Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“wspaniałe miejsce”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Qubus Hotel Zielona Gora
Miejsce nr 1 wśród 14 hoteli w Zielonej Górze
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 6 czerwca 2017

Wspaniałe miejsce, idealna lokalizacja - obok palmiarni, bardzo blisko głównego deptaku i rynku a równocześnie zacisznie. Pokoje jasne, wygodne i przestronne, Śniadania są pyszne i zawsze zaskakują mnie czymś nowym. Obsługa to dla mnie największy plus bardzo miła i profesjonalna.

Wskazówka dotycząca pokojów: mam swój ulubiony :)
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Olelele
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 8 czerwca 2017

Szanowny Gościu,
dziękujemy za tak przemiłą opinię! Takie słowa dodają nam skrzydeł! :)
Zapraszamy ponownie!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (116)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 116 recenzji

Zrecenzowano 29 maja 2017

wyjatkowo mila obsluga, wygodny pokoj, doskonale materace! Wybor na sniadaniu robi wrazenie! Lokalizacja prawie w parku. Do Starego Rynku 5 min spacerem. Przy nastepnej okazji na pewno znowu skorzystam .

  • Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Urszula K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 30 maja 2017

Szanowna Pani Urszulo,
bardzo dziękuję za tę fantastyczną opinię!
Zapraszam ponownie i do zobaczenia!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Typowy biznesowy hotel, małe pokoiki, pyszne śniadania i świetna obsługa. Plus za to że mieści się w środku miasta niedaleko restauracji i innych atrakcji. Myślę że więcej już nie można powiedzieć o tym hotelu. Tyle.

Data pobytu: maju 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Wiktor L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 8 maja 2017

Szanowny Panie Wiktorze,
dziękujemy za wyczerpującą opinię :)
Cieszy mnie bardzo, że obsługa jest tak wysoko oceniana! W końcu hotel, to ludzie!
Zapraszamy do nas ponownie!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest ładnie położony, kameralny i przytulny. Obsługa bardzo profesjonalna i bardzo pomocna. Ogromnym atutem są także bardzo starannie przygotowane śniadania. Miejsce zdecydowanie godne polecenia :)

Data pobytu: kwietniu 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Kasia T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2017

Szanowna Pani Katarzyno,
bardzo dziękuję za tak miłą dla nas opinię!
Dziękuję przede wszystkim za to, że dostrzegacie Państwo ile starań wkładamy w obsługę naszych Gości! :)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 marca 2017

Hotel bardzo dobrze położony, blisko rynku, centrum handlowego i palmiarni. Pokoje bardzo małe, ale czysto. Brak windy, walizki trzeba wciągnąć na piętro po schodach. Śniadania dość dobre, aczkolwiek w Qubus Legnica lub Głogów o wiele lepsze. Pani z obsługi bardzo miłe, ale trochę nie nadążały z uzupełnianiem braków i sprzątaniem stolików mimo małej ilości gości. Widać, że ten hotel jest o wiele starszy niż te które wymieniłam wcześniej.
Menu z karty bardzo dobre, ceny przesadzone (nie polecam tatara, do którego dodano słodkiego ogórka, mięso odmrażane poza tym wszystkie pozostałe dania ok). Dobre wina i piwa, w tym regionalne. W pokoju czajnik z kawą (rozpuszczaną i kawą), codzienne sprzątanie. Parking spory, strzeżony i niestrzeżony. Spokojna okolica.

Wskazówka dotycząca pokojów: dość małe pokoje jak dla rodzin z dziećmi
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: marcu 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MARLENA K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Zielona Góra)
w odległości 0,9 km
Ruben Hotel
Ruben Hotel
Nr 2 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 119
w odległości 2,8 km
Hotel For-Rest
Hotel For-Rest
Nr 3 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 45
w odległości 4,3 km
Grape Town Hotel
Grape Town Hotel
Nr 5 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 8
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 3,3 km
Aura Hotel
Aura Hotel
Nr 13 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 19
w odległości 5,5 km
Euro HotelS
Euro HotelS
Nr 6 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 12
w odległości 1 km
Hotel Pod Debem
Hotel Pod Debem
Nr 10 z 14 w lokalizacji Zielona Góra
Liczba recenzji: 5
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Qubus Hotel Zielona Gora? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Qubus Hotel Zielona Gora — dodatkowe informacje

Adres: ul. Ceglana 14 A, Zielona Góra 65-211, Polska
Lokalizacja: Polska > Zachodnia Polska > Ziemia Lubuska > Zielona Góra
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Restauracja Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 14 hoteli w Zielonej Górze
Zakres cen: 256 zł–392 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Qubus Hotel Zielona Gora 3*
Liczba pokoi: 56
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Qubus Hotel Zielona Gora. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem