Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (605)
Filtruj recenzje
606 wyniki
Oceny podróżnych
386
185
27
5
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
386
185
27
5
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 606 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Bezproblemowo. Miła obsługa, dobry dojazd. Smaczne śniadania. Czysto. Remont parkingu przed hotelem, ale to po to żeby było lepiej na przyszłość. Przy hotelu przystanek tramwajowy, kilka przystanków do rynku.

Wskazówka dotycząca pokoi: Dwuosobowy pokój
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, beatawisniewska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Ibis Wroclaw CentrumOdpowiedź udzielona 4 września 2019


Szanowna Pani Beato,

Dziękujemy za wizytę w ibis Wrocław Centrum oraz Pani opinię.
Prace modernizacyjne dobiegają końca i już niebawem do dyspozycji gości oddamy nowoczesny, a co ważniejsze większy parking hotelowy. Dziękujemy za wyrozumiałość!
Dziękujemy za liczne wyróżnienia pod naszym adresem i mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Zapraszamy!

pozdrawiam
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Czesto nocowalem w dawnym hotelu Wroclaw,ktory teraz zmienil sie nie do poznania na Ibis i Novotel Wroclaw Centrum.Bardzo mila obsluga, ze szczegolnym uwzglednieniem Pani Gosi i Pauliny z dzialu rezerwacji, smaczne sniadanie, wygodne lozko,czysto, bardzo dobra atmosfera i lokalizacja. Grzegorz Pinior-Tempus Film.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, kaiakowypodroznik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Ibis Wroclaw CentrumOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowni Goście,

Dziękujemy za wizytę w ibis Wrocław Centrum oraz doskonałą opinię. Cieszymy się, że zdecydowali sie Państwo na ponowna wizytę w hotelu już po transformacji Jest nam ogromnie miło, że równie dobrze się Państwo u nas czuli.
Dziękujemy za wyróżnienia dla koleżanek z rezerwacji. Jest to dla obu Pań niesamowite wyróżnienie.
Mamy nadzieję na jeszcze wiele spotkań w miłej atmosferze w hotelu ibis Wrocław Centrum.
Serdecznie zapraszamy!

pozdrawiam
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu wspominam bardzo miło. Obiekt w bardzo dobrym położeniu. Rzut beretem od Sky Tower i 20 minut spacerkiem od Rynku. Bardzo miła, uśmiechnięta obsługa. Pyszne śniadania ze świeżych produktów. Mega wygodne łóżka. Klimatyzowane pokoje. Absolutnie żadnych minusów. Idealny hotel na krótki pobyt we Wrocławiu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, malgorzatahnat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Ibis Wroclaw CentrumOdpowiedź udzielona 4 września 2019


Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy za wizytę w naszym hotelu oraz dokonała opinię. Cieszymy się, że pobyt minął Pani perfekcyjnie.
Dziękujemy za liczne wyróżnienia pod naszym adresem i mamy nadzieję na kolejne spotkanie z Panią w przyszłości.

Zapraszamy!

pozdrawiam
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Polecam hotel Ibis Wroclaw Centrum..
Bardzo pomocna i sympatyczna obsługa , pokój czysty i przestronny..
Pyszne i urozmaicone śniadania , bardzo blisko na Stary Rynek i dworzec PKP.. To już mój 2 pobyt w tej sieci Ibis .. Fantastyczny

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, agamier
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Ibis Wroclaw CentrumOdpowiedź udzielona 4 września 2019


Drodzy Goście,

Proszę przyjąć nasze podziękowania za wizytę w ibis Wrocław Centrum oraz polecenie nas innym.
Jest nam ogromnie miło, że nasze starania o najlepszą jakośc usług zostały docenione.
Zapraszamy ponownie. Obiecujemy stanąć na wysokości zadania, aby kolejne wizyty były równie udane.

pozdrawiam
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Gorąco polecam hotel ibis Wrocław Centrum. Lokalizacja jest świetna (wszędzie blisko), bardzo kompetentna i miła obsługa, która była zawsze dostępna i pomocna, ale nie narzucała się. Pokoje przestronne, bardzo czyste. Łóżka tak wygodne, że nie chciało się z nich wychodzić. Na wielki plus zasługują także śniadania - spory wybór produktów - zarówno tych na zimno, jak i na ciepło. Świeżo wyciskane soki, przepyszna kawa. Polecam serdecznie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieliśmy pokój z łóżkiem podwójnym i byliśmy zachwyceni. Łożko niesamowicie wygodne, pościel przyjemna w dotyku i o miłym zapachu.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, maciejbrzostowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Ibis Wroclaw CentrumOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowni Goście,

Serdecznie dziękujemy za wizytę w ibis Wrocław Centrum. Gościć Państwa w naszym hotelu to dla nas niesamowita przyjemność. Cieszymy się, że równie przyjemnie spędzili Państwo swój czas i mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Serdecznie zapraszamy.

pozdrawiam
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji