Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 157 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miła atmosfera. Fenomenalna obsługa (pani Aleksandra). Bardzo starannie dbają o klienta. Chętnie tam wrócę

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Katazzyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dzięki wielkie za opinię. Cieszymy się, że aż tak Ci się podobało. Wracaj, wracaj jak najszybciej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 704)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

167 z 171 wśród 2 705 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Jedzenie smaczne choć niektóre ceny zbyt wygórowane. Burgery są przepyszne i warte swojej ceny w 100%, natomiast żeberka drogie niemiłosiernie, a smaku nie maja żadnego. Frytki i jary za to wygrywają wszystko.
Ale podejście do klienta ...
Porażka w lecie - na ogródku pozwalają palić, osobiście czuje się jakby ktoś mi sr*ł do jedzenia. LUDZIE MYŚLCIE ! Nie każdy ma ochotę jeść śmierdzące papierochy ...bo smaku jedzenia przy palaczach nie czuć. Do środka przejść? Niezbyt bo gorąco i do tego mają problem żeby dać klientom normalne miejsce bo rezerwacje są ...na 4h później!
Do tego wiecznie oczekiwanie na wszystko w okolicach 1,5h.
Polecam przyjść zjeść ale tylko z ogromem cierpliwości do warunków tutaj.
P.S. moja ocena nie dotyczy jednego razu. Przychodzę do Whiskey co weekend, tylko ze względu na burgera i dobre drinki ale moja cierpliwość do tego miejsca właśnie dziś się wyczerpała. Kiedy dostałam stolik 30cm od drugiego (bo tylko takie oferują stoliki na 2 osoby) i koleś palił jak szalony, pomimo, że METR dalej miał przestrzeń w której nikomu nie smrodziłby do jedzenia. Obsługa radzi usiąść w środku ...również w beznadziejnym miejscu. A dlaczego? A to dlatego ze w dogodnym dla nas mają rezerwację na godzinę 21. Była godzina plus minus 17:30 i wszystko mieliśmy już zamówione. NAWET gdybyśmy chwile dłużej zostali, wyszlibyśmy koło 20. O czym kelnerka została powiadomiona ale miała nas, grzecznie mówiąc w 4literach :)
Whiskey się popsuło.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Joanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Hej! Po pierwsze - bardzo dziękujemy za docenienie naszych 
drinków i burgerów. Staramy się jak możemy, a wspomniane przez
 Ciebie wysokie ceny, są właśnie gwarantem najwyższej jakości naszej
 oferty. Do naszych żeberek podchodzimy z równie wysoką uwagą jak do burgerów, tak więc obstawiamy, że po prostu nie trafiły
 one w Twoje gusta smakowe.

 Co do stolików, to odwiedzając nas co weekend, powinnaś być 
przygotowana do dużego obłożenia i zarezerwować stolik
 wcześniej, do czego cały czas namawiamy naszych Gości. Kwestia
 palacza siedzącego obok Ciebie, to z całą pewnością 
nieprzyjemna sytuacja. Przepraszamy za niedogonienia i ubolewamy, że wizyta nie przebiegła po Twojej myśli.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Kuchnia na naprawdę wysokim poziomie. Yang burger godny polecenia, podobnie jak drink Kiwi Spalsh Jar. Szczególnie w pamięci została mi szybka, precyzyjna i przemiła obsługa. Pozdrawiam uroczą i niezastąpioną panią Weronikę, która dbała o nas do ostatniej chwili, nawet po opłaceniu rachunku. : )

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ZnawcaKuchni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy w imieniu swoim i uroczej Weroniki! Pamiętaj,
Yang nie istnieje bez Yin. Jak już przetestujesz, to daj nam
znać, jaką stronę mocy wybierasz ostatecznie. Oby do zobaczenia wkrótce.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne jedzenie, rewelacyjne drinki. Nigdy nie spotkałam bardziej miłej, serdecznej i pomocnej obsługi. Na szczególne wyróżnienie zasługuje tutaj przekochana kelnerka Paulina, który cały wieczór dbała o nasz doskonały nastrój i wykazywała się niezwykle profesjonalnym podejściem do gości restauracji. Na pewno wrócimy, polecam z całego serca. ❤️

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, berrylstreep
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że było warto przyjechać do nas aż z 
Kalisza! Przekażemy Paulinie, że daje radę tak mocno.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Niesamowity sos barcecue na żeberkach, to poezja smaku. Ponadto, jeśli ktoś nie wie jaki wybrać alkohol, kompetentna obsługa pomoże. Dzięki Weronice wybrałem Power Shot jar i był to świetny wybór!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Matekwiatek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dziękujemy!! Dobry sos musi być
Sure! Zawsze możesz liczyć na naszą pomoc, nie tylko w doborze Jarów.
Wpadaj częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem