Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja Biznesowa”
Pod Papugami — recenzja

Pod Papugami
Get food delivered
Nr 43 wśród 1 133 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Kuchnie: Europejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 13 września 2019

Oficjalne spotkanie biznesow,spędzone przy kolacji w bardzo przyjemnej atmosferze.
Klimat w resturacji świeny, jest dość intymnie, sporo miejsca, obsługa bardzo pomoca- chyba czasami aż zbyt bardzo ;)
Zamówiłan sałatkę z kozim serem, jest świtna w smaku , ciekawie podana i szczerze polecam i na deser lody rzemieślnicze i również świetne w smaku, ciekawie zaserwowane. Zachęcam do odwiedzenia a później do spaceru po naszym pięknym wrocławkim rynku ;)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, li_paulina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: podpapugami9a, Kierownik, Pod PapugamiOdpowiedź udzielona 1 października 2019

Dziękujemy za miłą opinię, zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (498)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

20 z 24 wśród 498 recenzji

Zrecenzowano 8 września 2019

To miejsce trafia w moje gusta w pełnym tego słowa znaczeniu. Stonowany wystrój, panujący półmrok. Obsługa miła i kompetentna. Przepyszna kuchnia, dania smaczne, perfekcyjnie przygotowane i podane. To był miło spędzony wieczór, do tego stopnia że zamykaliśmy razem z obsługą ;). Pozdrawiam serdecznie całą załogę.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, zajcik97
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PodPapugamiWroclaw, Kierownik, Pod PapugamiOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy pięknie za tak cudowne słowa. Jest nam niezmiernie miło, że spędził Pan miło czas w naszej restauracji i cóż możemy powiedzieć - zapraszamy ponownie! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2019

Byłam z rodziną na kolacji i muszę stwierdzić, że jadłam tu najlepszą kaczkę. Ceny co prawda do najtańszych nie należą, ale rekompensuje to smak potraw.
Obsługa na plus, kelner znał każdą pozycję z menu, wiedział jak potrawy są przygotowywane. Na pewno jeszcze tu wrócę na powtórkę wieczoru !

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Guninka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PodPapugamiWroclaw, Kierownik, Pod PapugamiOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy pięknie! Takie opinie dodają nam skrzydeł. Serdecznie zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hałas i niewydolna klimatyzacja w upalny wieczór skłoniły nas do zajęcia stolika na zewnątrz. I właściwie widok wrocławskiego Rynku był jedyną mocną stroną tej restauracji. Bo soba z owocami morza już nie. Makaron kompletnie rozgotowany, a szumna nazwa „owoce morza” oznaczała mizerotki krewetki i takież kawalątka kalmara. Nie, nie i jeszcze raz nie!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: podpapugami9a, Kierownik, Pod PapugamiOdpowiedź udzielona 1 października 2019

Dzień dobry. Dziękujemy bardzo za wyrażoną opinię. Wszelkie uwagi naszych gości są dla nas bardzo ważne. Jednocześnie obiecujemy, że zwrócimy większą uwagę na sposób przygotowywania naszych dań oraz nagłośnienie w naszej restauracji. Mamy nadzieję że taka sytuacja więcej się nie powtórzy. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Lokalizacja perfekcyjna, wyborne potrawy w tym owoce morza, wino palce lizać, obsługa mimo pełnego lokalu dała radę. Polecamy z pełną odpowiedzialnością.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ge0rem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: podpapugami9a, Kierownik, Pod PapugamiOdpowiedź udzielona 1 października 2019

Dziękujemy za tak miłą opinię:) Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pod Papugami — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Pod Papugami? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem