Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER!”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 158 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 5 września 2019

Jesteśmy mega zadowoleni z dzisiejszej wizyty. Jedzenie przepyszne, jak zawsze, bez wyjątku. Drinki różnorodne i jestem pewna, że każdy jest w stanie znaleźć coś dla siebie! Super obsługa! Szczególnie PRZEMEK! Bardzo dobrze doradził nam w kwestii drinków. Mega pozytywna osoba :)
Dla takich drinków, jedzonka i dla takich ludzi chce się wracać!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Izzska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzję. Miło, że to Twoja kolejna wizyta... i znowu przebiegła tak pomyślnie. To ma dla nas największe znaczenie. Dla takich Gości chce się żyć - wpadaj częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 711)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

127 z 131 wśród 2 711 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jadłem tutaj najlepszego steka w życiu. Polecam w 100%. Obsługa również na najwyższym poziomie zwłaszcza Pan Przemek.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 815tomaszr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię i polecenie Tomasz. Jeśli zjadłeś u nas najlepszego steka w życiu... to dla nas największa wartość, mega! Wpadaj, kiedy tylko chcesz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie,super drinki, świetny klimat i fenomenalna obsługa. Podziękowania dla kelnerki Nicole, która świetnie nam doradziła a wychodząc z knajpy czuliśmy się ugoszczeni. Na pewno tu wrócimy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, martatH9963MB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzję Marta. Cieszymy się, że doceniasz tak wiele elementów naszego lokalu. Czekamy na kolejną wizytę z niecierpliwością.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Żeberka wymiatają, smakowały zarówno mi i mojej narzeczonej. Różnorodność drinków powala i każdy znajdzie coś dla siebie. Na wyróżnienie zasługuje też obsługa. Nicole, która nas obsługiwała, to miła i otwarta osoba, która bardzo ogarnia to co się dzieje na sali, potrafi doradzić i miło porozmawiać. Rzadko spotykane. Polecam i na pewno wrócimy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 831s_awekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Nawet nie wiesz, jak wiele znaczą dla nas słowa jak Twoje! Cieszymy się, że wizyta przebiegła tak wyśmienicie. Nicole pozdrawia i czeka na kolejną wizytę!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019

Przepyszne drinki które poleciła nam kelnerka pani Paulina. Zaopiekowała się nami jak byśmy byli u niej w domu :) od razu przy wejściu nas zauważyła i się do nas uśmiechnęła, stolik niby zarezerwowany nam udostępniła i się nami zaopiekowała jak przyjaciółka polecając nam najlepsze drinki - dziękujemy Paulino :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Wojcies
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię! Fajnie, że nasza obsługa nie uszła Twojej uwadze - to dla nas bardzo ważne, aby Gościa czuli się jak u siebie. Wpadaj jak najczęściej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem