Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Szefie! Przywróć starą kuchnię! ”

Pinola - Kuchnia na Widoku
Nr 100 wśród 1 152 Restauracje (Wrocław)
Zakres cen: 4 USD - 17 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Masakra! Po co zmieniać to, co było wyśmienite. Przywróćcie kuchnię sprzed wakacji!!! I czas wydawania posiłków!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 105pawelm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestauracjaPinola, Właściciel, Pinola - Kuchnia na WidokuOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Panie Pawle, dziękujemy za opinię.
Obecne menu Pinoli to efekt rozwoju dzięki nieustannemu poszukiwaniu nowych smaków i ciekawych produktów, które chcemy proponować naszym Gościom.

W trakcie wakacji pojawiła się u nas lodówka do sezonowania mięsa znanej fanom steków marki Dry Ager, nowy piec do pizzy Pizza Master, jako jeden z niewielu tego typu osiągający temperaturę do 500 st. C, zaczęliśmy produkować własne lody do deserów, a do wszystkich dań z dodatkiem oliwy używamy sycylijskiej oliwy extra vergine Pinoli wyciskanej na zimno z oliwek odmiany Nocellara del Belice, którą na prośby Gości wprowadziliśmy do sprzedaży. W naszej ocenie wszystkie wprowadzone zmiany są zmianami na lepsze, dzięki czemu jesteśmy w pełni zadowoleni z wyglądu naszej aktualnej karty.

Poza stałym menu, od kilku miesięcy mamy także tablicę dań dnia, gdzie można znaleźć sezonowe dania lub propozycje oparte na świetnej jakości mięsie. Przykro nam, że nowa karta Pinoli nie przypadła Panu do gustu i mamy nadzieję, że zechce Pan odwiedzić nas ponownie w przyszłości, a wtedy będziemi mieli szansę zaskoczyć Pana daniem spoza karty, które spełni wszystkie oczekiwania.

Pozdrawiamy,
Pinola

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (119)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 119 recenzji

Zrecenzowano 5 sierpnia 2019

Przychodzę do Pinoli kilka razy w roku. Będąc w maju czekałem na zamówienie bardzo długo. Ale przedwczoraj tempo przygotowania było dramatyczne. Obłożenie lokalu około 60% gości, zamówienie na 2 pizze, nic więcej - 45 minut czekania. Nikt nie uprzedził, że przyjdzie nam długo czekać, nikt w trakcie również nie podszedł i nie powiedział że sprawa się przedłuża. W sytuacji kiedy człowiek się śpieszy jest to bardzo, bardzo kłopotliwe.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Michał N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestauracjaPinola, Właściciel, Pinola - Kuchnia na WidokuOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Panie Michale, dziękujemy za opinię.
Gwarantujemy, że cała załoga Pinoli każdego dnia daje z siebie 100%, aby wszystkie zamówienia realizować jak najszybciej. Zwrócimy uwagę na to, aby kelnerzy obowiązkowo informowali o czasie oczekiwania już przy składaniu zamówienia i przepraszamy za wpadkę.

Pozdrawiamy,
zespół Pinoli

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pizza i sałatka z kurczakiem na 5+
Lokal też super, fajny klimat i dużo miejsca wewnątrz jak i w ogródku.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, stanley-pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestauracjaPinola, Właściciel, Pinola - Kuchnia na WidokuOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Serdecznie polecam tą restauracje. Moje ulubione miejsce we Wrocławiu. Każda potrawa, jaką zamówiliśmy rozpływała się w ustach! Szczególnie polecamy udziec jagnięcy z kluseczkami!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 419martynaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestauracjaPinola, Właściciel, Pinola - Kuchnia na WidokuOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2019

Super restauracja, rewelacyjne jedzenie, obsługa pierwsza klasa. Polecam gnocchi ze szpinakiem oraz pizzę Guanciale (stosunkowo ostra). W taki upalny dzień jak dziś polecam orzeźwiającą lemoniadę o smaku marakuji.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Monika_Wrzos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestauracjaPinola, Właściciel, Pinola - Kuchnia na WidokuOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pinola - Kuchnia na Widoku — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Pinola - Kuchnia na Widoku? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem