Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (125)
Filtruj recenzje
125 wyniki
Oceny podróżnych
48
56
17
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
48
56
17
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
22 z 27 wśród 125 recenzji
Zrecenzowano: 29 maja 2017

wyjatkowo mila obsluga, wygodny pokoj, doskonale materace! Wybor na sniadaniu robi wrazenie! Lokalizacja prawie w parku. Do Starego Rynku 5 min spacerem. Przy nastepnej okazji na pewno znowu skorzystam .

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Urszula K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 30 maja 2017

Szanowna Pani Urszulo,
bardzo dziękuję za tę fantastyczną opinię!
Zapraszam ponownie i do zobaczenia!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Typowy biznesowy hotel, małe pokoiki, pyszne śniadania i świetna obsługa. Plus za to że mieści się w środku miasta niedaleko restauracji i innych atrakcji. Myślę że więcej już nie można powiedzieć o tym hotelu. Tyle.

Data pobytu: maj 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Wiktor L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 8 maja 2017

Szanowny Panie Wiktorze,
dziękujemy za wyczerpującą opinię :)
Cieszy mnie bardzo, że obsługa jest tak wysoko oceniana! W końcu hotel, to ludzie!
Zapraszamy do nas ponownie!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest ładnie położony, kameralny i przytulny. Obsługa bardzo profesjonalna i bardzo pomocna. Ogromnym atutem są także bardzo starannie przygotowane śniadania. Miejsce zdecydowanie godne polecenia :)

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Kasia T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2017

Szanowna Pani Katarzyno,
bardzo dziękuję za tak miłą dla nas opinię!
Dziękuję przede wszystkim za to, że dostrzegacie Państwo ile starań wkładamy w obsługę naszych Gości! :)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 marca 2017

Hotel bardzo dobrze położony, blisko rynku, centrum handlowego i palmiarni. Pokoje bardzo małe, ale czysto. Brak windy, walizki trzeba wciągnąć na piętro po schodach. Śniadania dość dobre, aczkolwiek w Qubus Legnica lub Głogów o wiele lepsze. Pani z obsługi bardzo miłe, ale trochę nie nadążały z uzupełnianiem braków i sprzątaniem stolików mimo małej ilości gości. Widać, że ten hotel jest o wiele starszy niż te które wymieniłam wcześniej.
Menu z karty bardzo dobre, ceny przesadzone (nie polecam tatara, do którego dodano słodkiego ogórka, mięso odmrażane poza tym wszystkie pozostałe dania ok). Dobre wina i piwa, w tym regionalne. W pokoju czajnik z kawą (rozpuszczaną i kawą), codzienne sprzątanie. Parking spory, strzeżony i niestrzeżony. Spokojna okolica.

Wskazówka dotycząca pokojów: dość małe pokoje jak dla rodzin z dziećmi
  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MARLENA K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 stycznia 2017

Bardzo miła obsługa w recepcji, hotel czysty I jak to w sieciowych hotelach bywa wiadomo czego się można spodziewać, nie ma niespodzianek. Jedzenie niezłe, znakomite śniadania. Cicha I spokojna okolica. Niestety minusem są ceny w restauracji, które nawet porównując z Europą zachodnią są wysokie. Ceny posiłkow w restaurajach w Niemczech i Austrii są niższe, lub takie same, co w odniesienu do polskich realiów jest szczególnie bulwersujące.

Wskazówka dotycząca pokojów: Jeśli ktoś chce popracować z laptopem, zwracać uwagę czy pokój ma biurko, czy mały narożny stolik.
  • Data pobytu: styczeń 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, axcell2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalgorzataKobus, General Manager, Qubus Hotel Zielona GoraOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2017

Szanowny Gościu,
bardzo dziękujemy za dobrą opinię o naszym Hotelu.
Szczególnie miłe są dla nas słowa o dobrej obsłudze, oraz o świetnych śniadaniach.
Mam nadzieję, że choć ceny w Restauracji ocenione zostały jako zbyt wysokie, to posiłki były smaczne i spełniły Państwa oczekiwania kulinarne.
Pozdrawiam bardzo serdecznie i zapraszam!
Małgorzata Kobus Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji