Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (126)
Filtruj recenzje
126 wyniki
Oceny podróżnych
49
56
17
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
49
56
17
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 126 recenzji
Zrecenzowano: 2 listopada 2017

Zatrzymałam się w tym hotelu po raz drugi i po raz drugi jestem bardzo zadowolona. Lokalizacja jest super - w centrum miasta, a cicho i spokojnie. Pokoje są optymalne, łazienki czyściutkie. Obsługa przemiła, cały czas dopytująca się czy aby na pewno jesteśmy zadowoleni. Natomiast największy plus należy się temu hotelowi za jedzenie. Zarówno obiadokolacja jak i hotelowe śniadanie były genialne. Będę wracać na pewno!

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AnnaB4601
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 3 listopada 2017

Szanowna Pani Anno,
bardzo dziękujemy za tę fenomenalną dla nas ocenę!
Takie opinie dodają nam skrzydeł! :)
Zapraszamy do jak najczęstszych wizyt!
Pozdrawiam,
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2017

Hotel w ciekawej lokalizacji przy palmiarni. Na rynek starego miasta ok 15 spacerkiem. Duży monitorowany parking za hotelem oraz przed. Bardzo smaczne śniadania z dużym wyborem wędlin, serów i warzyw. Super obsługa. Trochę małe pokoje, łazienki ok.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 212dominiks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 25 września 2017

Szanowny Panie Dominiku,
bardzo dziękujemy za tę najwyższą notę!
Przy każdej "5" cieszymy się jak uczniowie, którzy dobrze odrobili lekcje! :)
Zapraszamy w przyszłości do naszego Hotelu!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2017

Bardzo dobry hotel w Zielonej Górze. Pod względem jakości usług, ceny, czystości i lokalizacji mogę śmiało napisać, że najlepszy. Restauracja godna polecenia. Polecam zarówno na wyjazd prywatny jak i służbowy. Bardzo wysoko oceniam organizację różnych eventów służbowych np. konferencji.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, ps7712
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 21 września 2017

Szanowny Gościu,
dziękujemy za tak przemiłą ocenę i za polecenie nas innym!
Zapraszamy do nas przy każdej możliwej okazji :) Będzie nam niezmiernie miło Państwa Gościć!
Z pozdrowieniami,
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2017

W imieniu gości uczestniczących w naradzie, która odbyła się we wrześniu, dziękuję p. dyrektor i personelowi za miłą i pomocną obsługę. Wszystko zorgazniowane było perfekcyjnie od momentu rejestracji w recepcji aż po wymeldowanie. Sala konferencyjna spełniła nasze oczekiwania. Co ważne b. dobre i smaczne zarówno śniadania jak i obiadokolacje. Restauracja oferuje wybór dań wegetariańskich. Wszystkie życzenia spełniane na bieżąco, przy wcześniejszym wyjeżdzie możliwość wcześniejszego śniadania lub zabrania lunch boxa. Wygodne pokoje. Świetna lokalizacja. Jesteśmy zadowoleni i polecamy gorąco.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kasiafiedot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 19 września 2017

Pani Katarzyno,
dziękuję serdecznie za tę fantastyczną dla nas ocenę!
Po przeczytaniu takich słów rosną nam skrzydła!
Dziękujemy i zapraszamy za rok!
Pozdrawiam,
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2017

Moja firma wykupila wiekszosc hotelu na konferencje a obsluga zachowala sie skandalicznie nakazujac zaplacic jednemu z gosci za jednego zwyklego gofra chociaz sniadanie bylo wykupione. Naprawde jak wykupuje sie polowe hotelu na konferencje to takie rzeczy nie powinny miec miejsca. Odradzam wynajmowanie tego hotelu do jakichkolwiek biznesowych celow.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, mufatrastic
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji