Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mniami”
Pha Tha Thai — recenzja

Pha Tha Thai
Zamów online
Nr 12 wśród 29 Szybkie posiłki (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 6 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 11 września 2019

Jedzenie mega dobre, jeżeli jest napisane w menu, że ostre to jest naprawdę ostre.Cena naprawdę przystępna.
Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Lucyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian0191, Kierownik, Pha Tha ThaiOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za opinię! :) Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (223)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 223 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Baaaardzo smaczne i przyzwoite jedzonko, porcje duże, ceny niewysokie. Jedliśmy Pad Thai z krewetkami i Pad Mee Korat z wołowiną. Oba dania były bardzo dobre, dobrze przyprawione, wyszliśmy najedzeni do syta i zadowoleni. Polecam!!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Kamila H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian0191, Kierownik, Pha Tha ThaiOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy za opinię! :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Doskonałe tajskie jedzenie oraz świetna orzeźwiająca lemoniada cytrynowa <3 Urocza atmosfera i przemiła obsługa, polecam każdemu to miejsce :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Aleksanderka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian0191, Kierownik, Pha Tha ThaiOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy serdecznie za opinię! :) Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy przez przypadek, bez specjalnego pomysłu i nastawienia. Zamówilismy zupę Tom Yum i Pad Kra Pao ze smażona wieprzowiną. Zupa mimo, że jadłam różnorakie, dla mnie osobiście była za kwaśna i cała miseczka do zjedzenia była by katorgą. Natomiast smażona wieprzowina z ryżem bardzo mi smakowała. Wino czerwone półwytrawne średnich lotów (czuć siarczany). Odwiedzę ponownie by spróbować curry.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, natalija157
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian0191, Kierownik, Pha Tha ThaiOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie, Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wracamy tu po raz kolejny i zawsze wszystko jest perfekcyjnie! Najlepsze curry jakie jadłam w Polsce - uwaga, ostre naprawdę jest ostre c:

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Clevlleen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian0191, Kierownik, Pha Tha ThaiOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy serdecznie! :) Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce :) Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pha Tha Thai — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Pha Tha Thai? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem