Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przejazdem...”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Qubus Hotel Zielona Gora
Miejsce nr 1 wśród 14 hoteli w Zielonej Górze
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 5 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

moja ocena jest zgodna z obowiązująca kategorią hotelu.
Małe pokoje i lekko ciasna nadgryziona zębem czasu łazienka nie pozwala dać lepszej oceny ale dobre śniadanie, piczucie bezpieczeństwa oraz miły personel sprawią że pobyt będzie udany.

Data pobytu: listopadzie 2017, podróż służbowa
1  Dziękujemy, Tomasz T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 6 listopada 2017

Szanowny Panie Tomaszu,
dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii.
Bardzo się cieszę, że nasz standard obsługi, oraz nasze śniadania pomogły uznać pobyt za udany, pomimo pewnych "technicznych" niedogodności :)
Zapraszamy i pozdrawiamy serdecznie!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu wraz z obsługą

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (116)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 116 recenzji

Zrecenzowano 2 listopada 2017

Zatrzymałam się w tym hotelu po raz drugi i po raz drugi jestem bardzo zadowolona. Lokalizacja jest super - w centrum miasta, a cicho i spokojnie. Pokoje są optymalne, łazienki czyściutkie. Obsługa przemiła, cały czas dopytująca się czy aby na pewno jesteśmy zadowoleni. Natomiast największy plus należy się temu hotelowi za jedzenie. Zarówno obiadokolacja jak i hotelowe śniadanie były genialne. Będę wracać na pewno!

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 3 listopada 2017

Szanowna Pani Anno,
bardzo dziękujemy za tę fenomenalną dla nas ocenę!
Takie opinie dodają nam skrzydeł! :)
Zapraszamy do jak najczęstszych wizyt!
Pozdrawiam,
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2017

Hotel w ciekawej lokalizacji przy palmiarni. Na rynek starego miasta ok 15 spacerkiem. Duży monitorowany parking za hotelem oraz przed. Bardzo smaczne śniadania z dużym wyborem wędlin, serów i warzyw. Super obsługa. Trochę małe pokoje, łazienki ok.

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Dominik S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 25 września 2017

Szanowny Panie Dominiku,
bardzo dziękujemy za tę najwyższą notę!
Przy każdej "5" cieszymy się jak uczniowie, którzy dobrze odrobili lekcje! :)
Zapraszamy w przyszłości do naszego Hotelu!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 września 2017

Bardzo dobry hotel w Zielonej Górze. Pod względem jakości usług, ceny, czystości i lokalizacji mogę śmiało napisać, że najlepszy. Restauracja godna polecenia. Polecam zarówno na wyjazd prywatny jak i służbowy. Bardzo wysoko oceniam organizację różnych eventów służbowych np. konferencji.

  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, ps7712
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 21 września 2017

Szanowny Gościu,
dziękujemy za tak przemiłą ocenę i za polecenie nas innym!
Zapraszamy do nas przy każdej możliwej okazji :) Będzie nam niezmiernie miło Państwa Gościć!
Z pozdrowieniami,
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 września 2017

W imieniu gości uczestniczących w naradzie, która odbyła się we wrześniu, dziękuję p. dyrektor i personelowi za miłą i pomocną obsługę. Wszystko zorgazniowane było perfekcyjnie od momentu rejestracji w recepcji aż po wymeldowanie. Sala konferencyjna spełniła nasze oczekiwania. Co ważne b. dobre i smaczne zarówno śniadania jak i obiadokolacje. Restauracja oferuje wybór dań wegetariańskich. Wszystkie życzenia spełniane na bieżąco, przy wcześniejszym wyjeżdzie możliwość wcześniejszego śniadania lub zabrania lunch boxa. Wygodne pokoje. Świetna lokalizacja. Jesteśmy zadowoleni i polecamy gorąco.

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kasiafiedot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 19 września 2017

Pani Katarzyno,
dziękuję serdecznie za tę fantastyczną dla nas ocenę!
Po przeczytaniu takich słów rosną nam skrzydła!
Dziękujemy i zapraszamy za rok!
Pozdrawiam,
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Zielona Góra)
w odległości 0,9 km
Ruben Hotel
Ruben Hotel
Nr 2 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 119
w odległości 2,8 km
Hotel For-Rest
Hotel For-Rest
Nr 3 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 45
w odległości 4,3 km
Grape Town Hotel
Grape Town Hotel
Nr 5 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 8
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 3,3 km
Aura Hotel
Aura Hotel
Nr 13 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 19
w odległości 5,5 km
Euro HotelS
Euro HotelS
Nr 6 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 12
w odległości 1 km
Hotel Pod Debem
Hotel Pod Debem
Nr 10 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 5
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Qubus Hotel Zielona Gora? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Qubus Hotel Zielona Gora — dodatkowe informacje

Adres: ul. Ceglana 14 A, Zielona Góra 65-211, Polska
Lokalizacja: Polska > Zachodnia Polska > Ziemia Lubuska > Zielona Góra
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Restauracja Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 14 hoteli w Zielonej Górze
Zakres cen: 256 zł–392 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Qubus Hotel Zielona Gora 3*
Liczba pokoi: 56
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Qubus Hotel Zielona Gora. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem