Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Śniadanie we Wrocławiu”
Charlotte chleb i wino — recenzja

Charlotte chleb i wino
Nr 74 wśród 1 159 Restauracje (Wrocław)
Zakres cen: 1 USD - 3 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 września 2019

Samo miejsce bardzo urokliwe, przestronne, z wygodnym i zamkniętym ogródkiem na dworze. Czyste zadbane miejsce. Lecz oferta śniadaniowa to spore nie porozumienie.
Osobiście musiałem zakupić 3 zestawy aby się nasycić. Zestaw śniadaniowy z różnymi wędlinami ma w sobie tylko 3 kawałki pieczywa opiekanego i dosłownie parę plastrów wędliny (bardzo dobrej jakościowo i smacznej). Analogicznie prezentuje się śniadanie z różnymi serami. Jedynie propozycja jaką jest omlet jest w miarę okej wielkościowo. Dania przedstawiam na poniższych zdjęciach.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MarcinWS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorneliaCh, Kierownik ds. gości, Charlotte chleb i winoOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ze smak i jakość naszych produktów przypadły Panu do gustu. Talerzyki wędlin i serów to jednak nie to samo co zestawy śniadaniowe- są stworzone jako nasza specjalność- dodatek do wina czy śniadania na słodko. Zestawy sniadaniowe w Charlotte obejmują kosz pieczywa, ciepły napój, domowe konfitury i jajka, gwarantujemy, że tym by się Pan nasycił :) Pozdrawiamy ciepło!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (356)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 356 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam. Czasami trudno znaleźć dobre i otwarte miejsce na posiłek w czasie wyjazdu.
Tu dostaliśmy świeże pieczywo, konfitury, czekoladę a do tego jajko na miękko i kawę w przystępnej cenie. Samo miejsce jest ulokowane w zaciszu, w podwórzu pięknie wyremontowanej kamienicy.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, plmagm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorneliaCh, Kierownik ds. gości, Charlotte chleb i winoOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że spędzili Państwo miły czas w Charlotte, a nasze produkty przypadły Państwu do gustu. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne śniadanie, bardzo miła obsługa. Wszystko smaczne i pięknie podane. Cudowne miejsce z dala od ulicy i hałasu. Dużo miejsca na zewnątrz.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Drozdzalka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorneliaCh, Kierownik ds. gości, Charlotte chleb i winoOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za opinię! Cieszymy się, zę Charlotte przypadło Pani do gustu. Zapraszamy ponownie i ciepło pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne śniadanie z odrobiną francuskiego klimaciku. Na pewno będę miło wspominał to miejsce. Na śniadaniu byłem w sobotę i o dziwo nie było problemu z miejscem i zostaliśmy szybko obsłużeni. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, rici747
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorneliaCh, Kierownik ds. gości, Charlotte chleb i winoOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wizyta w Charlotte sprawiła Panu przyjemność. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Czas oczekiwania w weekend na miejsce na zewnątrz to chyba jedyny minus.

Bardzo smaczne i różnorodne pieczywo, świetne marmolady i kremy czekoladowe - szczególnie polecam białą czekoladę

Pomocna i miła obsługa.

Polecam na śniadanie bez pośpiechu

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Michal_Wojciechowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KorneliaCh, Kierownik ds. gości, Charlotte chleb i winoOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za opinię! Ciszymy się, zę nasze produkty przypadłu Państwu do gustu. Jeśli bardziej odpowiada Państwu spokojne, leniwe śniadanko, zapraszamy w tygoniu- ruch jest znacznie mneijszy niż w weekendy. Pozdrawiamy ciepło!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Charlotte chleb i wino — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Charlotte chleb i wino? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem