Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspaniala obsluga klienta”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 155 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 7 września 2019

Bylismy spontanicznie na weekend w Wroclawiu (po 20 latach) i przypadkowo wpadlismy do lokalu. Szybko umozliwiono nam stolik i od poczatku zajela sie nami Paulina.
Nie bedac w Polsce ponad 20 lat, Pani Paulina umilszyla nam pobyt swoja sympatyczna i przemila osobowoscia, odpowiadajac na wszelkie pytania zwiazane z krajem jak i miastem Wroclaw.
Jedzonko bylo bardzo pyszne. Polecamy rowniez home made Lemonade lokalu.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, little_raphi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Cieszymy się, że mogliśmy być częścią Waszego wypadu i udało nam się zrobić tak rewelacyjne wrażenie!
Dziękujemy za miłe słowa, przykładamy ogromną wagę do jakości naszej obsługi. Mamy nadzieję, że kolejna wizyta w Polsce, to również kolejna wizyta w Whiskey in the Jar dzięki tym miłym wspomnieniom. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 700)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

118 z 122 wśród 2 700 recenzji

Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja na rynku w Wrocławiu serwująca bardzo dobre steki. Sosy i inne dodatki również na bardzo wysokim poziomie a zaopiekowała się nami przesympatyczna pani Paulina - serwis pierwsza klasa. Serdecznie polecam to miejsce.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 295sebastiand
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za rekomendację! Świetnie, że wizyta się udała, a Paulina spisała się na medal - o to chodzi!
Polecamy się na przyszłość. Wpadajcie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Wracamy do tej knajpy średnio co miesiąc.. ale nie mogło być miłej gdy natrafiła nam się Pani Paulina! Czar kobieta i knajpa!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Karolina Kaya T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dzięki, Karola! Extra, że wizyta się udała
Cieszymy się, że Paulina spisała się na medal. Do następnego!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Pyszne i rewelacyjnie przyrządzone jary, przemiła obsługa (bardzo sympatyczna p. Paulina, która idealnie nam doradziła). Z pewnością tam wrócimy i szczerze polecamy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Joanna Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy za rekomendację, Joanna! Wysoki standard obsługi to nasz cel, miło, że doceniasz pracę Pauliny. ;)
Czekamy na kolejne odwiedziny! Wpadajcie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Jedliśmy dwa burgery i były bardzo pyszne. Czas oczekiwania był bardzo krótki ,ale i tak byliśmy na bieżąco informowani kiedy nasze jedzenie będzie gotowe. Bardzo profesjonalna obsługa przez kelnera o imieniu Przemek. Mily ,kulturalny i profesjonalny. Dziękujemy

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Dariusz77g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy za wizytę! Mega, że nasza obsługa przypadła Wam do gustu, to nasze standardy
Czekamy na kolejne odwiedziny. Wpadajcie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem