Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wybitny łosoś ”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 154 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Whiskey in the Jar to grupa lokali utrzymanych w rockowo-motocyklowym klimacie, przyciągających jednak nie tylko miłośników dobrej muzyki i Harleya Davidsona – można w nim spotkać wszystkich, których łączy miłość do amerykańskiej kuchni, dobrej zabawy i rock’n’rolla! Whiskey in the Jar to wyjątkowe miejsce, za dnia funkcjonuje jako restauracja, steakhouse z najwyższej półki, oferujący Gościom steki z najlepszej wołowiny. Specjalnością lokalu są JARy – fantastyczne drinki na bazie Jacka Daniel’sa, podawane w designerskich słojach. Nasze autorskie drinki przyrządzane są w kilkudziesięciu wersjach – coś dla siebie znajdą miłośnicy zarówno słodkich, jak i wytrawnych, a nawet pikantnych smaków. W nocy lokal wypełnia się dźwiękami muzyki na żywo, a jego niesamowity klimat przyciąga fanów rock’n’rolla spragnionych wrażeń, dobrego jedzenia i wyjątkowych trunków.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne jedzenie, rewelacyjne drinki. Nigdy nie spotkałam bardziej miłej, serdecznej i pomocnej obsługi. Na szczególne wyróżnienie zasługuje tutaj przekochana kelnerka Paulina, który cały wieczór dbała o nasz doskonały nastrój i wykazywała się niezwykle profesjonalnym podejściem do gości restauracji. Na pewno wrócimy, polecam z całego serca. ❤️

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, berrylstreep
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że było warto przyjechać do nas aż z 
Kalisza! Przekażemy Paulinie, że daje radę tak mocno.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 691)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

167 z 171 wśród 2 697 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Niesamowity sos barcecue na żeberkach, to poezja smaku. Ponadto, jeśli ktoś nie wie jaki wybrać alkohol, kompetentna obsługa pomoże. Dzięki Weronice wybrałem Power Shot jar i był to świetny wybór!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Matekwiatek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dziękujemy!! Dobry sos musi być
Sure! Zawsze możesz liczyć na naszą pomoc, nie tylko w doborze Jarów.
Wpadaj częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Pani Weronika najlepsza, mila, uśmiechnięta, szalona i zachęcająca o powrotu! Super jest muzyka na żywo

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Aleksandra Kari... Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Wiadomo!! Wera daje radę Czekamy na kolejną wizytę!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy pod wrażeniem obsługi. Kelnerka Paulina przemiła, świetnie doradza. Żeberka najlepsze w mieście!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ElaD66
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dzięki wielkie! Wysoka jakość obsługi to nasz cel, mega, że jest tak dobry odbiór. Wpadajcie częściej!
Ps. Żebra rządzą!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, super drinki i najlepsza obsługa w postaci Pani Pauliny;)

P.S mały wielbiciel arbuzów Filip pozdrawia!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 63patrykr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dziękujemy!!! Robimy co naszej mocy żeby żarło
Do następnego!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem