Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Jedzenie ”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 159 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie, mega duże porcje w rozsądnych cenach, atmosfera bardzo przyjemna. Fajna muzyka wraz z miłą obsługą tworzy super klimat, napewno wrócę ponownie :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 708zuzag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię Zuza. Takie słowa to dla nas duża motywacja. Duże porcje jedzenia serwowane w dobrym klimacie to zdecydowanie nasza działka! Wpadaj częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 731)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

153 z 157 wśród 2 731 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła wizyta. Czas oczekiwania zgodny z zapowiadanym kelner troszczy sie o gości. Przystojny kelner spodobał sie mojej dziewczynie, fajne ma dziary chyba Damian ma na imie ;)

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, WIONCZALDO
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za docenienie w imieniu swoim i Damiana! Dobra obsługa to klucz do zadowolenia naszych Gości, dlatego przykładamy do tego gigantyczną wagę. Mamy nadzieje, że do zobaczenia wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super jedzonko stek bardzo dobrze zrobiony tak jak być powinien, wizyta w tej restauracji robi wrażenie, Pani Magda kelnerka również ;)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 851maciekw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za tak szczerą recenzję Maciek! Porządna obsługa i syty, dobrze zrobiony stek, to przepis na nasz sukces. Zapraszamy ponownie wraz z Magdą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Bywam tu regularnie co miesiąc, a w Poznaniu jak tylko mam ochotę na Jack Daniels :)
Wrocław ma swój super klimat, a Natalia, która dziś obsługiwała mnie i syna rewelacja :)
Polecam zamówić wcześniej stolik i cieszyć się smakiem jedzenia i Jacka :)
Mega Pozdrowienia dla Ekipy przy barze.
White Rabbit podany zawodowo .
Pyra Dziekuje i Pozdrawia,.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Pablo Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię, takie słowa to Jack Honey na nasze uszy! Genialnie jest spotkać tak lojalnego Gościa, wiedz, że czekamy na Ciebie również w Łodzi! A już niedługo otwieramy dodatkowy lokal w Poznaniu oraz w Warszawie. Mamy nadzieję, że do zobaczenia i tam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Pyszne jedzenie. Każdy napewno sie naje. Obsługa również świetna, nie mige się doczekać następnego razu. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Mam łyse b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Wielkie dzięki za Twoją opinię! Miło słyszeć, że miłośnikowi sportów wyczynowych smakuje nasze jedzenie - też uwielbiamy hardcorowe doznania! Wpadaj, kiedy tylko chcesz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem