Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie”
La Cafe — recenzja

La Cafe
Nr 12 wśród 29 Restauracje (Chełm)
Zakres cen: 0 USD - 9 USD
Opis: La Cafe to klimatyczna kawiarnia w której dobrze zjesz, wypijesz kawę parzoną przez baristów oraz skosztujesz piw rzemieślniczych a także rozsmakujesz się w świeżo pieczonych, domowych ciastach - znajdująca się w Chełmie przy ulicy Krzywej 40, w zabytkowej kamienicy zbudowanej pod koniec XIX wieku.
Informacje o restauracji
Opis: La Cafe to klimatyczna kawiarnia w której dobrze zjesz, wypijesz kawę parzoną przez baristów oraz skosztujesz piw rzemieślniczych a także rozsmakujesz się w świeżo pieczonych, domowych ciastach - znajdująca się w Chełmie przy ulicy Krzywej 40, w zabytkowej kamienicy zbudowanej pod koniec XIX wieku.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Praca nad wytworzeniem kawy bez użycia kawy postępuje jednak efekt nie zachęca mnie do kolejnej wizyty. Poprzednio kawa tzn. to co nazywają espresso była marna. Jest postęp tzn. jest fatalna. Proponuję powrót do źródeł i używanie kawy. Również zwyczajowo obsługa serwując powinna mówić: proszę.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Jerzy M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaCafeChelm, Kierownik ds. PR, La CafeOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Twoja recenzja jest dla nas bardzo krzywdząca bo rozumiemy, że mówisz, że nie używamy kawy do przygotowania espresso.
Zawsze przygotowujemy espresso ze świeżo mielonej kawy. Być może przykłeś do innego smaku - my używamy blendu o 70% zawartości robusta i 30% zawartości ziaren arabica stąd jej delikatny, lekko kwaśny smak.
Również zwyczajowo, jeżeli coś jest nie tak Goście zgłaszają uwagi na miejscu, bezpośrednio obsłudze dzięki czemu możemy odpowiednio zareagować lub naprawić ewentualny błąd.
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (7)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 7 recenzji

Zrecenzowano 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

No tak, napewno najlepsza co nie znaczy że bardzo dobra. Kawa słaba i bez crema na espresso, brak cukru trzcinowego, lemoniada słodzona syropem. To minusy. A plusy: bardzo sympatycznie urządzony lokal, Klima, super obsługa. Najlepsze miejsce w Chełmie

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Jerzy M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Chyba tu wypiłam najlepszą kawę w Chełmie. Pycha! Również ciasta rewelacja - duże kawałki za przystępną cenę. Miejsce sympatyczne, panuje tam miła atmosfera, a w powietrzu unosi się zapach kawy :-)

Termin wizyty: grudzień 2018
Dziękujemy, niveau926
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaCafeChelm, Kierownik ds. PR, La CafeOdpowiedź udzielona 1 marca 2019

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z wizyty w naszej kawiarni :) Dziękujemy za miłe słowa. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Najlepsza kawa w Chełmie, wygodne siedzenia i miła obsługa. Miejsce blisko centrum, ale w cichym miejscu.

Termin wizyty: grudzień 2017
1  Dziękujemy, awp1v1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaCafeChelm, Kierownik ds. PR, La CafeOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018

Dziękujemy za Twoją recenzję. Ciszymy się, że smakowała Ci nasza kawa i jesteś zadowolony z wizyty w naszej kawiarni. Do zobaczenia! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2018

Bardzo gorąco polecam kawiarnię La Cafe. Można wypić baaardzo pyszną kawę. Miła obsługa za barem. Ceny przystępne. Miła atmosfera.

Termin wizyty: styczeń 2018
    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, klimowicz_magdalena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaCafeChelm, Kierownik ds. PR, La CafeOdpowiedź udzielona 6 marca 2018

Magdo bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję i miłe słowa. Cieszymy się, z Twoich odwiedzin, mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Cafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Chełm, Województwo Lubelskie
Chełm, Województwo Lubelskie
 
Chełm, Województwo Lubelskie
Chełm, Województwo Lubelskie
 
Chełm, Województwo Lubelskie
Chełm, Województwo Lubelskie
 

Byłeś(-aś) w La Cafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem