Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
LCS Lubelskie Centrum Strzeleckie
Otwarte dzisiaj: 12:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Świetna zabawa

Miejsce godne polecenia. Świetna zabawa. Idealne na wypełnienie wolnego czasu.Profesjonalny i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
Grzegorz M
Fantastyczne doświadczenie

Wybrałam się razem z moim anglojęzycznym chłopakiem. Szkolenie było przeprowadzone całkowicie w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 września 2019
Katarzyna S
Przeczytaj wszystkie recenzje (7)
  
Recenzje (7)
Filtruj recenzje
7 wyniki
Oceny podróżnych
7
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
7
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 7 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Wybrałam się razem z moim anglojęzycznym chłopakiem. Szkolenie było przeprowadzone całkowicie w języku angielskim i było bardzo profesjonalne. Szeroki asortyment broni i świetna zabawa. Zdecydowanie polecam wszystkim i na pewno niejednokrotnie powrócę.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Katarzyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jarek C, Manager, LCS Lubelskie Centrum StrzeleckieOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Bardzo cieszymy się, że miło spędziliście u nas czas. Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce świetnie przygotowane, prowadzący to ludzie z pasją, którzy posiadają bogate doświadczenie w tym kierunku. Możliwość strzelania z różnych jednostek broni.
Miejsce godne polecenia zarówno dla początkujących w strzelectwie jak i dla doświadczonych osób.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Papryk007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jarek C, Kierownik, LCS Lubelskie Centrum StrzeleckieOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy, super że Ci się u nas podobało! :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Wszystko fajnie, dobrze spedzony czas. Byliśmy pierwszy raz, własciciel wszystko pokazal co i jak. Polecam dobra zabawa

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
3  Dziękujemy, Michal G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jarek C, Manager, LCS Lubelskie Centrum StrzeleckieOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy Michale i cieszymy się, że podobało się. Zapraszamy po więcej wrażeń!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Strzelnica bardzo duża, dużo torów do strzelania, wielki plus za elektryczne tarczociagi. Bardzo duży wybór broni, od małych pistoletów po strzelby i karabiny. Bardzo dobra kawa na recepcji. Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, Jakub W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jarek C, Manager, LCS Lubelskie Centrum StrzeleckieOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Nowej broni i atrakcji cały czas przybywa a kawa niezmiennie dobra :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 12 września 2019

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jarek C, Kierownik, LCS Lubelskie Centrum StrzeleckieOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji