w wybór u smaczne, pokój względnie duży i cichy. Plusem tego miejsca jest położenie blisko starego miasta - 10 minut spacerkiem. Polecam na biznesowy wypad.

Data pobytu: lipcu 2016, podróż służbowa
1  Dziękujemy, adremy22
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 27 lipca 2017

Dziękujemy za opinię. Cieszmy się, że pobyt w naszym obiekcie spełnił wymagania. Zapraszamy ponownie do Hotels Lublin. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Lublin)
w odległości 1.7 km
Campanile Lublin
Campanile Lublin
Nr 19 z 28 w lokalizacji Lublin
Liczba recenzji: 169
w odległości 3.2 km
Huzar
Huzar
Nr 23 z 28 w lokalizacji Lublin
Liczba recenzji: 58
w odległości 1.3 km
Locomotiva Hotel
Locomotiva Hotel
Nr 16 z 28 w lokalizacji Lublin
Liczba recenzji: 27
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 3.8 km
Hotel i Rrestauracja Na Rogatce
Hotel i Rrestauracja Na Rogatce
Nr 15 z 28 w lokalizacji Lublin
Liczba recenzji: 41
w odległości 0.5 km
Hotel Forum Fitness Spa & Wellness
w odległości 4.1 km
Hotel Royal Botanic
Hotel Royal Botanic
Nr 22 z 28 w lokalizacji Lublin
Liczba recenzji: 21
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotels Lublin? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotels Lublin — dodatkowe informacje

Adres: ul. Podzamcze 7, Lublin 20-126, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Wschodnia > Województwo Lubelskie > Lublin
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 27 wśród 28 hoteli w Lublinie
Zakres cen: 143 zł–179 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Liczba pokoi: 100
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotels Lublin. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem