Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (317)
Filtruj recenzje
317 wyniki
Oceny podróżnych
40
112
103
34
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
40
112
103
34
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 317 recenzji
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Omijać to miejsce szerokim łukiem!!!! W życiu nie widziałem gorszego miejsca. Pokój wygląda jak w melinie. Rozpadające się drzwi, obdarte tapety, które lepią się od brudu i trzeba się domyślać, jaki miały kolor kiedy były nowe... ba, nawet deska sedesowa połamana... nie wspominając o powyrywanych gniazdkach, nie zepsutym telewizorze, pourywanych wieszakach i drzwiach, których nie dało się zamknąć. Hotel tłumaczy się że jest przed remontem, tylko moim zdaniem, może najpierw trzeba zrobić remont, a później przyjmować gości. Z tego, co przeczytałem w opiniach, ten pseudo hotel tłumaczy się tak już od 2014 roku i oczywiście że dokłada wszelkich starań, aby klient był zadowolony. Żart!!!! Zdjęcia, które pokazują na stronie, nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Nazywając sprawę po imieniu, to jest po prostu oszustwo. Kiedy zobaczyłem pokój, nie wierzyłem własnym oczom... nigdy nie widziałem większego syfu, nawet będąc na Syberyjskiej prowincji. Wszystko zużyte do granic możliwości, może pomijając łóżko, które wyglądało ciut lepiej od innych sprzętów, ale i tak poniżej wszelkiej normy. Kołdra pod poszewką, to jedna wielka żółta plama. Strach się tam kłaść spać. I nie tego stanu rzeczy nie tłumaczy, nawet to że pokój ma status pokoju ekonomicznego. Na prośbę o zmianę pokoju, "wielce pomocny" personel, uśmiechając się pod nosem zaoferował mi pokój, który był teoretycznie po remoncie /remoncie, który ja nazwałbym raczej odświeżeniem/, nazywając go pokojem o podwyższonym standardzie i za dopłatą w wysokości 70zł, co dałoby łącznie cenę 210 zł za pokój jednoosobowy. Cenę zupełnie nieadekwatną do jakości, którą płaci się w 4 gwiazdkowym hotelu, a nie w takim miejscu. Nie mam pojęcia, kto wystawia im pozytywne opinie, ale jest wielce prawdopodobne, że robią to sami. Nigdy więcej w tym miejscu. Bardzo żałuję, że spiesząc się w czasie robienia rezerwacji nie przeczytałem opini innych ludzi o tym miejscu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, OneRondel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa_Wieniawa, Kierownik, Hotel WieniawaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
dziękujemy za czas poświęcony na przekazanie szczegółowej opinii.
Jest nam niezmiernie przykro, że nie sprostaliśmy Pana wymaganiom. Nasz obiekt modernizowany jest etapowo, dlatego pokoje są w zróżnicowanym standardzie. Każdy Gość może wybrać ofertę odpowiadającą jego oczekiwaniom oraz wymaganiom. Pokoje typu superior przeszły generalny remont i ubolewamy, że pokój w pełni odnowiony także nie spełnił Pana oczekiwań.
W kwestii zdjęć zapewniamy, że każdy rodzaj pokoju posiada adekwatną do standardu galerię. W przyszłości zachęcamy serdecznie do uważnego przeglądania oferty.

Z wyrazami szacunku.
Pracownicy Hotelu Wieniawa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

plusy:
- hotel niedaleko od centrum i dworca kolejowego/autobusowego (10 min taksówką)
- bardzo pomocna sympatyczna obsługa
- możliwość zakwaterowania o dowolnej porze (także w środku nocy)
- elegancka restauracja z dobrą obsługą, korzystnymi cenami i smacznymi daniami
- dobra cena (jeśli kupuje się wcześniej przez strony rezerwujące hotele)
- duży pokój
- ręczniki, akcesoria toaletowe
- pokoje w stylu z PRL-u (my takie mieliśmy)
- blisko autobusy, tramwaje (5 min)
- woda

minusy (w wersji ekonomicznej):
- duży hałas - pokój z widokiem na ulicę
- brak klimatyzacji
- za gruba jak na lato kołdra
- pożółkła pościel

Wskazówka dotycząca pokoi: na krótki pobyt dla fanów PRL-u ;-)
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa_Wieniawa, Kierownik, Hotel WieniawaOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019

Szanowna Pani Karolino,
dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się swoją szczegółową opinią.
Jest nam niezmiernie miło czytać, że w tak wielu aspektach spełniliśmy Pani oczekiwania.
Przykro nam z powodu niedogodności związanej z hałasem ulicznym. Niestety nie mamy wpływu na ten czynnik. Cieszymy się, że pomimo tego lokalizacja naszego hotelu jest wskazywana jako duży atut.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście czuli się komfortowo, dlatego pomimo braku klimatyzacji udostępniamy wentylatory. Są one do wypożyczenia w recepcji oraz jako stały element wyposażenia w pokojach typu classic i superior.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie do wybrania naszego hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

Pokoje pamiętają czasy PRL, tapeta pozrywana ze ścian, generalnie brudno. Takich pokoi w ogóle nie powinno się wynajmować, hotel powinien je wyremontować i wynajmować za normalne pieniądze.. Nie polecam.
Na plus jedynie miłą obsługa.

Wskazówka dotycząca pokoi: Jeżeli już musicie tu spać, to może jedynie w pokojach "o podwyższonym standardzie".
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Nittka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa_Wieniawa, Kierownik, Hotel WieniawaOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019

Szanowny Gościu,
dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się swoją opinią oraz pozytywną ocenę naszego personelu.
Przykro nam, że pokoje w niższym standardzie nie sprostały Państwa oczekiwaniom. Pragniemy poinformować, że nasz hotel przechodzi modernizację i do dyspozycji naszych Gości są także wyremontowane pokoje typu classic oraz superior.
Zapraszamy serdecznie do ich rezerwacji przy kolejnej wizycie.
Pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo źle wspominamy ten pobyt.
Hotel utrzymany w stylu PRL.. potrzebuje zdjęcia na stronie internetowej zupełnie inne niż rzeczywistość. Gdybym wiedziała wcześniej jak wyglądają pokoje nie zarezerwowała bym tu pobytu dla mojej rodziny.
Skrzypiące łóżka, podłogi budzące dzieci przy każdym ruchu, brudne ściany, wychodzące gniazdka, czajnik ale bez kubka, kawy ani herbaty.. porażka.Restauracja na dole serwuje ubogie śniadanie a pizza najmniejsza jaką widziałam.
Na koniec pobytu utknęliśmy w windzie między 9a 6 piętrem bez tlenu i prądu że względu na awarię elektryczności i po 20 minutach w windzie nie usłyszeliśmy ani jednego słowa od personelu hotelu tym bardziej że dzieci zostały w pokoju same. Na szczęście nie małe dzieci.
Nie polecam tego miejsca i uważam że powinniśmy mieć rekompensatę za ten pobyt.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Edyta D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa_Wieniawa, Kierownik, Hotel WieniawaOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Szanowna Pani,
dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że pokój nie spełnił Państwa oczekiwań. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były świadczone na jak najwyższym poziomie, a Goście byli zadowoleni z pobytu.
Odnosząc się do uwag dotyczących standardu pokoju, chcielibyśmy przy kolejnej rezerwacji zaprosić Państwa do naszych nowych, wyremontowanych pokoi typu classic oraz superior. Nasz hotel przechodzi modernizację, dzięki czemu sukcesywnie możemy oddawać do dyspozycji Gości odnowione pokoje.
Jest nam bardzo przykro z powodu sytuacji, która Państwa spotkała w windzie. Przepraszamy Państwa za te niedogodność. Była ona spowodowana awarią energetyczną niezależną od nas.
W kwestii jakości usług świadczonych przez restaurację zapewniamy, że przekażemy Pani uwagi Ajentowi, który ja prowadzi.
Jeszcze raz bardzo Państwa przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019

Nie polecam bliskim,rodzinie tego hotelu.Zgłosiłam w recepcji uszkodzone łóżko(pęknięta była rama łóżka, a materac leżał na podłodze).Noc przespaliśmy na podłodze.Następnego dnia wstawiono
w ramę łóżka- kawałek deseczki,która miała załatwić sprawę.Jednak po położeniu się na materac ,łóżko skrzypiało,podczas obracania się na bok miało się wrażenie że zaraz wyląduję na podłoddze.Żaden komfort spania,odpoczynku.Pracownik recepcji zaproponował nam zwrot za niedogodności 10% zapłaconej ceny za pobyt.Niestety zwrot nie dokonał się,ponieważ Hotel przyjmuje reklamację na podstawie paragonu a ja miałam tylko potwierdzenie przelewu z Banku.
Uprzejmie proszę o przekazanie zwrotu10% (czyli ok.69 zł) na schronisko dla zwierząt.
Pozdrawiam.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Stanisław O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji