Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja w whiskey in the jar”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 158 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 2 września 2019

Jedzenie bardzo dobre! :) drinki z whiskey pycha ! obsługa na pełnym wypasie, pozdrawiamy kelnera Przemka !

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Kaalinaaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że tak Ci się podobało. Wpadaj jak najczęsciej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 716)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

140 z 144 wśród 2 716 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019

Dzisiaj byliśmy pierwszy raz w Whisky in the Jar i od teraz jest to nasz nr 1 na mapie Wrocławia! Jedzenie przepyszne, karta bardzo zróżnicowana, każdy znajdzie coś dla siebie. I co najważniejsze - Pani Paulina to pracownik na 5+! Pomocna, uśmiechnięta i baaardzo sympatyczna, dziękujemy! :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, NikolaGab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dzięki Nikola za takie docenienie! Z całą pewnością przekażemy Paulinie, że może wpisać sobie piątkę do dziennika. Cieszy nas, że tak bardzo Ci się podobało - zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne burgery i niesamowita obsługa. Pani stojąca przy wejściu obiecała zarezerwować nam stolik-jeżeli tylko jakiś się zwolni, a my w tym czasie jeszcze mogliśmy się przejść po rynku. Kelnerka, która nas obsługiwała (Kasia D.) również stanęła na wysokości zadania :) Na pewno będziemy tam wracać!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, naraucz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za docenienie i recenzję! Mamy nadzieję, że spędziliście z nami niezapomnianą niedzielę. Takie gesty w stronę naszych Gości to dla nas czysta przyjemność. Wpadajcie ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre, obsługa również. Znakomite drinki. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Napewno zawitamy raz jeszcze.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, xlisekx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za rekomendację. Cieszymy się, że wam smakowało. Wierzymy, że nas jeszcze odwiedzicie - nasze Jary potrafią zachęcić do powrotu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie, mega duże porcje w rozsądnych cenach, atmosfera bardzo przyjemna. Fajna muzyka wraz z miłą obsługą tworzy super klimat, napewno wrócę ponownie :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 708zuzag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię Zuza. Takie słowa to dla nas duża motywacja. Duże porcje jedzenia serwowane w dobrym klimacie to zdecydowanie nasza działka! Wpadaj częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem