Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszny wieczór”
Manufaktura Pizzy — recenzja

Manufaktura Pizzy
Zamów online
Nr 6 wśród 140 Restauracje (Zielona Góra)
Zakres cen: 3 USD - 7 USD
Opis: Manufaktura Pizza is a place with traditional italian rustical Pizza. We bake it in wood fired pizza oven only in 60 - 90 seconds at the temperature 400 degrees. Doough is delicate, light and tender thanks to top quality ingredients. Our Pizza is made regard to old traditional receipe with italian flour, cooked meats and vegetables. Our pizza is healthy, light and delicious
Informacje o restauracji
Opis: Manufaktura Pizza is a place with traditional italian rustical Pizza. We bake it in wood fired pizza oven only in 60 - 90 seconds at the temperature 400 degrees. Doough is delicate, light and tender thanks to top quality ingredients. Our Pizza is made regard to old traditional receipe with italian flour, cooked meats and vegetables. Our pizza is healthy, light and delicious
Zrecenzowano 4 września 2019

Pyszna pizza na cienkiem cieście, swietnej jakości produkty, dobre regionalne piwo, wszystko w punkt, najlepsza pizzeria w Zielonej górze!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, joanna r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (58)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

11 z 15 wśród 58 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pizza ok, ale ciasto trochę gumowe i słabo doprawione. Ogólnie fajnie bo szybko, jest miejsce zabaw dla dzieci, w toalecie czysto i smaczna lemoniada

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 993kamilaf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Przepyszna pizza, czas oczekiwania krótki, niebanalne połączenia smaków, prawdziwe włoskie składniki, ciasto cieniutkie i lekkie, pyszne oliwy smakowe. Polecam szczególnie pizzę z pancettą na białym sosie, moja UKOCHANA!! :D

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Kamila H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jacek K, Owner, Manufaktura PizzyOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy.. przykładamy ogromną uwagę do jakości i łączenia smaków - sami je tworzymy i tym większą sprawia nam to frajdę, gdy goście to doceniają!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pizza przepyszna! Lekka, smakuje dobrze nawet bez sosów. W lokalu klimat bardzo przyjemny, fajne oświetlenie. Z mężem bardzo lubimy tam wracać :)

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, agapeksa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jacek K, Owner, Manufaktura PizzyOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy.. takie komentarze dodają nam skrzydeł.. ale nie lewitujemy...wręcz przeciwnie więcej pracujemy ..Wasza motywacja jest bezcenna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019

Pozytywne zaskoczenie. Ta pizzeria serwuje jedną z najlepszych pizz w Polsce! Jeśli chodzi o 4 najważniejsze komponenty perfekcyjnej pizzy, to moja ocena w skali 1-5 wygląda następująco:

- ciasto: 4 w stylu pizzy nowojorskiej

- sos: +4 dobrej jakości, mocno pomidorowy i soczysty

- ser: -4 mozzarella dobra (zdecydowanie mogłaby być lepsza)

- składniki: 4 rewelacyjne wędliny włoskie oraz świetna grillowana papryka. Owoce morza bardzo słabe. To chyba jedyna pizzeria w tym mieście, gdzie można dostać na pizzy salssicie (to taka włoska surowa kiełbaska, która przypieczona na pizzy smakuje wybornie), oliwy do pizzy tylko ok.

Kelnerka przyjmująca zamówienia tego dnia była chyba lekko otumaniona, bo co się zapytałem, to była strasznie pogubiona, albo nie wiedziała, o co mi chodzi i po trzecim pytaniu zrezygnowałem z dalszej rozmowy.

Lokal zdala od centrum, urządzony w byłym "Highlanderze", czyli w pobliżu lokalu-instytucji dyskoteki "Studio", który również słynął z niezłej pizzy (młodzi nie będą wiedzieć, o co chodzi). Samo urządzenie restauracji nie pasuje do serwowanego produktu i jest mocno barowe. Zdecydowanie nie przypadło mi do gustu. Spotkanie biznesowe czy randka odpada. To lokal, w którym się stołuje, a nie spędza miło wieczór. Można zaparkować i jest ogródek piwny.

Ceny ok. Pizze kosztują 20-30 PLN.

FAKTOR REKOMENDACJI/POWROTU BofG (0-100%): 70% - tu będę przychodzić.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, BUNCHofGRAPES
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jacek K, Owner, Manufaktura PizzyOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Serdecznie dziękujemy za ocenę, nie będę ukrywał, że to zaszczyt gościć uznanego krytyka ( czytałem już Pana recenzję dawno, dawno temu:). Cieszymy się, że pizza jest wyśmienita, niemniej jednak zdajemy sobie sprawę, że daleko do doskonałości. Jest nam niezmiernie miło usłyszeć wszystkie ciepłe słowa i nie ukrywam, że weźmiemy również pod uwagę wszystko co Pan napisał. Zdajemy sobie sprawę, że przed nami jeszcze wiele pracy.
p.s.
Proszę o wiadomość, jak będzie się Pan do nas wybierał. Nie w celu przygotowania się:).. lecz poznania:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Manufaktura Pizzy — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Zielona Góra, Ziemia Lubuska
Zielona Góra, Ziemia Lubuska
 
Zielona Góra, Ziemia Lubuska
Zielona Góra, Ziemia Lubuska
 
Zielona Góra, Ziemia Lubuska
Zielona Góra, Ziemia Lubuska
 

Byłeś(-aś) w Manufaktura Pizzy? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem