Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie!”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 158 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 8 września 2019

Mila obsluga, szczegolnie Pani Magda :)
Jedzenie bardzo swieze i smaczne!
Mila atmosfera.
Bardzo ciekawe smakowo koktajle ;)

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Huki A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Najlepiej! Dzięki wielkie za te słowa! Dajemy z siebie 1000%, mega, że wizyta się udała.
Czekamy na kolejną! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 711)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

118 z 122 wśród 2 711 recenzji

Zrecenzowano 7 września 2019

cyt. klasyka ,, Niebo w gębie.Gęba w niebie !!!,,

Obsługa Pani Pauliny na najwyższym poziomie: uśmiech, pełen profesjonalizm i pozytywne podejście do klienta :) BRAWO :) BRAWO :) BRAWO :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, coolmariunio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Cyt. klasyka "Hell Yeah!"

O takie wrażenia nam chodzi!! Przykładamy gigantyczną uwagę do jakości naszej obsługi, mega, że to doceniacie.
Dzięki wielkie i do następnego! Wpadajcie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2019

Carpaccio z polędwicy rozpływało się w ustach a stek na kamieniu przepyszny. W życiu nie jadłam niczego podobnego. Polecam wszystkim z całego serca. Konieczna pozycja w menu.
Pozdrowienia dla Natalii . Świetnie doradza i otacza opieką.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, PiotrB3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za doskonałą rekomendację! Nasi kucharze stają na głowie, aby zapewnić Wam niezapomniane kulinarne przeżycia, dla których chętnie będziecie wracać. Dziękujemy za te słowa i zapraszamy po więcej! Do zobaczenia! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2019

Bylismy spontanicznie na weekend w Wroclawiu (po 20 latach) i przypadkowo wpadlismy do lokalu. Szybko umozliwiono nam stolik i od poczatku zajela sie nami Paulina.
Nie bedac w Polsce ponad 20 lat, Pani Paulina umilszyla nam pobyt swoja sympatyczna i przemila osobowoscia, odpowiadajac na wszelkie pytania zwiazane z krajem jak i miastem Wroclaw.
Jedzonko bylo bardzo pyszne. Polecamy rowniez home made Lemonade lokalu.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, little_raphi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Cieszymy się, że mogliśmy być częścią Waszego wypadu i udało nam się zrobić tak rewelacyjne wrażenie!
Dziękujemy za miłe słowa, przykładamy ogromną wagę do jakości naszej obsługi. Mamy nadzieję, że kolejna wizyta w Polsce, to również kolejna wizyta w Whiskey in the Jar dzięki tym miłym wspomnieniom. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja na rynku w Wrocławiu serwująca bardzo dobre steki. Sosy i inne dodatki również na bardzo wysokim poziomie a zaopiekowała się nami przesympatyczna pani Paulina - serwis pierwsza klasa. Serdecznie polecam to miejsce.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 295sebastiand
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za rekomendację! Świetnie, że wizyta się udała, a Paulina spisała się na medal - o to chodzi!
Polecamy się na przyszłość. Wpadajcie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem