Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (134)
Filtruj recenzje
134 wyniki
Oceny podróżnych
51
60
19
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
51
60
19
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 134 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Całkiem miły pobyt. Pokój ładny, typowo hotelowy - bez szczególnych zachwytów. Łazienka wymagałaby już odświeżenia stylu. W całym obiekcie, pokojach, łazience było czysto. Pokój, który wynajmowałam dawno nie był wietrzony, panował w nim nieprzyjemny zapach. Łóżko wygodne, pościel czysta. Szkoda, że kosmetyki dostępne są tylko na recepcji a nie ma ich w pokojach. Plus za dobry parking. Bardzo smaczne i rozmaite śniadania. Jeśli chodzi o obsługę to mam mieszane uczucia. Część personelu miła i zaangażowana, ale Kiedy poprosiłam o dodatkową butelkę wody Pani była zaskoczona, że poprzednią już wypiłam i trochę z niezadowoleniem podała mi kolejną. Ogólnie Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 445paulinap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Dyrektor generalny, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny Gościu, bardzo dziękujemy za wybór hotelu Qubus w Zielonej Górze oraz czas poświęcony na pozostawienie opinii. Jest nam miło, że docenił Pan nasze urozmaicone śniadanie składające się z ponad 100 produktów. Jeżeli chodzi o pokoje, to niedługim czasie wszystkie łazienki i pokoje zostaną odnowione. Dla naszych Gości kosmetyki typu mydło, żel do kąpieli wraz z szamponem znajdują się w pokojach, natomiast dodatkowe kosmetyki rzeczywiście udostępniane sa bezpłatnie Gościom w recepcji. Serdecznie zapraszamy podczas kolejnego pobytu w Zielonej Górze. Z wyrazami szacunku, Sylwia Monachiewicz, Dyrektor Hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019

Hotel w ciekawej lokalizacji przy palmiarni z monitorowanym parkingiem z tyłu za hotelem. Pokój trochę mały (jedynka), kosztował mnie ponad 300 zł (+ 40 zł parking) - trochę dużo, w łazience miejsca również nie za wiele. W pokoju klimatyzacja. Recepcja połączona z restauracją, ładnie urządzona. Posiłki z karty smaczne i ciekawe wizualnie (dobry kucharz). Bardzo smaczne śniadanie z dużym wyborem wędlin i serów. Generalnie obsługa bardzo miła i przydatna, zarówno panie w recepcji, jak i obsługa restauracji. Ogól

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, wjwa2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Dyrektor generalny, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2019

Szanowny Gościu,
dziękujemy za poświęcony czas i pozostawianie opinii.
Bardzo nami miło, że doceniona została nasza kuchnia, jak również śniadania składające się z bogatego wyboru produktów. Cena za pokój jest ceną dnia i może ulec zmianie, cena za parking to koszt 40zł, ale jest tez możliwość skorzystania z parkingu bezpłatnego przed hotelem.
W imieniu całego Zespołu dziękujemy za wizytę w naszym hotelu i zapraszamy ponownie. Z wyrazami szacunku Sylwia Monachiewicz Dyrektor Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel Qubus w Zielonej Górze lata swojej świetności ma już za sobą, jest to widoczne zarówno w częściach wspólnych jak również w pokojach. Jednakże standard obsługi klienta oraz czystość nadal na najwyższym poziomie. W obecnym czasie prowadzony jest remont na parterze. Pokoje czyste i miarę dobrze wyposażone, klimatyzowane. Największym atutem hotelu jest wyśmienita kuchnia, dania z karty wyśmienite, śniadania wprost genialne. Miejmy nadzieje, że po remoncie pokoi hotel znowu zabłyśnie

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Marcin_P37
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Dyrektor generalny, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 27 marca 2019

Szanowny Panie Marcinie, dziękujemy za wybór Qubus Hotel w Zielonej Górze oraz za poświęcony czas na pozostawienie opinii. Jak Pan zauważył, prowadzimy remont korytarzy, a w niedługim czasie będziemy również remontować pokoje..Cieszymy się, że docenił Pan naszą różnorodną ofertę śniadań- ponad 100 produktów, smaczną propozycję a la carte oraz czystość w pokojach. Zapraszamy ponownie podczas kolejnego pobytu w Zielonej Górze. Z wyrazami szacunku Sylwia Monachiewicz, Dyrektor Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lutego 2019

Hotel znajduje się w sąsiedztwie Palmiarni i przystanku autobusowego, z którego można dojechać na lotnisko w Zielonej Górze. Pokoje bardzo czyste, codziennie sprzątane i dostarczana butelka wody mineralnej, śniadanie bardzo smaczne i dość obfite. Pyszna kawa, sok z własnoręcznie wyciskanych owoców. POLECAM

Termin pobytu: listopad 2018
Dziękujemy, 913dariuszg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 4 lutego 2019

Szanowny Panie Dariuszu,
bardzo dziękujemy za miłą recenzję pobytu w naszym Hotelu i za polecenie nas innym Gościom. Zapraszamy ponownie do Qubus Hotel Zielona Góra
Małgorzata Kobus Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2019

Organizowaliśmy w Qubus Zielona Góra rodzinne spotkanie. Nasi goście byli zadowoleni z jedzenia i obsługi :)
Dodatkowo w cenie imprezy zaproponowano nam dwa pokoje dla mam z dziećmi, co było bardzo przydatne. Cieszę się, że menager sama je zaproponowała i nie musieliśmy się o to martwić.
Na sali nie zabrakło miejsca na zabawy dla dzieci.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Paulina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019

Szanowna Pani Paulino,

bardzo dziękujemy za tę przemiłą ocenę i zapraszamy do organizacji kolejnych uroczystości :)
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji