Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Pozdrawiam Pana kelnera Marcina ”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 159 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne hamburgery, idealnie przyrządzone mięso jak i perfekcyjna obsługa, obowiązkowe miejsce do odwiedzenia we Wrocławiu.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, KoziSutek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy za rekomendację! Wpadajcie też w Łodzi i Poznaniu
Pozdrowienia od Marcina! Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 724)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

118 z 122 wśród 2 726 recenzji

Zrecenzowano 11 września 2019

Wspaniałe burgery, jak ze zdjęcia. Pyszna lemoniada i mila obsluga. Cenowo przyzwoicie. Polecamy każdemu.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Bartosz T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dzięki, Bartosz! Stawiamy na autentyczność
Dzięki, że doceniasz pracę Olki, to się szanuje.
Do następnego!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2019

Doskonałe jedzenie i ogólnie wszystko na najwyższym poziomie - najwyższy poziom trzymał również kelner Marcin. Dziękuję

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, mistrz1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Wiadomo! Trzymamy fason
Dzięki wielkie! Wpadaj częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2019

Jedzenie super! W upalne dni Italian soda to strzał w 10. Kelnerka Magda, która nas obslugiwala idealnie doradzila nam co zjeść i nie zawiedlismy się, super obsługa. Dziękujemy i na pewno wrócimy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, AleAleksandra A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Extra, że wizyta się udała! Wysoka jakość obsługi to nasz główny cel, miło, że doceniacie Magdę. ;)
Dzięki wielkie i do następnego!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2019

polecam miejsce dla osob ktore chca dobrze i duzo zjesc, napic sie oryginalnych drinkow i spedzic miło czas. Pozdrawiamy nasza kelnerke Magde

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, opolska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dobrze gada, Jar dla Gościa!
Dzięki za wizytę! Czekamy na kolejną!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem